English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
63
1
بررسی روند تغییرات طعم میوه انار در مراحل مختلف نموی
عبدالکریم زارعی؛ مجاهد کمالی زاده؛ امیر صحرارو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (132.68 K)
2
عکس العمل تاکهای کیوی به حلقه زنی
مهتاب مرادی دیگه سرا؛ محمود قاسم نژاد؛ فریدالدین انصاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (101.26 K)
3
معرفی خصوصیات فنولوژیکی، پومولوژیکی و مورفولوژیکی رقم جدید زودرس گیلاس، شاندیز
ابراهیم گنجی مقدم؛ ناصر بوذری؛ آرزو جلالی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (597.81 K)
4
اثر تیمارهای آب گرم، شوک دی اکسید کربن و نیتروژن بالا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفیت میوه تازه عناب
فرید مرادی نژاد؛ مهدی قسمتی؛ مهدی خیاط
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (241.92 K)
5
اثر تیمار آب گرم بر برخی ویژگی های شیمیایی و کیفی میوه تازه زرشک بیدانه
فرید مرادی نژاد؛ معصومه عبداللهی؛ محمدحسن سیاری؛ حسن بیات
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (245.57 K)
6
اثر تیمارهای پوششی بر خصوصیات انبارمانی میوه پرتقال محلی منطقه حاجی آباد
حمیدرضا بهرامی؛ ایران محمدپور؛ مریم تاتاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (326.16 K)
7
ارزیابی کاربرد نانوذرات نقره و میدان مغناطیسی در مقایسه با کودهای تجاری بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه
حسن فیضی؛ حسین صحابی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (298.57 K)
8
بررسی عارضه پوسیدگی قهوه ای چند رقم زردآلو طی نگه داری در انبار سرد
فاروق مفاخری؛ پوریا امانی؛ علی اکبر مظفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (483.35 K)
9
بررسی سازگاری برخی از ارقام سیب بر تعدادی از جمعیتهای بذری حاصل از والدهای مادری پاکوتاه
حمیدرضا بهرامی؛ مریم تاتاری؛ حسن حاجنجاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (323.23 K)
10
ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی میوه در تعدادی از ارقام تجاری آلو (Prunus spp L.)
محی الدین پیرخضری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (319.21 K)
11
تعدیل سرعت رسیدن میوه خرمالو رقم شیراز توسط تیمارهای پس از برداشت
فرشته خرم؛ اصغر رمضانیان؛ فریبرز حبیبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (283.87 K)
12
مقایسه برخی شاخص های بیوشیمیایی میوه در توده های انار لرستان
مختار حیدری؛ کبری دهقانی نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (675.69 K)
13
تأثیر محلول پاشی سطوح مختلف منگنز روی انار رقم ملس ترش ساوه
محمد حسنی؛ ذبیح اله زمانی؛ غلامرضا ثوابقی؛ رضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (254.08 K)
14
تأثیر محلول پاشی اوره، کلریدکلسیم و سولفات منگنز روی انار رقم ملس ترش ساوه
محمد حسنی؛ ذبیح اله زمانی؛ غلامرضا ثواقبی؛ رضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (251.15 K)
15
اثر کاربردهای پتاسیم بر خصوصیات فیزیولوژیک طالبی گلخانه ای در کشت هیدروپونیک
صاحب سنگدوینی؛ رضا صالحی؛ مجتبی دلشاد؛ علی صالحی ساردویی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (424.97 K)
16
خصوصیات برخی از ژنوتیپ های امیدبخش آلبالوی بومی ایران در راستای معرفی رقم جدید
ناصر بوذری؛ سمانه حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (456.53 K)
17
تغییرات پس از برداشت ویژگیهای فیزیکوشیمیایی لیموآب شیراز در پاسخ به تیمار سدیم نیتروپروساید
غلامرضا هدایتی؛ فرشاد صادقی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (370.78 K)
18
اثر تنش بیکربنات و شوری بر ویژگیهای مربوط به میوه طالبی پیوندی روی پایه کدو قلیانی در سیستم هیدروپونیک
محمود رقامی؛ مریم کشاورزی؛ حمیدرضا روستا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (352.73 K)
19
تاثیر ترکیب بستر کشت و محلولپاشی اسید جاسمونیک بر میزان فعالیت آنتی اکسیدانی و برخی خصوصیات بیوشیمایی میوه توتفرنگی رقم سابرینا
کامیار مندا آودی؛ علیرضا فرخزاد؛ پرویز نوروزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (826.91 K)
20
پاسخ پرتقال خونی رقم مورو کاربرد شلاک و اسانس لعل کوهستان در طی دوره انبارداری
سمیه رفیعی؛ اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (669.07 K)
21
بررسی اثر کاربرد برگی سولفات پتاسیم (K-Leaf ®) بر خصوصیات کمی و کیفی هلو (Prunus persica cv. Elberta)
سعادت ساریخانی؛ سهیل کریمی؛ سمانه حسینی؛ رباب قهرمانزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (658.69 K)
22
تأثیر سیستم کشت ارگانیک و غیرارگانیک بر برخی فاکتورهای کیفی حبه های انگور رقم بیدانه سفید در زمان برداشت و پس از انبارمان
پری زاهدی پور؛ محمدرضا اصغری؛ بابک عبدالهی؛ محمد علیزاده؛ یونس رضائی دانش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (443.83 K)
23
بررسی خصوصیات بیوشیمیایی تعدادی از ژنوتیپ های آلبالو بومی ایران
حسن مومنی؛ ناصر بوذری؛ سید مهدی میری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (615.29 K)
24
بررسی تاثیر رژیم آبیاری و هرس سبز بر برخی صفات فیزیولوژیک و کیفی انگور یاقوتی
منصور فاضلی رستم پور؛ علی شهرکی؛ محمدرضا نارویی راد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (611.94 K)
25
مطالعه ی تغییرات شاخص طعم قطعات تازه برش خورده ی هندوانه در انبار
بشری علی بیگی؛ فروزنده سلطانی؛ سیامک کلانتری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (284.02 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3