کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 34

-49 قارچ های جدا شده از چای در شمال ایران
سید عبدا... میر حسینی مقدم، جعفر ارشاد، جلال فاتحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (10.02 K)

-48 بررسی و تحلیل اقتصادی کارآیی تکنیکی چایکاران منطقه گیلان
مهدی کاظم نژاد، مجید کوپاهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (17.05 K)

-47 ارزیابی گوناگونی ژنتیکی در بین برخی ژنوتیپ های چای منطقه لاهیجان با استفاده از نشانگرهای مورفولوژی
شاهین جهانگیرزاده خیاوی، آزاده پیشداد، مانیا محقق منتظری، سیاوش مظفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (312.1 K)

-46 تاثیر روغن بذر چای بر انبارمانی پرتقال خونی رقم مورو
محمد فیروزی، محمداسماعیل امیری، احسان کهنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.51 K)

-45 بررسی تنوع کلون‌های انتخابی چای به کمک نشانگرهای شیمیایی برگ سبز و چای خشک
مهران غلامی، کوروش فلکرو، احمد تقی شکرگزار، شیوا روفیگری حقیقت، معصومه جمال‌امیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (510.73 K)

-44 بررسی میزان تنوع جمعیت چای تحت کشت در منطقه شرق چایکاری
شاهین جهانگیرزاده خیاوی، کوروش فلک رو، ذبیح اله عاشوری، حمیرا چایچی سیاهکلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.14 K)

-43 گزینش کلونی ژنوتیپ های امیدبخش برای بهبود عملکرد و کیفیت چای
مهران غلامی، کوروش فلکرو، سیاوش پورعزیزیان، مرتضی گمار، احمد محسنی، مجید مهدی رودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (351.44 K)

-42 بررسی جایگاه چای در سبد مصرفی خانوارهای شهری ایران
سیاوش فلاح علی پور، علیرضا کرباسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (421.94 K)

-41 تأثیر مصرف بهینه نیتروژن و پتاسیم در افزایش عملکرد چای پس از هرس کف بر
رقیه فرید، گودرز خردادپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (208.78 K)

-40 عناصر معدنی، شاخص های گزینشی جدید برای دستیابی به کلون های پرمحصول چای
مهران غلامی، کوروش فلک رو، سیاوش پورعزیزیان، مرتضی گمار، مجید آتین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.85 K)

-39 تعیین آستانه اقتصادی خسارت نماتد مولد زخم ریشه چای در ایران
علی سراجی، ابراهیم پورجم، زهرا تنها معافی، ناصر صفایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (316.21 K)

-38 اثر تبدیل جنگل به باغ چای بر جمعیت باکتری های خاک در استان گیلان
فرید باقری، امیر بهرامی، محمود شعبانپور، مریم رنجبر آتشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (226.44 K)

-37 بررسی امکان کاشت چهار رقم مختلف آفتابگردان در باغات هرس کف بر شده چای
کوروش شریفی، فاضل پور حقگو، علامرضا جنت پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (224.74 K)

-36 تاثیر آبیاری و کود نیتروژن بر عملکرد و کارآیی مصرف آب چای در فومن
سید مجید میر لطیفی، کوروش مجد سلیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (295.5 K)

-35 شناسایی مقدماتی فصل نمونه برداری برای ارزیابی کیفیت چای در یک آزمایش کودی (اوره)
بهروز علینقی پور، احمد شیرین فکر، شیوا روفیگری حقیقت، مهران غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (622.77 K)

-34 بررسی شاخص های رشد جمعیت زنبور Anagyrus sp به عنوان پارازتیوئید شپشک آرد آلود چای (Pseudococcus viburni) در ایران
محمد حیدری، شهرزاد شایگان، حسنعلی واحدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (381.32 K)

-33 تخمین نیاز آبی چای با استفاده از نرم افزار Crop Wat در منطقه چایکاری سیاهکل
فاضل پور حقگو، کوروش شریفی واجاری، غلامرضا جنت پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.04 K)

-32 تاثیر سولفات روی و سولفات مس بر شاخص های کمی و کیفی چای
فرید باقری، کوروش مجد سلیمی، سید بابک صلواتیان، رضا آزادی گنبد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.66 K)

-31 مطالعه تنوع سیتوژنتیکی کلون های انتخابی چای (Camellia sinensis) در ایران
ذبیح اله عاشوری، عبداله محمدی، محمدرضا نقوی، کوروش فلک رو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (463.17 K)

-30 تعیین مناسب ترین زمان اخته کردن و گرده افشانی مصنوعی در ارقام چای (Camellia sinensis (L). O.Kuntze)
کوروش فلک رو، مهران غلامی، محمد زمانی علی آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (474.31 K)

-29 بررسی عملکرد و شاخص های مهم کیفی چای در اثر کاشت بین ردیفی ارقام سویا در باغ هرس کف بر شده
غلامرضا جنت پور، محمدرضا اردکانی، جهانفر دانشیان، فاضل پور حقگو، کوروش شریفی، محمد نوروزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.85 K)

-28 مقایسه عملکرد در دو سطح برگ چینی "تخت" و "کمانی" چای
احمد داداش پور، معظم حسن پور اصیل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.3 K)

-27 تعیین اولویت سه حوزه صنعت، بازار و کشاورزی بر کیفیت زنجیره صنعت چای با استفاده از مدل EFQM
محمد اقدسی، حجت طیران، کوروش مجد سلیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (278.5 K)

-26 تعیین ضرایب نفوذ محدود کننده در استخراج کافئین و چهار گونه از آنتی اکسیدان های برگ سبز چای ایرانی
علی ضیاءالدینی، عباس جعفری جید، علی ذاکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (649.31 K)

-25 اثر کودهای نیتروژن بر کارایی علف کش گلای فوزیت روی کنترل علف های هرز و صفات کیفی چای
سید تقی میرقاسمی، جهان فر دانشیان، محمدعلی باغستانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (419.84 K)