English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
56
-1674
کاربرد پس از برداشت اسانسهای میخک و دارچین بر کیفیت و عمر انبارمانی انار رقم ‘پوست قرمز طارم’
مهشید غفوری، علی سلیمانی، ولی ربیعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
138.28 K
-1673
ارزیابی برخی ویژگی های بیوشیمیایی در 7 ژنوتیپ انگور در منطقه کردستان
افسانه عفیفی، ولی ربیعی، سمیه جزقاسمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
95.98 K
-1672
تاثیر برخی تیمارهای فیزیکی بر خواص کیفی پسازبرداشت میوه شلیل رقم سانگلو
فاطمه حسین پور، ولی ربیعی، محمداسماعیل امیری، علی سلیمانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
155.88 K
-1671
بررسی تاثیر بستهبندی نانو و تیمار آب گرم بر خصوصیات کیفی میوه شلیل رقم سانگلو در طول انبارداری
فاطمه حسین پور، ولی ربیعی، محمداسماعیل امیری، علی سلیمانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
210.28 K
-1670
ارزیابی ژنوتیپ های بذری برتر زردآلوی منطقه خلخال برای دستیابی به ژنوتیپ های دیرگل
رضا غلامی، سعید پیری پیرایواتلو، ولی ربیعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
134.24 K
-1669
اثر تغذیه برگی پوتریسین بر عملکرد و اجزای عملکرد انگور (Vitis vinifera L.) رقم بیدانه سفید
حدیثه حقی، ولی ربیعی، حسن ساریخانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
101.5 K
-1668
بررسی برخی از عوامل موثر در عمر انباری انگورهای مجلسی (بیدانه سفید) و (سرخ فخری شاهرود)
ولی ربیعی، احمد خلیقی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
11.69 K
-1667
اثر سولفید هیدروژن بر برخی ویژگیهای کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم استانلی
ام البنین سوگوار، ولی ربیعی، فرهنگ رضوی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
370.31 K
-1666
بررسی و مقایسه خصوصیات هسته 20 ژنوتیپ برتر زردآلو در منطقه خلخال
رضا غلامی، سعید پیری پیرایواتلو، ولی ربیعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
389.11 K
-1665
بررسی تأثیر نانو ذرات دیاکسید تیتانیوم بر عمر انبارمانی انجیر (رقم کشانی)
حمید سلیمانی، ولی ربیعی، حسنا کیافر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
383.04 K
-1664
ارزیابی ژنوتیپ های برتر زردآلو با استفاده از خصوصیات مورفولوژیکی برگ
رضا غلامی، سعید پیری پیرایواتلو، ولی ربیعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
259.93 K
-1663
ارزیابی برخی خصوصیات پومولوژیکی و بیوشیمیایی چند رقم و ژنوتیپ فندق در منطقه اشکورات رودسر
شبنم یعقوبی فر، فرهنگ رضوی، ولی ربیعی، داوود جوادی، اکبر حسنی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
422.56 K
-1662
بررسی تاثیر نانوذرات کلسیم بر عمر انبار مانی انجیر (رقم کشانی)
حمید سلیمانی، ولی ربیعی، حسنا کیافر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
511.49 K
-1661
بررسی تنوع مرفولوژیکی ارقام زنبق (Iris .sp) بومی استان زنجان
سمیه جزقاسمی، علی سلیمانی، ولی ربیعی، احمد خلیقی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
388.58 K
-1660
بهبود مقاومت به سرمای انگور رقم بیدانه سفید از طریق افزایش فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان تحت تاثیر محلول پاشی برگی پاییزه سولفات پتاسیم
حدیثه حقی، ولی ربیعی، احمد ارشادی، فرهنگ رضوی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
386.76 K
-1659
اثر بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP)بر برخی پارامترهای کمی شلیل رقم سانگلو
ولی ربیعی، محمد فرهمند، محمدرضا عظیمی، فریبرز حبیبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
231.87 K
-1658
تاثیر سالیسیلیک اسید بر جوانه زنی بذر دو رقم ریحان تحت تنش شوری
سالومه طاهری، ولی ربیعی، طاهر برزگر، حسین ربی انگورانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
440.22 K
-1657
شناسایی ارقام توت بومی در استان کرمانشاه (صحنه)
سعیدالدین روحتافی، ابوالمحسن حاجی امیری، ولی ربیعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
241.62 K
-1656
شناسایی و ارزیابی مقدماتی ارقام محلی انگور شهرستان ماهنشان (زنجان)
معموصه عباسی، ولی ربیعی، جلال صبا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
265.26 K
-1655
بررسی مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی برخی ژنوتیپ های آلوی جنگلی در منطقه املش استان گیلان
فروغ سیدنوری املشی، ولی ربیعی، داود بخشی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
231.33 K
-1654
روند تغییرات فصلی برخی از عناصر ماکرو و میکرو در برگ های بادام
ژاله پیرمحمدی، ولی ربیعی، علی ایمانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
317.89 K
-1653
تاثیر پرولین، گلایسین و نیترات پتاسیم برای مقابله با تنش شوری ناشی کلرید سدیم در پایه GF677
سعید اشتری نخعی صومه علیانی، ولی ربیعی، علی ایمانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
221.8 K
-1652
ارزیابی خصوصیات خشکباری ژنوتیپ های زردآلو گزینش شده از منطقه خلخال
رضا غلامی، سعید پیری پیرایواتلو، ولی ربیعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.42 M
-1651
بررسی خصوصیات فنولوژیکی برخی از ژنوتیپ های برتر گردو در شهرستان خرمدره استان زنجان
ولی ربیعی، بهزاد پناهلو، مهدی طاهری، فریبرز حبیبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
174.01 K
-1650
بررسی وراثت پذیری عمومی و میزان تجمع رنگیزه های گیاهی در ارقام زنبق بومی استان زنجان
سمیه جزقاسمی، ولی ربیعی، علی سلیمانی، احمد خلیقی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
208.24 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3