نویسنده =
تعداد مقالات: 36

-1874 یافته های میان مدت از برنامه بلند مدت به‌نژادی تمشک سیاه در مازندران
مهدی حدادی نژاد، حسین مرادی، حسین صادقی، فاطمه نبیان، راضیه شجاعی، بهاره علی نژاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 149.97 K

-1873 تاثیر پوترسین و اسانس نعناع بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه آلو (Prunus domestica L.) رقم شابلون
آرا علی نژاد اله شاه، حسین مرادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 452.51 K

-1872 ارزیابی پاسخ های رویشی برخی از پایه های پیوندی و غیر پیوندی بادام به تنش خشکی
حسین مرادی، محمود اثنی عشری، احمد ارشادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 108.02 K

-1871 بررسی مقدماتی ریزش گل های ماده گردو(.Juglans ragia L) در ایران
حسین مرادی، محمد صانعی شریعت پناهی، علی وزوایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 11.47 K

-1870 بررسی تنوع ژنتیکی برخی ارقام زیتون بر اساس صفات مورفولوژیک
مصطفی نظامی وند چگینی، حسین مرادی، حسین صادقی
مشاهده مقاله اصل مقاله 121.92 K

-1869 اثر فزونی گرده بر ریزش گل های ماده گردو (Juglans regia L)
حسین مرادی، محمد صنعی شریعت پناهی، جمال عاطفی
مشاهده مقاله اصل مقاله 13.45 K

-1868 شناسایی،بررسی و جمع آوری ژنوتیپ های بادام دیر گل در استان چهار محال و بختیاری
حسین مرادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 9.34 K

-1867 ارقام برتر تمشک سیاه خاردار و بیخار حاصل از برنامه بهنژادی بلندمدت جمع آوری و ارزیابی ژرم پلاسم استان مازندران
مهدی حدادی نژاد، حسین مرادی، حسین صادقی
مشاهده مقاله اصل مقاله 287.29 K

-1866 تأثیر عصاره برخی گیاهان دارویی بر عمر انباری میوه گوجه فرنگی
حسین مرادی، کامران قاسمی، مجتبی اسمعیل زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 250.97 K

-1865 اثر تیمارهای مختلف پوترسین بر کاهش اثرات شوری در گیاه زینتی گل ناز یخی (Aptenia cordifolia)
هدی عقیلی، حسین مرادی، افسانه کوهساری، شیما عسکری، آزاده سلیمانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 269.01 K

-1864 تاثیر روش هرس و موقعیت شاخه بر برخی صفات میوه پرتقال تامسون ناول
مجید کمالی جامخانه، حسین صادقی، حسین مرادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 428.1 K

-1863 بررسی بیوانفورماتیکی لینالول سنتاز در گیاه Rosa rugose و چند گیاه دیگر
هدی عقیلی، حسین مرادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 821.33 K

-1862 بررسی اثر سیلیس موجود در کلش برنج بر برخی صفات ریختی و تشریحی گل نرگس (Narcissus Jonquilla L.)
زهرا یاوری، حسین مرادی، حسن علی نژاد، بهروز برزگر گلچینی، نیره قربانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 357.82 K

-1861 ارزیابی رنگیزه‌های فتوسنتزی گیاه دارویی بنفشه (Viola cornuta) تحت تاثیر هورمون سالیسیلیک اسید
نیره قربانی، حسین مرادی، وحید اکبرپور، عظیم قاسم نژاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 173.89 K

-1860 مطالعه چند صفت مورفولوژیک و فیزیولوژیک گیاه داویی بنفشه (Viola cornuta ) در پاسخ به نانو کود فسفر
نیره قربانی، حسین مرادی، وحید اکبرپور، عظیم قاسم‌نژاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 171.31 K

-1859 تاثیر عصاره برخی گیاهان دارویی بر عمر انباری میوه گوجه فرنگی
حسین مرادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 325.3 K

-1858 بررسی شاخص های جوانه زنی بذر آنغوزه تحت تأثیر اسید جیبرلیک و زمان های مختلف سرمادهی
مهدیه رحمتی، حسین مرادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 337.27 K

-1857 اثر هورمون جیبرلیک اسید بر جوانه زنی گل لیسیانتوس (Eustoma grandiflorum)
الناز مقدمی، حسین مرادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 304.66 K

-1856 اثر محلولپاشی هورمون اکسین IBA بر روی صفات کمی و کیفی میوه فیجوآ (Feijoa sellowiana)
مهدیه رحمتی، زینب محسنی، خاطره اسدی، مجیده محمدنژاد، سمیه قاسمی، حسین مرادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 627.12 K

-1855 اثر پوشش پلی‌اتیلنی سیاه و تراکم کاشت بر میزان ویتامین C فلفل‌دلمه‌ای رقم کادیا
حسین مرادی، مرتضی اکبری پور، محمدامین حسینی، محمد حسینی ملا، رضا سعیدی، حسین صفورا
مشاهده مقاله اصل مقاله 149.85 K

-1854 اثر مالچ و آرایش کاشت بر میزان ویتامین C و رنگیزه های فلفل دلمه ای رقم ماوراس
حسین مرادی، حامد شکری حیدری، محمدمهدی قربانی، محمد معصومی جویباری، غلامحسن موحد
مشاهده مقاله اصل مقاله 146.32 K

-1853 اثر باکتری کشی عصاره پیاز بر دوام گل بریده رز
مجیده محمدنژاد گنجی، رقیه روروه، حسین مرادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 187.9 K

-1852 ارزیابی عمر پس از برداشت میوه خرمالو رقم کرجی در تیمارهای مختلف پوترسین
مجیده محمدنژاد گنجی، سمیه قاسمی عمران، حسین مرادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 182.04 K

-1851 کاربرد برون زاد پوترسین بر برخی صفات کمی و کیفی گوجه فرنگی در طی انبارمانی
علی غفارپور، فاطمه سید کلایی، مجید محمدنژاد، حسین مرادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 101.47 K

-1850 ارزیابی میزان محصول و مقدار ماده مؤثر (آلیسین) سیر منطقه اتو در مقایسه با سیر صورتی استان مازندران
حسین مرادی، علی قنبری، علی دهستانی کلاگر
مشاهده مقاله اصل مقاله 268.31 K