مطالعه تغییرات آنتوسیانین و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه گلابی خاردار تحت تأثیر زمان برداشت، نوع بسته بندی و دمای انبارداری

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (1.13 MB)
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد (گروه علوم باغبانی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران)
2دانشیار (گروه علوم باغبانی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران)
3استادیار (گروه علوم باغبانی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران)
4دانشجوی دکتری (گروه علوم باغبانی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران)
5کارشناس ارشد (گروه علوم باغبانی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران)
چکیده
کلیدواژه ها