نویسنده =
تعداد مقالات: 33

-74 بررسی کیفیت نور بر برخی شاخص های کالوس مرزه خوزستانی (Satureja khuzetanica L.)
شهیده رباطی، حسن ساری خانی، محمد حسین میر جلیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.01 K)

-73 اثر نور ال ای دی تکمیلی بر ویژگی های رشد و کیفیت نشاء فلفل
غزال احمدی، فرشاد دشتی، حسن ساری خانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

-72 نوردهی مصنوعی با هدف کنترل رشد گیاه، فتومورفوژنز و تولید متابولیت های ثانویه
حسن ساری خانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (824.72 K)

-71 اثر کم آبیار بر برخی ویژگیهای گل در شش رقم تجاری زیتون در شرایط مزرعه
رحمت اله غلامی، حسن ساری خانی، عیسی ارجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (241.96 K)

-70 اثر برخی از تنظیم کننده های رشد و نانو تیوب های کربنی بر ضریب تکثیر نرگس به روش فلس دوقلو
فریبا زارع، حسن ساری خانی، داوود عسگری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (942.96 K)

-69 ویژگی های میوه در پنج ژنوتیپ برتر از گلابی های بومی شمال کشور (خوج)
اسد اسدی آبکنار، حسن ساری خانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.06 K)

-68 تأثیر غلظت های متفاوت ملاتونین بر رسیدن میوه توت فرنگی
سیروان منصوری، حسن ساری خانی، محمد سیاری، مرتضی سلیمانی اقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.32 MB)

-67 تاثیر پرتوتابی فرابنفش C و B بر غلظت ترکیبات فنلی در دو واریته اطلسی
حکیمه عربلو، علی عزیزی، حسن ساری خانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (518.87 K)

-66 تأثیر نوردهی تکمیلی بر رشد و عملکرد توت فرنگی رقم کاماروسا در شرایط گلخانه
پرنیا پاکان، احمد ارشادی، حسن ساری خانی، محمد سیاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (248.73 K)

-65 بررسی شاخه زایی در پایه رویشی GN15 با استفاده ازبنزیل آدنین و نفتالین استیک اسید
مهدیه کریمی، حسن ساری خانی، منصور غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (140.29 K)

-64 بررسی رکود فیزیکی و فیزیولوژیکی بذور گیاه دارویی سیاه توسه
ادریس مهدوی فیکجور، حسن ساری خانی، رضا طبائی عقدایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (321.95 K)

-63 بررسی کاربرد تیمار سالیسیلیک اسید (SA)برصفات کیفی ارقام سیب گلاب کهنز و رد دلیشز
مرضیه هادیان دلجو، حسن ساری خانی، محمود اثنی عشر، احسان رنجبران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (137.28 K)

-62 بررسی زمان و روش پیوند افرای قرمز ژاپنی (Acer palmatum cv.Fireglow)
یونس مهدوی فیکجور، حسن ساری خانی، مهدی بخشی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (164.53 K)

-61 تاثیر نانو لوله های کربنی بر برخی از شاخص های رشد پایه GF677 (دورگ هلو و بادام) در شرایط درون شیشه ای
حدیث قربانی زاد، حسن ساری خانی، منصور غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.77 K)

-60 اثر پاکت گذاری میوه (bagging )بر رنگ گیری و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی پوست میوه ی سیب ( Malus domestica)رقم ‘فوجی‘
روح الله چمانه، داود بخشی، حسن ساری خانی، انسیه قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (256.64 K)

-59 القای درون شیشه ای پلی پلوئیدی در گیاه نرگس (Narcissus tazetta)
معصومه احمدی مجد، حسن ساری خانی، مهرداد چاپی چی، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.94 K)

-58 بررسی کشت بافت نرگس (Narcissus tazetta) با کمک هورمونهای BA وIAA
معصومه احمدی مجد، حسن ساری خانی، مهرداد چایی چی، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (312.63 K)

-57 تأثیر بر روی کنترل پوسیدگی خاکستری و کیفیت پس از برداشت میوه انگور رقم بیدانه سفید
اعظم رحیمیان، محمود اثنی عشری، حسن ساری خانی، دوستمراد ظفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (148.35 K)

-56 کنترل پوسیدگی ناشی از Botrytis cinerea میوه انگور با استفاده از بر در شرایط درون شیشه ای
اعظم رحیمیان، محمود اثنی عشری، دوستمراد ظفری، حسن ساری خانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (264.6 K)

-55 اثر محلول پاشی سولفات پتاسیم بر زنده مانی جوانه، میزان پرولین و محتوی آب نسبی انگور رقم بیدانه سفید (Vitis vinifera L.) در شرایط تنش سرمایی
حدیثه حقی، حسن ساری خانی، احمد ارشادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (87.27 K)

-54 اثر غلظت و زمان محلول پاشی جیبرلیک اسید بر ویژگی های دانه انار رقم ملس یزدی
میلاد ولی پور، حسن ساری خانی، عبدالکریم چهرگانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (288.41 K)

-53 اثر سالیسیلیک اسید و نوع بسته بندی بر عمر قفسه ای و برخی ویژگی های کیفی سه رقم تجاری فلفل گلخانه ای (Capsicum annuum L.)
سیده زهرا عزیزی، حسن ساری خانی، فرشاد دشتی، احمد ارشادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (354.09 K)

-52 اثر تیمار اسید سالیسیلیک بر عمر انباری و برخی شاخص های کیفی گیلاس رقم مشهد
منصور غلامی، اعظم صدیقی، حسن ساری خانی، احمد ارشادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (290.57 K)

-51 اثر تیمار قبل و پس از برداشت اسید سالیسیلیک روی برخی شاخص های کیفی انگور رقم بیدانه سفید
احسان رنجبران، حسن ساری خانی، داوود بخشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (386.68 K)

-50 اثر تیمار اسید سالیسیلیک و اسید جیبرلیک بر زمان رسیدن، میزان آنتوسیانین و تولید اتیلن میوه گیلاس رقم مشهد
اعظم صدیقی، منصور غلامی، حسن ساری خانی، احمد ارشادی، احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (170.42 K)