کلیدواژه ها = |
تعداد مقالات: 89 |
|
-574 |
|
کاربرد پس از برداشت اسانسهای میخک و دارچین بر کیفیت و عمر انبارمانی انار رقم ‘پوست قرمز طارم’ |
|
مهشید غفوری، علی سلیمانی، ولی ربیعی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 138.28 K
|
|
-573 |
|
تاثیر محلولپاشی کلریدکلسیم و منابع پتاسیم بر بهبود رنگ، مقاومت به کوفتگی، انبارمانی و سایر ویژگی های کیفی میوه سیب رقم ’رد دلیشس‘ |
|
سحر صلحجو، علی قرقانی، فاطمه شاهسوندی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 176 K
|
|
-572 |
|
کاربرد غلظت های مختلف بنزیل آدنین به عنوان تنک کننده میوه بر ویژگی های کیفی آلو رقم قطره طلا در طول دوره انبارمانی |
|
شاهرخ پیری، جعفر حاجی لو، غلامرضا دهقان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 111.18 K
|
|
-571 |
|
تاثیر پرتوتابی (گاما) پیوندک های کیوی رقم هایوارد بر عمر انباری میوه ها |
|
مهسا عاشوری واجاری، جواد فتاحی مقدم، سعید عشقی، مالک قاسمی، مجید راحمی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 140.56 K
|
|
-570 |
|
کاهش پراکسیداسیون لیپیدهای میوه آلو (Prunus domestica L.) طی انبارمانی در دمای پایین: نقش آلفا توکوفرول |
|
رضایی حجت، زهرا پاک کیش |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 140.05 K
|
|
-569 |
|
اثر تیمار آنتوسیانین بر تغییرات آنتی اکسیدانی میوه توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) طی انبارمانی |
|
مهدیه افشاری پور، زهرا پاک کیش |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 142 K
|
|
-568 |
|
اثر بسته بندی با فیلم های پلاستیکی پیوسته (بدون منفذ) و منفذدار بر ویژگی های کیفی و عمر قفس های میوه زرد آلو |
|
نوشین مداح حسینی، سید حسین میردهقان، مجید اسماعیلی زاده، فاطمه ناظوری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 122 K
|
|
-567 |
|
اثر بنتونیت سدیم - کلسیم بر کاهش وزن و حفظ کیفیت میوه انار رقم ملس ساوه طی دوره انبارمانی |
|
پروین باباخانی، محمد سیاری، محمود اثنی عشری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 114.44 K
|
|
-566 |
|
اثر عصاره نشاء گوجه فرنگی بر حفظ کیفیت میوه پرتقال رقم مورو و کنترل کپک آبی در طول دوره انبارداری |
|
نوراله موسی کرباسی، محمد سیاری، سهیلا میرزایی، علی عزیزی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 193.55 K
|
|
-565 |
|
اثر اسانس گیاه دارویی مفراح بر حفظ کیفیت میوه پرتقال رقم مورو و کنترل کپک آبی در طول دوره انبارداری |
|
نورالله موسی کرباسی، محمد سیاری، سهیلا میرزایی، علی عزیزی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 339.96 K
|
|
-564 |
|
اثر پرتوتابی نورفرابنفش نوع C بر برخی خصوصیات کیفی خرمالو طی دوره انبارمانی |
|
زهرا عسگریان، محمد سیاری، محمود اثنی عشری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 141.1 K
|
|
-563 |
|
تأثیر پوشش روغن بادام بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار رقم ملس ساوه |
|
علی ابوالفتحی، محمود اثنی عشری، علی عزیزی، محمد سیاری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 116.06 K
|
|
-562 |
|
تأثیر پوشش ژل آلوئه ورا بر عمر انبارمانی و برخی ویژگی های کیفی میوه انار رقم ملس ساوه |
|
علی ابوالفتحی، محمود اثنی عشری، علی عزیزی، محمد سیاری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 121.4 K
|
|
-561 |
|
اثر تیمار آب گرم بر برخی ویژگی های شیمیایی و کیفی میوه تازه زرشک بیدانه |
|
فرید مرادی نژاد، معصومه عبداللهی، محمدحسن سیاری، حسن بیات |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 245.57 K
|
|
-560 |
|
القاء مقاومت به سرماوکاهش فساد انباری باکاربرد پس ازبرداشت اسیدسالیسیلیک درمیوه انار رقمشیشه کب |
|
فرید مرادی نژاد، طاهره بوشادی، مهدی جهانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 249.58 K
|
|
-559 |
|
حفظ کیفیت پس از برداشت میوه انبه با استفاده از تیمار پوتریسین |
|
سمیه رستگار، مهین مرادی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 251.85 K
|
|
-558 |
|
تعدیل سرعت رسیدن میوه خرمالو رقم شیراز توسط تیمارهای پس از برداشت |
|
فرشته خرم، اصغر رمضانیان، فریبرز حبیبی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 283.87 K
|
|
-557 |
|
کاهش خسارت سرمازدگی و حفظ ویژگی های کیفی میوه انار رقم ملس ساوه با تیمارهای قبل و پس از برداشت متیل جاسمونات |
|
فرهاد پیرزاد، مصباح بابالار، محمدعلی عسکری سرچشمه |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 421.36 K
|
|
-556 |
|
ارزیابی ترکیبات زیست فعال در ژنوتیپ های مختلف مغز گردو طی انبارمانی |
|
سمیه رستگار، اعظم شجاعی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 306.66 K
|
|
-555 |
|
تأثیر اسانس های گیاهی و عسل بر حفظ کیفیت آریل های انار در مدت نگهداری |
|
فرزانه ایزدی، سمیه رستگار، اکبر پیکری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 349.55 K
|
|
-554 |
|
تأثیر پوشش های خوراکی بر حفظ خاصیت آنتی اکسیدانی آریل انار رقم رباب در شرایط نگهداری |
|
فرزانه ایزدی، سمیه رستگار |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 330.26 K
|
|
-553 |
|
اثر هم افزایی شوری آب و تیمار اسید سالیسیلیک بر ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه انار در دوره انبارداری |
|
مسلم جلالی، اصغر رمضانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.23 M
|
|
-552 |
|
اثر سولفید هیدروژن بر برخی ویژگیهای کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم استانلی |
|
ام البنین سوگوار، ولی ربیعی، فرهنگ رضوی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 370.31 K
|
|
-551 |
|
تاثیر عنصر سیلیسیوم بر بهبود مؤلفه های پس از برداشت قارچ سفید دکمه ای Agaricus bisporus |
|
رضا صالحی ملک آبادی، امیررضا اسماعیلی تیله نویی، کامران قاسمی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 293.23 K
|
|
-550 |
|
تاثیر صمغ عربی و بادام کوهی در حفظ کیفیت انگور |
|
پیمان عباسی، حنیفه سید حاجی زاده، سید مرتضی زاهدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.23 M
|