English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
94
-224
اثر انواع بستهبندی برکیفیت و مشخصههای انبارداری توت فرنگی رقم سلوا
ویدا فتحی، مسعود زاده باقری، موناد دادی، ایرج بازرگان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
158.2 K
-223
تاثیر محلولپاشی کلریدکلسیم و منابع پتاسیم بر بهبود رنگ، مقاومت به کوفتگی، انبارمانی و سایر ویژگی های کیفی میوه سیب رقم ’رد دلیشس‘
سحر صلحجو، علی قرقانی، فاطمه شاهسوندی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
176 K
-222
کاربرد برگساره ای نانو ذرات اسید سالیسیلیک در افزایش عملکرد و بهبود شاخص های کمی و کیفی توت فرنگی رقم "کاماروسا" در کشت هیدروپونیک
یونس نعمتی میرک، اورنگ خادمی، ناصر کریمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
121.47 K
-221
نقش آنتوسیانین در کنترل پوسیدگی پس از برداشت و کیفیت فیزیکوشیمیایی کیوی ( Actinidia deliciosa) در سردخانه
مهدیه افشاری پور، زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
131.33 K
-220
اثر تیمار آنتوسیانین بر تغییرات آنتی اکسیدانی میوه توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) طی انبارمانی
مهدیه افشاری پور، زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
142 K
-219
بررسی ساختار ناحیه پروموتری ژن MdMYB10 در چند ژنوتیب بومی سیب گوشت قرمز (Malus spp.)
معصومه وکیلی قرطاول، ناصر مهنا، فریبرز زارع نهندی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
109.71 K
-218
بررسی وجود آلل S3 در مکان ژنی S-RNase در ژنوتیپهای بومی سیب (Malus spp.) و ارتباط آن با گوشت قرمزی میوه
معصومه وکیلی قرطاول، ناصر مهنا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
110.2 K
-217
ارزیابی پوشش هایی با پایه کربوکسی متیل سلولز و شربت گلوکز برای نگهداری پس از برداشت انگور سیاه "سمرقندی" (Vitis vinifera L.)
محمدرضا صفی زاده، علی بهپوری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
164.43 K
-216
بررسی اثر محلولپاشی کائولین، تنک میوه و آبیاری تکمیلی در کاهش شدت عارضه سفیدشدگی آریل دانه
محمد کاوند، کاظم ارزانی، محسن برزگر، مجید میرلطیفی، ضیاء الدین طباطبایی، فاطمه کیخائی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
132.69 K
-215
ارتباط بین میزان آنتوسیانین و رنگ پوست میوه در چند رقم سیب قرمز رنگ ایرانی و تجاری در استان آذربایجان غربی
مریم رفیعی، داود بخشی، لطفعلی ناصری، انسیه قربانی، اسماعیل کریمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
201.22 K
-214
خواص بیوشیمیایی ارقام زیتون تحت تیمار اسیدهای آمینه، اسید هیومیک و اسید فولویک
محسن میری نرگسی، شهرام صداقت حور، داود هاشم آبادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
830.6 K
-213
اثر تیمار آب گرم بر برخی ویژگی های شیمیایی و کیفی میوه تازه زرشک بیدانه
فرید مرادی نژاد، معصومه عبداللهی، محمدحسن سیاری، حسن بیات
مشاهده مقاله
اصل مقاله
245.57 K
-212
مطالعه الگوی رشد و نمو میوه و زمان بروز عارضه سفیدشدگی آریل دانه انار "ملس ترش ساوه"
محمد کاوند، کاظم ارزانی، محسن برزگر، مجید میرلطیفی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
256.34 K
-211
بررسیتأثیر کاربرد کودهای آلی و زیستی بر عملکرد رشد زایشی وتولید مواد مؤثره دارویی گیاه دارویی پنیرک (.Malva sylvestris L)
امین رمضانی، مجید عزیزی، احمد احمدیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
308.53 K
-210
بهبود کیفیت و ترکیبات زیست فعال آریل انار با استفاده از اسیدآسکوربیک
سکینه احتشامی، فرزین عبدالهی، اصغر رمضانیان، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
400.36 K
-209
اثر کاربرد قارچ میکوریزا و باکتری استرپتومایسس بر کاهش اثرات تنش شوری در انگور بیدانه سفید
عارفه نوری، روح الله کریمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
409.55 K
-208
اثر فاصله کاشت و تعداد شاخه بر شاخص های رویشی و عملکرد تمشک سیاه در سامانه داربست
علیرضا عفتی، حسین صادقی، مهدی حدادی نژاد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
260.81 K
-207
مقایسه برخی شاخص های بیوشیمیایی میوه در توده های انار لرستان
مختار حیدری، کبری دهقانی نژاد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
675.69 K
-206
بررسی شاخصهای رشدی و فیزیولوژیکی تربچه تحت تغذیه کود کامل بر پایه MS در ترکیب با اسیدهیومیک
عبدالاحمد راصد، کامبیز مشایخی، جواد موسوی زاده، ایوب قربانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
318.88 K
-205
مقایسه تاثیر دو منبع روی در حفظ ویژگیهای کیفی اناردان
ریحانه امین زاده، اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
442.39 K
-204
بررسی روند تجمع قندها در ریزوم و اندام هوایی گیاه یکساله مارچوبه اکتاپلوئید
بهزاد احسانی، جواد موسوی زاده، کامبیز مشایخی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
384.34 K
-203
ارزیابی تنوع میزان روغن میوه در جمعیت های سماق بومی ایران
سیما فریدونی، محمدرضا مرشدلو، محمدباقر حسنپور اقدم
مشاهده مقاله
اصل مقاله
407.15 K
-202
تأثیر غلظت های متفاوت ملاتونین بر رسیدن میوه توت فرنگی
سیروان منصوری، حسن ساری خانی، محمد سیاری، مرتضی سلیمانی اقدم
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.32 M
-201
تاثیر اسانس به لیمو (Lippia citriodora) بر خصوصیات فیتوشیمیایی و انبارمانی توت فرنگی رقم سابرینا (Fragaria x ananassa cv. Sabrina)
فرزین جعفرنژاد اشنویه، عاطفه مشاری نصیرکندی، ابوالفضل علیرضالو
مشاهده مقاله
اصل مقاله
368.2 K
-200
تاثیر عصاره آبی گیاه دارویی به لیمو (Lippia citriodora) بر خصوصیات بیوشیمیایی و انبارمانی میوه توت فرنگی رقم سابرینا (Fragaria x ananassa cv. Sabrina)
محمد الماسی هاچه سو، فرزین جعفرنژاد اشنویه، عاطفه مشاری نصیرکندی، ابوالفضل علیرضالو
مشاهده مقاله
اصل مقاله
433.8 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3
4