اثر تیمار اسید سالیسیلیک و اسید جیبرلیک بر زمان رسیدن، میزان آنتوسیانین و تولید اتیلن میوه گیلاس رقم مشهد

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (170.42 K)
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد باغبانی گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا، همدان
2دانشیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا، همدان
3استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا، همدان
4مربی دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران
چکیده
کلیدواژه ها