English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
94
-49
اثر انواع بستهبندی برکیفیت و مشخصههای انبارداری توت فرنگی رقم سلوا
ویدا فتحی؛ مسعود زاده باقری؛ موناد دادی؛ ایرج بازرگان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (158.2 K)
-48
تاثیر محلولپاشی کلریدکلسیم و منابع پتاسیم بر بهبود رنگ، مقاومت به کوفتگی، انبارمانی و سایر ویژگی های کیفی میوه سیب رقم ’رد دلیشس‘
سحر صلحجو؛ علی قرقانی؛ فاطمه شاهسوندی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (176 K)
-47
کاربرد برگساره ای نانو ذرات اسید سالیسیلیک در افزایش عملکرد و بهبود شاخص های کمی و کیفی توت فرنگی رقم "کاماروسا" در کشت هیدروپونیک
یونس نعمتی میرک؛ اورنگ خادمی؛ ناصر کریمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (121.47 K)
-46
نقش آنتوسیانین در کنترل پوسیدگی پس از برداشت و کیفیت فیزیکوشیمیایی کیوی ( Actinidia deliciosa) در سردخانه
مهدیه افشاری پور؛ زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (131.33 K)
-45
اثر تیمار آنتوسیانین بر تغییرات آنتی اکسیدانی میوه توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) طی انبارمانی
مهدیه افشاری پور؛ زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (142 K)
-44
بررسی ساختار ناحیه پروموتری ژن MdMYB10 در چند ژنوتیب بومی سیب گوشت قرمز (Malus spp.)
معصومه وکیلی قرطاول؛ ناصر مهنا؛ فریبرز زارع نهندی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (109.71 K)
-43
بررسی وجود آلل S3 در مکان ژنی S-RNase در ژنوتیپهای بومی سیب (Malus spp.) و ارتباط آن با گوشت قرمزی میوه
معصومه وکیلی قرطاول؛ ناصر مهنا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (110.2 K)
-42
ارزیابی پوشش هایی با پایه کربوکسی متیل سلولز و شربت گلوکز برای نگهداری پس از برداشت انگور سیاه "سمرقندی" (Vitis vinifera L.)
محمدرضا صفی زاده؛ علی بهپوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (164.43 K)
-41
بررسی اثر محلولپاشی کائولین، تنک میوه و آبیاری تکمیلی در کاهش شدت عارضه سفیدشدگی آریل دانه
محمد کاوند؛ کاظم ارزانی؛ محسن برزگر؛ مجید میرلطیفی؛ ضیاء الدین طباطبایی؛ فاطمه کیخائی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (132.69 K)
-40
ارتباط بین میزان آنتوسیانین و رنگ پوست میوه در چند رقم سیب قرمز رنگ ایرانی و تجاری در استان آذربایجان غربی
مریم رفیعی؛ داود بخشی؛ لطفعلی ناصری؛ انسیه قربانی؛ اسماعیل کریمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (201.22 K)
-39
خواص بیوشیمیایی ارقام زیتون تحت تیمار اسیدهای آمینه، اسید هیومیک و اسید فولویک
محسن میری نرگسی؛ شهرام صداقت حور؛ داود هاشم آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (830.6 K)
-38
اثر تیمار آب گرم بر برخی ویژگی های شیمیایی و کیفی میوه تازه زرشک بیدانه
فرید مرادی نژاد؛ معصومه عبداللهی؛ محمدحسن سیاری؛ حسن بیات
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (245.57 K)
-37
مطالعه الگوی رشد و نمو میوه و زمان بروز عارضه سفیدشدگی آریل دانه انار "ملس ترش ساوه"
محمد کاوند؛ کاظم ارزانی؛ محسن برزگر؛ مجید میرلطیفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (256.34 K)
-36
بررسیتأثیر کاربرد کودهای آلی و زیستی بر عملکرد رشد زایشی وتولید مواد مؤثره دارویی گیاه دارویی پنیرک (.Malva sylvestris L)
امین رمضانی؛ مجید عزیزی؛ احمد احمدیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (308.53 K)
-35
بهبود کیفیت و ترکیبات زیست فعال آریل انار با استفاده از اسیدآسکوربیک
سکینه احتشامی؛ فرزین عبدالهی؛ اصغر رمضانیان؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (400.36 K)
-34
اثر کاربرد قارچ میکوریزا و باکتری استرپتومایسس بر کاهش اثرات تنش شوری در انگور بیدانه سفید
عارفه نوری؛ روح الله کریمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (409.55 K)
-33
اثر فاصله کاشت و تعداد شاخه بر شاخص های رویشی و عملکرد تمشک سیاه در سامانه داربست
علیرضا عفتی؛ حسین صادقی؛ مهدی حدادی نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (260.81 K)
-32
مقایسه برخی شاخص های بیوشیمیایی میوه در توده های انار لرستان
مختار حیدری؛ کبری دهقانی نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (675.69 K)
-31
بررسی شاخصهای رشدی و فیزیولوژیکی تربچه تحت تغذیه کود کامل بر پایه MS در ترکیب با اسیدهیومیک
عبدالاحمد راصد؛ کامبیز مشایخی؛ جواد موسوی زاده؛ ایوب قربانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (318.88 K)
-30
مقایسه تاثیر دو منبع روی در حفظ ویژگیهای کیفی اناردان
ریحانه امین زاده؛ اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (442.39 K)
-29
بررسی روند تجمع قندها در ریزوم و اندام هوایی گیاه یکساله مارچوبه اکتاپلوئید
بهزاد احسانی؛ جواد موسوی زاده؛ کامبیز مشایخی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (384.34 K)
-28
ارزیابی تنوع میزان روغن میوه در جمعیت های سماق بومی ایران
سیما فریدونی؛ محمدرضا مرشدلو؛ محمدباقر حسنپور اقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (407.15 K)
-27
تأثیر غلظت های متفاوت ملاتونین بر رسیدن میوه توت فرنگی
سیروان منصوری؛ حسن ساری خانی؛ محمد سیاری؛ مرتضی سلیمانی اقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.32 MB)
-26
تاثیر اسانس به لیمو (Lippia citriodora) بر خصوصیات فیتوشیمیایی و انبارمانی توت فرنگی رقم سابرینا (Fragaria x ananassa cv. Sabrina)
فرزین جعفرنژاد اشنویه؛ عاطفه مشاری نصیرکندی؛ ابوالفضل علیرضالو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (368.2 K)
-25
تاثیر عصاره آبی گیاه دارویی به لیمو (Lippia citriodora) بر خصوصیات بیوشیمیایی و انبارمانی میوه توت فرنگی رقم سابرینا (Fragaria x ananassa cv. Sabrina)
محمد الماسی هاچه سو؛ فرزین جعفرنژاد اشنویه؛ عاطفه مشاری نصیرکندی؛ ابوالفضل علیرضالو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (433.8 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3
4