کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 16

1 اندازه گیری ترکیبات فلاونوئیدی اندام های مختلف گیاه دارویی Crataegus atrosanguinea با استفاده از روش HPLC
ابوالفضل علیرضالو؛ پیمان صالحی؛ نوراله احمدی؛ مهدی عیاری؛ علی سنبلی؛ حمید حاتمی ملکی؛ زهرا اکبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (130.79 K)

2 ارزیابی ترکیبات فنولی و آنتی اکسیدانی عصاره های متانولی، هگزانی و آبی میوه "به" (Cydonia oblonga)
فائزه تقی زاده؛ غلامحسین داوری نژاد؛ جواد اصیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (145.04 K)

3 تنوع بین- و درونگونه‌ای گونه‌های منتخب پونه‌سا (Nepeta spp.) از ایران بر اساس ترکیبات فنولی هدف
نجمه هادی؛ عبدالعلی شجاعیان؛ فاطمه سفیدکن؛ علی اشرف جعفری؛ دنیلا میشیچ؛ برانیسلاو شیلر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (177.84 K)

4 مقایسه موادجامد محلول، فنول کل، فلاونوئید و آنتوسیانین پنج رقم انگور در باغات ملایر
فرزاد میرزایی؛ روح االله کریمی؛ موسی رسولی؛ مجید رستمی؛ محمد کولیوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (97.7 K)

5 مقایسه سنجش فعالیت پاداکسایشی عصاره های متانولی وآبی دو رقم انگور ( Vitis vinifera L.)
نسرین حسین زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (319.24 K)

6 ارزیابی میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتی‌اکسیدانی برخی از اکوتیپ‌های آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) در استان هرمزگان
سولماز معماری؛ علیرضا یاوری؛ مهدی بیکدلو؛ طاهره هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.62 K)

7 اندازه گیری میزان رسوراترول، کاتچین، وینیفرین و قندهای محلول ارقام انگور بیدانه سفید و ریشه تحت تنش خشکی
موسی رسولی؛ فاطمه واثق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (414.12 K)

8 اثر کاربرد پیش از برداشت پوترسین بر میزان الاژیک اسید، فنول کل و فعالیت آنتی اکسیدانتی توت فرنگی رقم گاویتا
زهرا بیگم مرادی شکوریان؛ منصور غلامی؛ محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (205.33 K)

9 ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی گیاه دارویی سماق (Rhus coriaria L.)
عذرا عرب؛ مجید طالبی؛ بدرالدین ابراهیم سید طباطبایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (153.33 K)

10 خصوصیات آنتی اکسیدانی و ترکیبات شیمیایی ارقام مختلف انجیر در استان فارس
محمدرضا پورقیومی؛ داود بخشی؛ مسلم جعفری؛ روح االله چمانه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80.04 K)

11 بررسی میزان مواد موثره ی گلبرگ گل گاو زبان ایرانی (Echium amoenum) توده ی رودبار کشت شده در چالوس
الهام دانشفر؛ سودابه نورزاد؛ اختر زند؛ رضا امیدبیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.36 MB)

12 تاثیر پاکت گذاری روی ترکیبات فنولی و کیفیت میوه های سیب
مریم رفیعی؛ نسرین طاهری شیوا؛ داود بخشی؛ انسیه قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (270.89 K)

13 تاثیر پوترسین بر تغییرات فنول کل و آنتوسیانین توت فرنگی رقم گاویتا در طی دوره انبارداری
زهرا بیگم مرادی شکوریان؛ منصور غلامی؛ محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.23 MB)

14 مقایسه توانایی سنتز ترکیبات فنولی در سیب های قرمز و زرد
داود بخشی؛ اسامو آراکاوا؛ صادق جمشیدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.21 K)

15 تخریب ترکیبات فنولی پوست پسته با استفاده از مواد سفید کننده
وحید توللی؛ مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (10.01 K)

16 پاسخ های بیوشیمیایی گیاهچه سیلن تحت دو تیمار دمایی طی زمان های مختلف
عطیه اورعی؛ علی تهرانی فر؛ زهرا قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (776.66 K)