English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
89
-499
کاربرد پس از برداشت اسانسهای میخک و دارچین بر کیفیت و عمر انبارمانی انار رقم ‘پوست قرمز طارم’
مهشید غفوری، علی سلیمانی، ولی ربیعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
138.28 K
-498
تاثیر محلولپاشی کلریدکلسیم و منابع پتاسیم بر بهبود رنگ، مقاومت به کوفتگی، انبارمانی و سایر ویژگی های کیفی میوه سیب رقم ’رد دلیشس‘
سحر صلحجو، علی قرقانی، فاطمه شاهسوندی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
176 K
-497
کاربرد غلظت های مختلف بنزیل آدنین به عنوان تنک کننده میوه بر ویژگی های کیفی آلو رقم قطره طلا در طول دوره انبارمانی
شاهرخ پیری، جعفر حاجی لو، غلامرضا دهقان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
111.18 K
-496
تاثیر پرتوتابی (گاما) پیوندک های کیوی رقم هایوارد بر عمر انباری میوه ها
مهسا عاشوری واجاری، جواد فتاحی مقدم، سعید عشقی، مالک قاسمی، مجید راحمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
140.56 K
-495
کاهش پراکسیداسیون لیپیدهای میوه آلو (Prunus domestica L.) طی انبارمانی در دمای پایین: نقش آلفا توکوفرول
رضایی حجت، زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
140.05 K
-494
اثر تیمار آنتوسیانین بر تغییرات آنتی اکسیدانی میوه توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) طی انبارمانی
مهدیه افشاری پور، زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
142 K
-493
اثر بسته بندی با فیلم های پلاستیکی پیوسته (بدون منفذ) و منفذدار بر ویژگی های کیفی و عمر قفس های میوه زرد آلو
نوشین مداح حسینی، سید حسین میردهقان، مجید اسماعیلی زاده، فاطمه ناظوری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
122 K
-492
اثر بنتونیت سدیم - کلسیم بر کاهش وزن و حفظ کیفیت میوه انار رقم ملس ساوه طی دوره انبارمانی
پروین باباخانی، محمد سیاری، محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
114.44 K
-491
اثر عصاره نشاء گوجه فرنگی بر حفظ کیفیت میوه پرتقال رقم مورو و کنترل کپک آبی در طول دوره انبارداری
نوراله موسی کرباسی، محمد سیاری، سهیلا میرزایی، علی عزیزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
193.55 K
-490
اثر اسانس گیاه دارویی مفراح بر حفظ کیفیت میوه پرتقال رقم مورو و کنترل کپک آبی در طول دوره انبارداری
نورالله موسی کرباسی، محمد سیاری، سهیلا میرزایی، علی عزیزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
339.96 K
-489
اثر پرتوتابی نورفرابنفش نوع C بر برخی خصوصیات کیفی خرمالو طی دوره انبارمانی
زهرا عسگریان، محمد سیاری، محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
141.1 K
-488
تأثیر پوشش روغن بادام بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار رقم ملس ساوه
علی ابوالفتحی، محمود اثنی عشری، علی عزیزی، محمد سیاری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
116.06 K
-487
تأثیر پوشش ژل آلوئه ورا بر عمر انبارمانی و برخی ویژگی های کیفی میوه انار رقم ملس ساوه
علی ابوالفتحی، محمود اثنی عشری، علی عزیزی، محمد سیاری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
121.4 K
-486
اثر تیمار آب گرم بر برخی ویژگی های شیمیایی و کیفی میوه تازه زرشک بیدانه
فرید مرادی نژاد، معصومه عبداللهی، محمدحسن سیاری، حسن بیات
مشاهده مقاله
اصل مقاله
245.57 K
-485
القاء مقاومت به سرماوکاهش فساد انباری باکاربرد پس ازبرداشت اسیدسالیسیلیک درمیوه انار رقمشیشه کب
فرید مرادی نژاد، طاهره بوشادی، مهدی جهانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
249.58 K
-484
حفظ کیفیت پس از برداشت میوه انبه با استفاده از تیمار پوتریسین
سمیه رستگار، مهین مرادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
251.85 K
-483
تعدیل سرعت رسیدن میوه خرمالو رقم شیراز توسط تیمارهای پس از برداشت
فرشته خرم، اصغر رمضانیان، فریبرز حبیبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
283.87 K
-482
کاهش خسارت سرمازدگی و حفظ ویژگی های کیفی میوه انار رقم ملس ساوه با تیمارهای قبل و پس از برداشت متیل جاسمونات
فرهاد پیرزاد، مصباح بابالار، محمدعلی عسکری سرچشمه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
421.36 K
-481
ارزیابی ترکیبات زیست فعال در ژنوتیپ های مختلف مغز گردو طی انبارمانی
سمیه رستگار، اعظم شجاعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
306.66 K
-480
تأثیر اسانس های گیاهی و عسل بر حفظ کیفیت آریل های انار در مدت نگهداری
فرزانه ایزدی، سمیه رستگار، اکبر پیکری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
349.55 K
-479
تأثیر پوشش های خوراکی بر حفظ خاصیت آنتی اکسیدانی آریل انار رقم رباب در شرایط نگهداری
فرزانه ایزدی، سمیه رستگار
مشاهده مقاله
اصل مقاله
330.26 K
-478
اثر هم افزایی شوری آب و تیمار اسید سالیسیلیک بر ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه انار در دوره انبارداری
مسلم جلالی، اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.23 M
-477
اثر سولفید هیدروژن بر برخی ویژگیهای کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم استانلی
ام البنین سوگوار، ولی ربیعی، فرهنگ رضوی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
370.31 K
-476
تاثیر عنصر سیلیسیوم بر بهبود مؤلفه های پس از برداشت قارچ سفید دکمه ای Agaricus bisporus
رضا صالحی ملک آبادی، امیررضا اسماعیلی تیله نویی، کامران قاسمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
293.23 K
-475
تاثیر صمغ عربی و بادام کوهی در حفظ کیفیت انگور
پیمان عباسی، حنیفه سید حاجی زاده، سید مرتضی زاهدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.23 M
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3
4