English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
33
-1049
بررسی کیفیت نور بر برخی شاخص های کالوس مرزه خوزستانی (Satureja khuzetanica L.)
شهیده رباطی، حسن ساری خانی، محمد حسین میر جلیلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
106.01 K
-1048
اثر نور ال ای دی تکمیلی بر ویژگی های رشد و کیفیت نشاء فلفل
غزال احمدی، فرشاد دشتی، حسن ساری خانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.09 M
-1047
نوردهی مصنوعی با هدف کنترل رشد گیاه، فتومورفوژنز و تولید متابولیت های ثانویه
حسن ساری خانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
824.72 K
-1046
اثر کم آبیار بر برخی ویژگیهای گل در شش رقم تجاری زیتون در شرایط مزرعه
رحمت اله غلامی، حسن ساری خانی، عیسی ارجی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
241.96 K
-1045
اثر برخی از تنظیم کننده های رشد و نانو تیوب های کربنی بر ضریب تکثیر نرگس به روش فلس دوقلو
فریبا زارع، حسن ساری خانی، داوود عسگری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
942.96 K
-1044
ویژگی های میوه در پنج ژنوتیپ برتر از گلابی های بومی شمال کشور (خوج)
اسد اسدی آبکنار، حسن ساری خانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
273.06 K
-1043
تأثیر غلظت های متفاوت ملاتونین بر رسیدن میوه توت فرنگی
سیروان منصوری، حسن ساری خانی، محمد سیاری، مرتضی سلیمانی اقدم
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.32 M
-1042
تاثیر پرتوتابی فرابنفش C و B بر غلظت ترکیبات فنلی در دو واریته اطلسی
حکیمه عربلو، علی عزیزی، حسن ساری خانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
518.87 K
-1041
تأثیر نوردهی تکمیلی بر رشد و عملکرد توت فرنگی رقم کاماروسا در شرایط گلخانه
پرنیا پاکان، احمد ارشادی، حسن ساری خانی، محمد سیاری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
248.73 K
-1040
بررسی شاخه زایی در پایه رویشی GN15 با استفاده ازبنزیل آدنین و نفتالین استیک اسید
مهدیه کریمی، حسن ساری خانی، منصور غلامی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
140.29 K
-1039
بررسی رکود فیزیکی و فیزیولوژیکی بذور گیاه دارویی سیاه توسه
ادریس مهدوی فیکجور، حسن ساری خانی، رضا طبائی عقدایی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
321.95 K
-1038
بررسی کاربرد تیمار سالیسیلیک اسید (SA)برصفات کیفی ارقام سیب گلاب کهنز و رد دلیشز
مرضیه هادیان دلجو، حسن ساری خانی، محمود اثنی عشر، احسان رنجبران
مشاهده مقاله
اصل مقاله
137.28 K
-1037
بررسی زمان و روش پیوند افرای قرمز ژاپنی (Acer palmatum cv.Fireglow)
یونس مهدوی فیکجور، حسن ساری خانی، مهدی بخشی پور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
164.53 K
-1036
تاثیر نانو لوله های کربنی بر برخی از شاخص های رشد پایه GF677 (دورگ هلو و بادام) در شرایط درون شیشه ای
حدیث قربانی زاد، حسن ساری خانی، منصور غلامی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
111.77 K
-1035
اثر پاکت گذاری میوه (bagging )بر رنگ گیری و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی پوست میوه ی سیب ( Malus domestica)رقم ‘فوجی‘
روح الله چمانه، داود بخشی، حسن ساری خانی، انسیه قربانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
256.64 K
-1034
القای درون شیشه ای پلی پلوئیدی در گیاه نرگس (Narcissus tazetta)
معصومه احمدی مجد، حسن ساری خانی، مهرداد چاپی چی، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
374.94 K
-1033
بررسی کشت بافت نرگس (Narcissus tazetta) با کمک هورمونهای BA وIAA
معصومه احمدی مجد، حسن ساری خانی، مهرداد چایی چی، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
312.63 K
-1032
تأثیر بر روی کنترل پوسیدگی خاکستری و کیفیت پس از برداشت میوه انگور رقم بیدانه سفید
اعظم رحیمیان، محمود اثنی عشری، حسن ساری خانی، دوستمراد ظفری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
148.35 K
-1031
کنترل پوسیدگی ناشی از Botrytis cinerea میوه انگور با استفاده از بر در شرایط درون شیشه ای
اعظم رحیمیان، محمود اثنی عشری، دوستمراد ظفری، حسن ساری خانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
264.6 K
-1030
اثر محلول پاشی سولفات پتاسیم بر زنده مانی جوانه، میزان پرولین و محتوی آب نسبی انگور رقم بیدانه سفید (Vitis vinifera L.) در شرایط تنش سرمایی
حدیثه حقی، حسن ساری خانی، احمد ارشادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
87.27 K
-1029
اثر غلظت و زمان محلول پاشی جیبرلیک اسید بر ویژگی های دانه انار رقم ملس یزدی
میلاد ولی پور، حسن ساری خانی، عبدالکریم چهرگانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
288.41 K
-1028
اثر سالیسیلیک اسید و نوع بسته بندی بر عمر قفسه ای و برخی ویژگی های کیفی سه رقم تجاری فلفل گلخانه ای (Capsicum annuum L.)
سیده زهرا عزیزی، حسن ساری خانی، فرشاد دشتی، احمد ارشادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
354.09 K
-1027
اثر تیمار اسید سالیسیلیک بر عمر انباری و برخی شاخص های کیفی گیلاس رقم مشهد
منصور غلامی، اعظم صدیقی، حسن ساری خانی، احمد ارشادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
290.57 K
-1026
اثر تیمار قبل و پس از برداشت اسید سالیسیلیک روی برخی شاخص های کیفی انگور رقم بیدانه سفید
احسان رنجبران، حسن ساری خانی، داوود بخشی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
386.68 K
-1025
اثر تیمار اسید سالیسیلیک و اسید جیبرلیک بر زمان رسیدن، میزان آنتوسیانین و تولید اتیلن میوه گیلاس رقم مشهد
اعظم صدیقی، منصور غلامی، حسن ساری خانی، احمد ارشادی، احمد احمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
170.42 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2