کلیدواژه ها = |
تعداد مقالات: 94 |
|
-449 |
|
اثر انواع بستهبندی برکیفیت و مشخصههای انبارداری توت فرنگی رقم سلوا |
|
ویدا فتحی، مسعود زاده باقری، موناد دادی، ایرج بازرگان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 158.2 K
|
|
-448 |
|
تاثیر محلولپاشی کلریدکلسیم و منابع پتاسیم بر بهبود رنگ، مقاومت به کوفتگی، انبارمانی و سایر ویژگی های کیفی میوه سیب رقم ’رد دلیشس‘ |
|
سحر صلحجو، علی قرقانی، فاطمه شاهسوندی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 176 K
|
|
-447 |
|
کاربرد برگساره ای نانو ذرات اسید سالیسیلیک در افزایش عملکرد و بهبود شاخص های کمی و کیفی توت فرنگی رقم "کاماروسا" در کشت هیدروپونیک |
|
یونس نعمتی میرک، اورنگ خادمی، ناصر کریمی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 121.47 K
|
|
-446 |
|
نقش آنتوسیانین در کنترل پوسیدگی پس از برداشت و کیفیت فیزیکوشیمیایی کیوی ( Actinidia deliciosa) در سردخانه |
|
مهدیه افشاری پور، زهرا پاک کیش |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 131.33 K
|
|
-445 |
|
اثر تیمار آنتوسیانین بر تغییرات آنتی اکسیدانی میوه توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) طی انبارمانی |
|
مهدیه افشاری پور، زهرا پاک کیش |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 142 K
|
|
-444 |
|
بررسی ساختار ناحیه پروموتری ژن MdMYB10 در چند ژنوتیب بومی سیب گوشت قرمز (Malus spp.) |
|
معصومه وکیلی قرطاول، ناصر مهنا، فریبرز زارع نهندی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 109.71 K
|
|
-443 |
|
بررسی وجود آلل S3 در مکان ژنی S-RNase در ژنوتیپهای بومی سیب (Malus spp.) و ارتباط آن با گوشت قرمزی میوه |
|
معصومه وکیلی قرطاول، ناصر مهنا |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 110.2 K
|
|
-442 |
|
ارزیابی پوشش هایی با پایه کربوکسی متیل سلولز و شربت گلوکز برای نگهداری پس از برداشت انگور سیاه "سمرقندی" (Vitis vinifera L.) |
|
محمدرضا صفی زاده، علی بهپوری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 164.43 K
|
|
-441 |
|
بررسی اثر محلولپاشی کائولین، تنک میوه و آبیاری تکمیلی در کاهش شدت عارضه سفیدشدگی آریل دانه |
|
محمد کاوند، کاظم ارزانی، محسن برزگر، مجید میرلطیفی، ضیاء الدین طباطبایی، فاطمه کیخائی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 132.69 K
|
|
-440 |
|
ارتباط بین میزان آنتوسیانین و رنگ پوست میوه در چند رقم سیب قرمز رنگ ایرانی و تجاری در استان آذربایجان غربی |
|
مریم رفیعی، داود بخشی، لطفعلی ناصری، انسیه قربانی، اسماعیل کریمی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 201.22 K
|
|
-439 |
|
خواص بیوشیمیایی ارقام زیتون تحت تیمار اسیدهای آمینه، اسید هیومیک و اسید فولویک |
|
محسن میری نرگسی، شهرام صداقت حور، داود هاشم آبادی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 830.6 K
|
|
-438 |
|
اثر تیمار آب گرم بر برخی ویژگی های شیمیایی و کیفی میوه تازه زرشک بیدانه |
|
فرید مرادی نژاد، معصومه عبداللهی، محمدحسن سیاری، حسن بیات |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 245.57 K
|
|
-437 |
|
مطالعه الگوی رشد و نمو میوه و زمان بروز عارضه سفیدشدگی آریل دانه انار "ملس ترش ساوه" |
|
محمد کاوند، کاظم ارزانی، محسن برزگر، مجید میرلطیفی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 256.34 K
|
|
-436 |
|
بررسیتأثیر کاربرد کودهای آلی و زیستی بر عملکرد رشد زایشی وتولید مواد مؤثره دارویی گیاه دارویی پنیرک (.Malva sylvestris L) |
|
امین رمضانی، مجید عزیزی، احمد احمدیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 308.53 K
|
|
-435 |
|
بهبود کیفیت و ترکیبات زیست فعال آریل انار با استفاده از اسیدآسکوربیک |
|
سکینه احتشامی، فرزین عبدالهی، اصغر رمضانیان، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 400.36 K
|
|
-434 |
|
اثر کاربرد قارچ میکوریزا و باکتری استرپتومایسس بر کاهش اثرات تنش شوری در انگور بیدانه سفید |
|
عارفه نوری، روح الله کریمی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 409.55 K
|
|
-433 |
|
اثر فاصله کاشت و تعداد شاخه بر شاخص های رویشی و عملکرد تمشک سیاه در سامانه داربست |
|
علیرضا عفتی، حسین صادقی، مهدی حدادی نژاد |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 260.81 K
|
|
-432 |
|
مقایسه برخی شاخص های بیوشیمیایی میوه در توده های انار لرستان |
|
مختار حیدری، کبری دهقانی نژاد |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 675.69 K
|
|
-431 |
|
بررسی شاخصهای رشدی و فیزیولوژیکی تربچه تحت تغذیه کود کامل بر پایه MS در ترکیب با اسیدهیومیک |
|
عبدالاحمد راصد، کامبیز مشایخی، جواد موسوی زاده، ایوب قربانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 318.88 K
|
|
-430 |
|
مقایسه تاثیر دو منبع روی در حفظ ویژگیهای کیفی اناردان |
|
ریحانه امین زاده، اصغر رمضانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 442.39 K
|
|
-429 |
|
بررسی روند تجمع قندها در ریزوم و اندام هوایی گیاه یکساله مارچوبه اکتاپلوئید |
|
بهزاد احسانی، جواد موسوی زاده، کامبیز مشایخی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 384.34 K
|
|
-428 |
|
ارزیابی تنوع میزان روغن میوه در جمعیت های سماق بومی ایران |
|
سیما فریدونی، محمدرضا مرشدلو، محمدباقر حسنپور اقدم |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 407.15 K
|
|
-427 |
|
تأثیر غلظت های متفاوت ملاتونین بر رسیدن میوه توت فرنگی |
|
سیروان منصوری، حسن ساری خانی، محمد سیاری، مرتضی سلیمانی اقدم |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.32 M
|
|
-426 |
|
تاثیر اسانس به لیمو (Lippia citriodora) بر خصوصیات فیتوشیمیایی و انبارمانی توت فرنگی رقم سابرینا (Fragaria x ananassa cv. Sabrina) |
|
فرزین جعفرنژاد اشنویه، عاطفه مشاری نصیرکندی، ابوالفضل علیرضالو |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 368.2 K
|
|
-425 |
|
تاثیر عصاره آبی گیاه دارویی به لیمو (Lippia citriodora) بر خصوصیات بیوشیمیایی و انبارمانی میوه توت فرنگی رقم سابرینا (Fragaria x ananassa cv. Sabrina) |
|
محمد الماسی هاچه سو، فرزین جعفرنژاد اشنویه، عاطفه مشاری نصیرکندی، ابوالفضل علیرضالو |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 433.8 K
|