بررسی اثر سطوح مختلف آهک بر فعالیت میزان آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانت در برخی ارقام گلابی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (284.91 K)
عنوان دوره: یازدهمین کنگره ملی علوم باغبانی
نویسندگان
1دانشجوی دکترای علوم باغبانی و محقق مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان ایلام. سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، ایلام، ایران
2موسسه تحقیقات علوم باغبانی مرکز تحقیقات میوههای معتدله و سردسیری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، کرج، ایران
چکیده
کلیدواژه ها