کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 89

-749 کاربرد پس از برداشت اسانس‌های میخک و دارچین بر کیفیت و عمر انبارمانی انار رقم ‘پوست قرمز طارم’
مهشید غفوری، علی سلیمانی، ولی ربیعی
مشاهده مقاله اصل مقاله 138.28 K

-748 تاثیر محلولپاشی کلریدکلسیم و منابع پتاسیم بر بهبود رنگ، مقاومت به کوفتگی، انبارمانی و سایر ویژگی های کیفی میوه سیب رقم ’رد دلیشس‘
سحر صلح‌جو، علی قرقانی، فاطمه شاهسوندی
مشاهده مقاله اصل مقاله 176 K

-747 کاربرد غلظت های مختلف بنزیل آدنین به عنوان تنک کننده میوه بر ویژگی های کیفی آلو رقم قطره طلا در طول دوره انبارمانی
شاهرخ پیری، جعفر حاجی لو، غلامرضا دهقان
مشاهده مقاله اصل مقاله 111.18 K

-746 تاثیر پرتوتابی (گاما) پیوندک های کیوی رقم هایوارد بر عمر انباری میوه ها
مهسا عاشوری واجاری، جواد فتاحی مقدم، سعید عشقی، مالک قاسمی، مجید راحمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 140.56 K

-745 کاهش پراکسیداسیون لیپیدهای میوه آلو (Prunus domestica L.) طی انبارمانی در دمای پایین: نقش آلفا توکوفرول
رضایی حجت، زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله اصل مقاله 140.05 K

-744 اثر تیمار آنتوسیانین بر تغییرات آنتی اکسیدانی میوه توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) طی انبارمانی
مهدیه افشاری پور، زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله اصل مقاله 142 K

-743 اثر بسته بندی با فیلم های پلاستیکی پیوسته (بدون منفذ) و منفذدار بر ویژگی های کیفی و عمر قفس های میوه زرد آلو
نوشین مداح حسینی، سید حسین میردهقان، مجید اسماعیلی زاده، فاطمه ناظوری
مشاهده مقاله اصل مقاله 122 K

-742 اثر بنتونیت سدیم - کلسیم بر کاهش وزن و حفظ کیفیت میوه انار رقم ملس ساوه طی دوره انبارمانی
پروین باباخانی، محمد سیاری، محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله اصل مقاله 114.44 K

-741 اثر عصاره نشاء گوجه فرنگی بر حفظ کیفیت میوه پرتقال رقم مورو و کنترل کپک آبی در طول دوره انبارداری
نوراله موسی کرباسی، محمد سیاری، سهیلا میرزایی، علی عزیزی
مشاهده مقاله اصل مقاله 193.55 K

-740 اثر اسانس گیاه دارویی مفراح بر حفظ کیفیت میوه پرتقال رقم مورو و کنترل کپک آبی در طول دوره انبارداری
نورالله موسی کرباسی، محمد سیاری، سهیلا میرزایی، علی عزیزی
مشاهده مقاله اصل مقاله 339.96 K

-739 اثر پرتوتابی نورفرابنفش نوع C بر برخی خصوصیات کیفی خرمالو طی دوره انبارمانی
زهرا عسگریان، محمد سیاری، محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله اصل مقاله 141.1 K

-738 تأثیر پوشش روغن بادام بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار رقم ملس ساوه
علی ابوالفتحی، محمود اثنی عشری، علی عزیزی، محمد سیاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 116.06 K

-737 تأثیر پوشش ژل آلوئه ورا بر عمر انبارمانی و برخی ویژگی های کیفی میوه انار رقم ملس ساوه
علی ابوالفتحی، محمود اثنی عشری، علی عزیزی، محمد سیاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 121.4 K

-736 اثر تیمار آب گرم بر برخی ویژگی های شیمیایی و کیفی میوه تازه زرشک بیدانه
فرید مرادی نژاد، معصومه عبداللهی، محمدحسن سیاری، حسن بیات
مشاهده مقاله اصل مقاله 245.57 K

-735 القاء مقاومت به سرماوکاهش فساد انباری باکاربرد پس ازبرداشت اسیدسالیسیلیک درمیوه انار رقمشیشه کب
فرید مرادی نژاد، طاهره بوشادی، مهدی جهانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 249.58 K

-734 حفظ کیفیت پس از برداشت میوه انبه با استفاده از تیمار پوتریسین
سمیه رستگار، مهین مرادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 251.85 K

-733 تعدیل سرعت رسیدن میوه خرمالو رقم شیراز توسط تیمارهای پس از برداشت
فرشته خرم، اصغر رمضانیان، فریبرز حبیبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 283.87 K

-732 کاهش خسارت سرمازدگی و حفظ ویژگی های کیفی میوه انار رقم ملس ساوه با تیمارهای قبل و پس از برداشت متیل جاسمونات
فرهاد پیرزاد، مصباح بابالار، محمدعلی عسکری سرچشمه
مشاهده مقاله اصل مقاله 421.36 K

-731 ارزیابی ترکیبات زیست فعال در ژنوتیپ های مختلف مغز گردو طی انبارمانی
سمیه رستگار، اعظم شجاعی
مشاهده مقاله اصل مقاله 306.66 K

-730 تأثیر اسانس های گیاهی و عسل بر حفظ کیفیت آریل های انار در مدت نگهداری
فرزانه ایزدی، سمیه رستگار، اکبر پیکری
مشاهده مقاله اصل مقاله 349.55 K

-729 تأثیر پوشش های خوراکی بر حفظ خاصیت آنتی اکسیدانی آریل انار رقم رباب در شرایط نگهداری
فرزانه ایزدی، سمیه رستگار
مشاهده مقاله اصل مقاله 330.26 K

-728 اثر هم افزایی شوری آب و تیمار اسید سالیسیلیک بر ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه انار در دوره انبارداری
مسلم جلالی، اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.23 M

-727 اثر سولفید هیدروژن بر برخی ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم استانلی
ام البنین سوگوار، ولی ربیعی، فرهنگ رضوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 370.31 K

-726 تاثیر عنصر سیلیسیوم بر بهبود مؤلفه های پس از برداشت قارچ سفید دکمه ای Agaricus bisporus
رضا صالحی ملک آبادی، امیررضا اسماعیلی تیله نویی، کامران قاسمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 293.23 K

-725 تاثیر صمغ عربی و بادام کوهی در حفظ کیفیت انگور
پیمان عباسی، حنیفه سید حاجی زاده، سید مرتضی زاهدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.23 M