کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 94

-149 اثر انواع بسته‌بندی برکیفیت و مشخصه‌های انبارداری توت فرنگی رقم سلوا
ویدا فتحی، مسعود زاده باقری، موناد دادی، ایرج بازرگان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (158.2 K)

-148 تاثیر محلولپاشی کلریدکلسیم و منابع پتاسیم بر بهبود رنگ، مقاومت به کوفتگی، انبارمانی و سایر ویژگی های کیفی میوه سیب رقم ’رد دلیشس‘
سحر صلح‌جو، علی قرقانی، فاطمه شاهسوندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (176 K)

-147 کاربرد برگساره ای نانو ذرات اسید سالیسیلیک در افزایش عملکرد و بهبود شاخص های کمی و کیفی توت فرنگی رقم "کاماروسا" در کشت هیدروپونیک
یونس نعمتی میرک، اورنگ خادمی، ناصر کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.47 K)

-146 نقش آنتوسیانین در کنترل پوسیدگی پس از برداشت و کیفیت فیزیکوشیمیایی کیوی ( Actinidia deliciosa) در سردخانه
مهدیه افشاری پور، زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (131.33 K)

-145 اثر تیمار آنتوسیانین بر تغییرات آنتی اکسیدانی میوه توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) طی انبارمانی
مهدیه افشاری پور، زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (142 K)

-144 بررسی ساختار ناحیه پروموتری ژن MdMYB10 در چند ژنوتیب بومی سیب گوشت قرمز (Malus spp.)
معصومه وکیلی قرطاول، ناصر مهنا، فریبرز زارع نهندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (109.71 K)

-143 بررسی وجود آلل S3 در مکان ژنی S-RNase در ژنوتیپ‌های بومی سیب (Malus spp.) و ارتباط آن با گوشت قرمزی میوه
معصومه وکیلی قرطاول، ناصر مهنا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (110.2 K)

-142 ارزیابی پوشش هایی با پایه کربوکسی متیل سلولز و شربت گلوکز برای نگهداری پس از برداشت انگور سیاه "سمرقندی" (Vitis vinifera L.)
محمدرضا صفی زاده، علی بهپوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (164.43 K)

-141 بررسی اثر محلول‌پاشی کائولین، تنک میوه و آبیاری تکمیلی در کاهش شدت عارضه سفیدشدگی آریل دانه
محمد کاوند، کاظم ارزانی، محسن برزگر، مجید میرلطیفی، ضیاء الدین طباطبایی، فاطمه کیخائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (132.69 K)

-140 ارتباط بین میزان آنتوسیانین و رنگ پوست میوه در چند رقم سیب قرمز رنگ ایرانی و تجاری در استان آذربایجان غربی
مریم رفیعی، داود بخشی، لطفعلی ناصری، انسیه قربانی، اسماعیل کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (201.22 K)

-139 خواص بیوشیمیایی ارقام زیتون تحت تیمار اسیدهای آمینه، اسید هیومیک و اسید فولویک
محسن میری نرگسی، شهرام صداقت حور، داود هاشم آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (830.6 K)

-138 اثر تیمار آب گرم بر برخی ویژگی های شیمیایی و کیفی میوه تازه زرشک بیدانه
فرید مرادی نژاد، معصومه عبداللهی، محمدحسن سیاری، حسن بیات
مشاهده مقاله | اصل مقاله (245.57 K)

-137 مطالعه الگوی رشد و نمو میوه و زمان بروز عارضه سفیدشدگی آریل دانه انار "ملس ترش ساوه"
محمد کاوند، کاظم ارزانی، محسن برزگر، مجید میرلطیفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (256.34 K)

-136 بررسیتأثیر کاربرد کودهای آلی و زیستی بر عملکرد رشد زایشی وتولید مواد مؤثره دارویی گیاه دارویی پنیرک (.Malva sylvestris L)
امین رمضانی، مجید عزیزی، احمد احمدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (308.53 K)

-135 بهبود کیفیت و ترکیبات زیست فعال آریل انار با استفاده از اسیدآسکوربیک
سکینه احتشامی، فرزین عبدالهی، اصغر رمضانیان، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (400.36 K)

-134 اثر کاربرد قارچ میکوریزا و باکتری استرپتومایسس بر کاهش اثرات تنش شوری در انگور بیدانه سفید
عارفه نوری، روح الله کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (409.55 K)

-133 اثر فاصله کاشت و تعداد شاخه بر شاخص های رویشی و عملکرد تمشک سیاه در سامانه داربست
علیرضا عفتی، حسین صادقی، مهدی حدادی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (260.81 K)

-132 مقایسه برخی شاخص های بیوشیمیایی میوه در توده های انار لرستان
مختار حیدری، کبری دهقانی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (675.69 K)

-131 بررسی شاخص‌های رشدی و فیزیولوژیکی تربچه تحت تغذیه کود کامل بر پایه MS در ترکیب با اسیدهیومیک
عبدالاحمد راصد، کامبیز مشایخی، جواد موسوی زاده، ایوب قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (318.88 K)

-130 مقایسه تاثیر دو منبع روی در حفظ ویژگی‌های کیفی اناردان
ریحانه امین زاده، اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (442.39 K)

-129 بررسی روند تجمع قندها در ریزوم و اندام هوایی گیاه یکساله مارچوبه اکتاپلوئید
بهزاد احسانی، جواد موسوی زاده، کامبیز مشایخی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (384.34 K)

-128 ارزیابی تنوع میزان روغن میوه در جمعیت های سماق بومی ایران
سیما فریدونی، محمدرضا مرشدلو، محمدباقر حسنپور اقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (407.15 K)

-127 تأثیر غلظت های متفاوت ملاتونین بر رسیدن میوه توت فرنگی
سیروان منصوری، حسن ساری خانی، محمد سیاری، مرتضی سلیمانی اقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.32 MB)

-126 تاثیر اسانس به لیمو (Lippia citriodora) بر خصوصیات فیتوشیمیایی و انبارمانی توت فرنگی رقم سابرینا (Fragaria x ananassa cv. Sabrina)
فرزین جعفرنژاد اشنویه، عاطفه مشاری نصیرکندی، ابوالفضل علیرضالو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (368.2 K)

-125 تاثیر عصاره آبی گیاه دارویی به لیمو (Lippia citriodora) بر خصوصیات بیوشیمیایی و انبارمانی میوه توت فرنگی رقم سابرینا (Fragaria x ananassa cv. Sabrina)
محمد الماسی هاچه سو، فرزین جعفرنژاد اشنویه، عاطفه مشاری نصیرکندی، ابوالفضل علیرضالو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (433.8 K)