نویسنده =
تعداد مقالات: 33

1 بررسی کیفیت نور بر برخی شاخص های کالوس مرزه خوزستانی (Satureja khuzetanica L.)
شهیده رباطی، حسن ساری خانی، محمد حسین میر جلیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.01 K)

2 اثر نور ال ای دی تکمیلی بر ویژگی های رشد و کیفیت نشاء فلفل
غزال احمدی، فرشاد دشتی، حسن ساری خانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

3 نوردهی مصنوعی با هدف کنترل رشد گیاه، فتومورفوژنز و تولید متابولیت های ثانویه
حسن ساری خانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (824.72 K)

4 اثر کم آبیار بر برخی ویژگیهای گل در شش رقم تجاری زیتون در شرایط مزرعه
رحمت اله غلامی، حسن ساری خانی، عیسی ارجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (241.96 K)

5 اثر برخی از تنظیم کننده های رشد و نانو تیوب های کربنی بر ضریب تکثیر نرگس به روش فلس دوقلو
فریبا زارع، حسن ساری خانی، داوود عسگری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (942.96 K)

6 ویژگی های میوه در پنج ژنوتیپ برتر از گلابی های بومی شمال کشور (خوج)
اسد اسدی آبکنار، حسن ساری خانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.06 K)

7 تأثیر غلظت های متفاوت ملاتونین بر رسیدن میوه توت فرنگی
سیروان منصوری، حسن ساری خانی، محمد سیاری، مرتضی سلیمانی اقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.32 MB)

8 تاثیر پرتوتابی فرابنفش C و B بر غلظت ترکیبات فنلی در دو واریته اطلسی
حکیمه عربلو، علی عزیزی، حسن ساری خانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (518.87 K)

9 تأثیر نوردهی تکمیلی بر رشد و عملکرد توت فرنگی رقم کاماروسا در شرایط گلخانه
پرنیا پاکان، احمد ارشادی، حسن ساری خانی، محمد سیاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (248.73 K)

10 بررسی شاخه زایی در پایه رویشی GN15 با استفاده ازبنزیل آدنین و نفتالین استیک اسید
مهدیه کریمی، حسن ساری خانی، منصور غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (140.29 K)

11 بررسی رکود فیزیکی و فیزیولوژیکی بذور گیاه دارویی سیاه توسه
ادریس مهدوی فیکجور، حسن ساری خانی، رضا طبائی عقدایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (321.95 K)

12 بررسی کاربرد تیمار سالیسیلیک اسید (SA)برصفات کیفی ارقام سیب گلاب کهنز و رد دلیشز
مرضیه هادیان دلجو، حسن ساری خانی، محمود اثنی عشر، احسان رنجبران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (137.28 K)

13 بررسی زمان و روش پیوند افرای قرمز ژاپنی (Acer palmatum cv.Fireglow)
یونس مهدوی فیکجور، حسن ساری خانی، مهدی بخشی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (164.53 K)

14 تاثیر نانو لوله های کربنی بر برخی از شاخص های رشد پایه GF677 (دورگ هلو و بادام) در شرایط درون شیشه ای
حدیث قربانی زاد، حسن ساری خانی، منصور غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.77 K)

15 اثر پاکت گذاری میوه (bagging )بر رنگ گیری و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی پوست میوه ی سیب ( Malus domestica)رقم ‘فوجی‘
روح الله چمانه، داود بخشی، حسن ساری خانی، انسیه قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (256.64 K)

16 القای درون شیشه ای پلی پلوئیدی در گیاه نرگس (Narcissus tazetta)
معصومه احمدی مجد، حسن ساری خانی، مهرداد چاپی چی، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.94 K)

17 بررسی کشت بافت نرگس (Narcissus tazetta) با کمک هورمونهای BA وIAA
معصومه احمدی مجد، حسن ساری خانی، مهرداد چایی چی، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (312.63 K)

18 تأثیر بر روی کنترل پوسیدگی خاکستری و کیفیت پس از برداشت میوه انگور رقم بیدانه سفید
اعظم رحیمیان، محمود اثنی عشری، حسن ساری خانی، دوستمراد ظفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (148.35 K)

19 کنترل پوسیدگی ناشی از Botrytis cinerea میوه انگور با استفاده از بر در شرایط درون شیشه ای
اعظم رحیمیان، محمود اثنی عشری، دوستمراد ظفری، حسن ساری خانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (264.6 K)

20 اثر محلول پاشی سولفات پتاسیم بر زنده مانی جوانه، میزان پرولین و محتوی آب نسبی انگور رقم بیدانه سفید (Vitis vinifera L.) در شرایط تنش سرمایی
حدیثه حقی، حسن ساری خانی، احمد ارشادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (87.27 K)

21 اثر غلظت و زمان محلول پاشی جیبرلیک اسید بر ویژگی های دانه انار رقم ملس یزدی
میلاد ولی پور، حسن ساری خانی، عبدالکریم چهرگانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (288.41 K)

22 اثر سالیسیلیک اسید و نوع بسته بندی بر عمر قفسه ای و برخی ویژگی های کیفی سه رقم تجاری فلفل گلخانه ای (Capsicum annuum L.)
سیده زهرا عزیزی، حسن ساری خانی، فرشاد دشتی، احمد ارشادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (354.09 K)

23 اثر تیمار اسید سالیسیلیک بر عمر انباری و برخی شاخص های کیفی گیلاس رقم مشهد
منصور غلامی، اعظم صدیقی، حسن ساری خانی، احمد ارشادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (290.57 K)

24 اثر تیمار قبل و پس از برداشت اسید سالیسیلیک روی برخی شاخص های کیفی انگور رقم بیدانه سفید
احسان رنجبران، حسن ساری خانی، داوود بخشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (386.68 K)

25 اثر تیمار اسید سالیسیلیک و اسید جیبرلیک بر زمان رسیدن، میزان آنتوسیانین و تولید اتیلن میوه گیلاس رقم مشهد
اعظم صدیقی، منصور غلامی، حسن ساری خانی، احمد ارشادی، احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (170.42 K)