کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 63

1 بررسی روند تغییرات طعم میوه انار در مراحل مختلف نموی
عبدالکریم زارعی، مجاهد کمالی زاده، امیر صحرارو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (132.68 K)

2 عکس العمل تاک‌های کیوی به حلقه زنی
مهتاب مرادی دیگه سرا، محمود قاسم نژاد، فریدالدین انصاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (101.26 K)

3 معرفی خصوصیات فنولوژیکی، پومولوژیکی و مورفولوژیکی رقم جدید زودرس گیلاس، شاندیز
ابراهیم گنجی مقدم، ناصر بوذری، آرزو جلالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (597.81 K)

4 اثر تیمارهای آب گرم، شوک دی اکسید کربن و نیتروژن بالا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفیت میوه تازه عناب
فرید مرادی نژاد، مهدی قسمتی، مهدی خیاط
مشاهده مقاله | اصل مقاله (241.92 K)

5 اثر تیمار آب گرم بر برخی ویژگی های شیمیایی و کیفی میوه تازه زرشک بیدانه
فرید مرادی نژاد، معصومه عبداللهی، محمدحسن سیاری، حسن بیات
مشاهده مقاله | اصل مقاله (245.57 K)

6 اثر تیمارهای پوششی بر خصوصیات انبارمانی میوه پرتقال محلی منطقه حاجی آباد
حمیدرضا بهرامی، ایران محمدپور، مریم تاتاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (326.16 K)

7 ارزیابی کاربرد نانوذرات نقره و میدان مغناطیسی در مقایسه با کودهای تجاری بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه
حسن فیضی، حسین صحابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (298.57 K)

8 بررسی عارضه پوسیدگی قهوه ای چند رقم زردآلو طی نگه داری در انبار سرد
فاروق مفاخری، پوریا امانی، علی اکبر مظفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (483.35 K)

9 بررسی سازگاری برخی از ارقام سیب بر تعدادی از جمعیت‌های بذری حاصل از والدهای مادری پاکوتاه
حمیدرضا بهرامی، مریم تاتاری، حسن حاج‌نجاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (323.23 K)

10 ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی میوه در تعدادی از ارقام تجاری آلو (Prunus spp L.)
محی الدین پیرخضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (319.21 K)

11 تعدیل سرعت رسیدن میوه خرمالو رقم شیراز توسط تیمارهای پس از برداشت
فرشته خرم، اصغر رمضانیان، فریبرز حبیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.87 K)

12 مقایسه برخی شاخص های بیوشیمیایی میوه در توده های انار لرستان
مختار حیدری، کبری دهقانی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (675.69 K)

13 تأثیر محلول پاشی سطوح مختلف منگنز روی انار رقم ملس ترش ساوه
محمد حسنی، ذبیح اله زمانی، غلامرضا ثوابقی، رضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (254.08 K)

14 تأثیر محلول پاشی اوره، کلریدکلسیم و سولفات منگنز روی انار رقم ملس ترش ساوه
محمد حسنی، ذبیح اله زمانی، غلامرضا ثواقبی، رضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (251.15 K)

15 اثر کاربردهای پتاسیم بر خصوصیات فیزیولوژیک طالبی گلخانه ای در کشت هیدروپونیک
صاحب سنگدوینی، رضا صالحی، مجتبی دلشاد، علی صالحی ساردویی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (424.97 K)

16 خصوصیات برخی از ژنوتیپ های امیدبخش آلبالوی بومی ایران در راستای معرفی رقم جدید
ناصر بوذری، سمانه حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (456.53 K)

17 تغییرات پس از برداشت ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی لیموآب شیراز در پاسخ به تیمار سدیم نیتروپروساید
غلامرضا هدایتی، فرشاد صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.78 K)

18 اثر تنش بیکربنات و شوری بر ویژگی‌های مربوط به میوه طالبی پیوندی روی پایه کدو قلیانی در سیستم هیدروپونیک
محمود رقامی، مریم کشاورزی، حمیدرضا روستا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (352.73 K)

19 تاثیر ترکیب بستر کشت و محلول‌پاشی اسید جاسمونیک بر میزان فعالیت آنتی اکسیدانی و برخی خصوصیات بیوشیمایی میوه توت‌فرنگی رقم سابرینا
کامیار مندا آودی، علیرضا فرخزاد، پرویز نوروزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (826.91 K)

20 پاسخ پرتقال خونی رقم مورو کاربرد شلاک و اسانس لعل کوهستان در طی دوره انبارداری
سمیه رفیعی، اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (669.07 K)

21 بررسی اثر کاربرد برگی سولفات پتاسیم (K-Leaf ®) بر خصوصیات کمی و کیفی هلو (Prunus persica cv. Elberta)
سعادت ساریخانی، سهیل کریمی، سمانه حسینی، رباب قهرمان‌زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (658.69 K)

22 تأثیر سیستم کشت ارگانیک و غیرارگانیک بر برخی فاکتورهای کیفی حبه های انگور رقم بیدانه سفید در زمان برداشت و پس از انبارمان
پری زاهدی پور، محمدرضا اصغری، بابک عبدالهی، محمد علیزاده، یونس رضائی دانش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (443.83 K)

23 بررسی خصوصیات بیوشیمیایی تعدادی از ژنوتیپ های آلبالو بومی ایران
حسن مومنی، ناصر بوذری، سید مهدی میری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (615.29 K)

24 بررسی تاثیر رژیم آبیاری و هرس سبز بر برخی صفات فیزیولوژیک و کیفی انگور یاقوتی
منصور فاضلی رستم پور، علی شهرکی، محمدرضا نارویی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (611.94 K)

25 مطالعه ی تغییرات شاخص طعم قطعات تازه برش خورده ی هندوانه در انبار
بشری علی بیگی، فروزنده سلطانی، سیامک کلانتری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.02 K)