کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 92

-224 مطالعه برخی خصوصیات فیزیولوژیک و میزان اسانس در برخی اکوتیپ های گیاه دارویی افسنطین (Artemisia absinthium L.) تحت تنش شوری
رعنا شریفی وش، مجید شکرپور، علی ایمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (141.28 K)

-223 تنش شوری ناشی از Nacl و غلظت های مختلف سیلامول بر فعالیت فیزیولوژیکی و آنزیمی گل داوودی
عبدالله سیفی، وحید عبدوسی، الهام دانائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.59 K)

-222 تأثیر کاربرد سطوح مختلف سیلیسیوم بر برخی خصوصیات گیاه سیر تحت شرایط تنش خشکی
صدف حیدری، وحید عبدوسی، بابک دلخوش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (124.24 K)

-221 تأثیر کاربرد سطوح مختلف سیلیسیوم بر میزان آلیسین و پرولین سیر تحت شرایط تنش خشکی
صدف حیدری، وحید عبدوسی، بابک دلخوش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (117.39 K)

-220 اثر تنش شوری بر برخی ویژگی‌های بیوشیمیایی توت‌فرنگی رقم کاماروزا
مظفر دولتشاه، عبدالحسین رضایی‌نژاد، منصور غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (114.09 K)

-219 تاثیر پیش تیمار پرولین خارجی بر میزان کربوهیدرات محلول کل، پرولین داخلی و برخی عناصر گیاهچه خیار تحت تنش شوری
فهیمه محتشمی، فریبا امینی، مهری عسکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (151.83 K)

-218 اثر تنش خشکی بر میزان پرولین و قندهای محلول در لوبیا (Phaseaolus vulgaris L.)
مریم بروجردنیا، محمدرضا بی همتا، خلیل عالمی سعید، وحید عبدوسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (142.22 K)

-217 اثر تنش شوری بر غلظت عناصر و تغییرات بیوشیمیایی لیمو ترش دیپلوئید و تتراپلوئید رقم نیپیس
علیرضا شفیعی زرگر، سید احمد کلانتر احمدی، فریدون عجم گرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (128.39 K)

-216 واکنش دانهال‌های دو رقم پسته اکبری و کله‌قوچی به تیمار اسید سالیسیلیک در شرایط تنش سرمایی
محمد مهدی جهانشاهی، مجید اسماعیلی زاده، حمیدرضا کریمی، بنیامین ترابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (99.5 K)

-215 القا مقاومت به سرما بر درختان زردآلو با استفاده از مواد شیمیایی در استان قزوین
محمد علی نجاتیان، مجید گل محمدی، ولی اله رسولی، شکراله حاجی وند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (119.33 K)

-214 ارزیابی تاثیر سطوح مختلف کلرید سدیم بر محتوای پرولین و کلروفیل در برخی ژنوتیپ های انگور
صابر سهرابی، علی عبادی، علیرضا سلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (98.13 K)

-213 بررسی رابطه برخی عوامل با سرمای دیررس بهاره در تعدادی از ارقام و ژنوتیپ‌های گردو
راضیه محمودی، داراب حسنی، محمد اسماعیل امیری، محمد جعفرآقایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (130.19 K)

-212 رشد و فیزیولوژی گیاه دارویی Thymus vulgaris تحت تاثیر تیمار آب مغناطیسی و تلقیح میکوریزی
سحر مجدی، جلیل خارا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (317.57 K)

-211 ارزیابی مقایسه‌ای تاثیرات همزیستی میکوریزی با سه گونه قارچی بر برخی شاخص های فیزیولوژیک گیاه دارویی مریم گلی ( Salvia officinalis L.)
سارا زینالی، جلیل خارا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (397.54 K)

-210 اثرات سیلیس و تنش خشکی بر ویژگی های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی دو رقم توت فرنگی در کشت هیدروپونیک
زبیر مهدوی، تیمور جوادی، ناصر قادری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (447.16 K)

-209 بررسی اثر سطوح مختلف آهک بر فعالیت میزان آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانت در برخی ارقام گلابی
اکبر اسماعیلی، حمید عبدالهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.91 K)

-208 اثر محلول پاشی کلسیم و روی بر تحمل به سرمای بهاره انگور بیدانه سفید
روح الله کریمی، منیر ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (230.97 K)

-207 اثر اسید آسکوربیک بر ویژگی های مورفولوژی و بیوشیمیایی نشاء فلفل تحت تنش شوری
سپیده پارساجو، فرشاد دشتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (752.03 K)

-206 اثر تنش شوری بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی چمن لولیوم (Lolium perenne) در محیط های رشد دارای زئولیت و زئولیت غنی شده با پتاسیم
فرزاد نظری، ابراهیم رحیمی، تیمور جوادی، سعدی صمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (435.59 K)

-205 اثر سولفات منگنز بر شاخص های فیزیولوژیکی دو رقم انگور تحت تنش کم آبی در شرایط درون شیشه ای
پرستو قربانی، سعید عشقی، احمد ارشادی، اختر شکافنده نوبندگانی، فاطمه رزاقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (431.93 K)

-204 تأثیر میکوریزا و فسفر بر شاخص کلروفیل و پرولین توت فرنگی تحت تنش شوری
زهرا مغدانی، محمد هدایت، ملک حسین شهریاری، فاطمه جمالی، فرشته بیات
مشاهده مقاله | اصل مقاله (217.14 K)

-203 بررسی برخی ویژگی های مورفولوژیک و فیزیولوژیک فستوکای بلند تحت تنش خشکی
زهرا رضائی قلعه، مصطفی خوشحال سرمست، صادق آتشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (709.19 K)

-202 تأثیر زئولیت و نانو زئولیت بر میزان پرولین دو رقم ریحان تحت تنش شوری
محمد هدایت، فاطمه غلامی، ملک حسین شهریاری، حمیدرضا نور یزدان، حسین اسکندری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (270.66 K)

-201 اثر نیتروپروساید بر آنزیم های آنتی اکسیدان و کمیت و کیفیت ماده موثرۀ (Cucurbita pepo L. var. oleifera Pietsch) تحت تنش خشکی
حسین ربی انگورانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (588.67 K)

-200 بررسی تغییرات کربوهیدرات ها، پرولین، پروتئین و کلروفیل تحت تأثیر کاربرد اوره در درختان نارنگی کینو
فاطمه کرم نژاد، نوراله معلمی، اسماعیل خالقی، محمدحسن مرتضوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (516.93 K)