نویسنده =
تعداد مقالات: 39

-124 اثر اتفون و CCC بر کیفیت نشای گوجه فرنگی
علی اکبر رامین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (7.56 K)

-123 تاثیر ترکیبات مختلف کلسیم بر برخی شاخص های موثر بر عمر پس از برداشت میوه خیار
منا پورشفیعی، علی اکبر رامین، فریبا امینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.72 K)

-122 تاثیر تنظیم کننده های رشد ( اکسین ) بر تشکیل میوه در گوجه فرنگی
علی اکبر رامین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (10.5 K)

-121 بررسی تأثیر مدت زمان سرمادهی و پتاسیل‌های مختلف اسمزی بر شاخص‌های جوانه زنی بذر کرفس‌کوهی
علی اکبر رامین، هما اعتمادی نسب، مریم ابدال
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.93 K)

-120 بکارگیری روش کلروفیل فلوروسانس در تخمین ضایعات پس از برداشت محصولات باغبانی
علی اکبر رامین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (62.91 K)

-119 اثر کاربرد مالتونین بر فیزیولوژی و رشد فلفل دلمه ای تحت تنش شوری
فریدون الواری، مریم حقیقی، علی اکبر رامین، احمدرضا محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (379.06 K)

-118 اثر کاربرد ملاتونین بر فیزیولوژی و رشد فلفل دلمه‌ای تحت تنش شوری
فریدون الواری، مریم حقیقی، علی اکبر رامین، احمدرضا محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (373.09 K)

-117 بررسی تأثیر سرما دهی، خراش دهی و سطوح مختلف پلی اتیلن گلایکل برجوانه زنی بذر کرفس کوهی
مریم ابدال، علی اکبر رامین، هما اعتمادی نسب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (542.03 K)

-116 پوشش خوراکی کیتوسان و تاثیر آن بر عمر انباری قارچ خوراکی تکمه ای
ریحانه امین زاده، علی اکبر رامین، فریبا امینی، مصطفی مبلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (178.59 K)

-115 تاثیر اسید ایندول بوتریک (IBA )بر ریشه زایی قلمه های خشبی گیاه مای مرز Juniperus sabina
علی اکبر رامین، بهداد ابطحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (405.15 K)

-114 تاثیر غلظت های مختلف مانیتول بر روی جوانه زنی فلفل رقم کالیفرنیا
حامد عالی پور امرایی، علی اکبر رامین، توفیق رویایی، نبی اله اشرفی، حامد رحمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (442.83 K)

-113 بررسی کاربرد گلایسین‌بتائین بر تسکین خسارت شوری در ذرت شیرین
شهربانو گرمسیری، علی اکبر رامین، فریبا امینی، مصطفی مبلی، اعظم امیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (108.02 K)

-112 تاثیر سطوح مختلف شوری بر شاخص‌های فیزیولوژیکی و آناتومیکی فلفل رقم کالیفرنیا
توفیق رویایی، علی اکبر رامین، حامد عالی پور امرایی، فرشاد چرام، حامد رحمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (200.57 K)

-111 تأثیر قارچ کش تیرام وغلظت های مختلف نانو نقره بر جوانه زنی و آلودگی قارچی در بذر گیاه ماریتیغال
نوید اصلانی، علی اکبر رامین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (413.4 K)

-110 تأثیرتنش شوری بر جوانه زنی بذر گوجه فرنگی رقم CHEF
سهیلا لاهیجانیان، علی اکبر رامین، لیلا برکتین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (290.37 K)

-109 بررسی فنولوژی گل و منحنی رشد میوه زالزالک (Crataegus monogyna)
عبدالرحمان محمدخانی، منصوره یوسفی، علی اکبر رامین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (117.87 K)

-108 تأثیر سطوح مختلف شوری بر روی جوانه زنی بذر و رشد رویشی گوجه فرنگی رقم Cal - JN3
رحیم امیری خواه، علی اکبر رامین، محمدتقی اسفندیاری بیات، فاطمه اعلم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.72 K)

-107 تاثیر متیل جازمونات و سالیسیلیک اسید در افزایش تحمل به سرمای بوته های جوان فلفل دلمه ای
یسری مرادمند، مصطفی مبلی، علی اکبر رامین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (256.64 K)

-106 تأثیر سطوح مختلف اسپرمیدین در دماهای مختلف بر روی تحمل به سرما در بوته های خیار رقم رشید در مرحله تکمیل جوانه زنی
محمد سلیمانی، مصطفی مبلی، علی اکبر رامین، بهرام بانی نسب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (252.71 K)

-105 تاثیر تتنش شوری بر برخی صفات قیزیولوژیک ارقام انگور
حدیث یادگاری پور، سیروس قبادی، بهرام بانی نسب، علی اکبر رامین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.12 MB)

-104 تاثیر متیل سیکلوپروپن بر عمر قفسه ای سیب گلاب رقم کهنز
هما اعتمادی نسب، علی اکبر رامین، محسن پیرمرادیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.23 MB)

-103 اثر کاربرد تنک کننده های شیمیایی بر روند تغییرات فصلی غلظت عناصر پر مصرف در برگ و میوه سیب "سلطانی"
مهوش زراعی، بهرام بانی نسب، علی اکبر رامین، محسن پیرمرادیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (282.67 K)

-102 بررسی تجمع سیم و پتاسیم در برگ و ریشه شش رقم انگور تحت شرایط شوری
حدیث یادگاری پور، بهرام بانی نسب، سیروس قبادی، علی اکبر رامین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.12 MB)

-101 تاثیر 1-متیل سیکلوپروپن بر افزایش عمر گلجائی گل شاخه بریده رز رقم گراند پریکس
علی اکبر رامین، سعادت شاهپوری، نعمت الله اعتمادی، مهناز کارگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.24 MB)

-100 تاثیر سطوح مختلف خشکی بر جوانه زنی بذر و رشد رویشی خیار
نگار سیم کش زاده، علی اکبر رامین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (344.65 K)