English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
56
-1124
کاربرد پس از برداشت اسانسهای میخک و دارچین بر کیفیت و عمر انبارمانی انار رقم ‘پوست قرمز طارم’
مهشید غفوری، علی سلیمانی، ولی ربیعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
138.28 K
-1123
ارزیابی برخی ویژگی های بیوشیمیایی در 7 ژنوتیپ انگور در منطقه کردستان
افسانه عفیفی، ولی ربیعی، سمیه جزقاسمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
95.98 K
-1122
تاثیر برخی تیمارهای فیزیکی بر خواص کیفی پسازبرداشت میوه شلیل رقم سانگلو
فاطمه حسین پور، ولی ربیعی، محمداسماعیل امیری، علی سلیمانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
155.88 K
-1121
بررسی تاثیر بستهبندی نانو و تیمار آب گرم بر خصوصیات کیفی میوه شلیل رقم سانگلو در طول انبارداری
فاطمه حسین پور، ولی ربیعی، محمداسماعیل امیری، علی سلیمانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
210.28 K
-1120
ارزیابی ژنوتیپ های بذری برتر زردآلوی منطقه خلخال برای دستیابی به ژنوتیپ های دیرگل
رضا غلامی، سعید پیری پیرایواتلو، ولی ربیعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
134.24 K
-1119
اثر تغذیه برگی پوتریسین بر عملکرد و اجزای عملکرد انگور (Vitis vinifera L.) رقم بیدانه سفید
حدیثه حقی، ولی ربیعی، حسن ساریخانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
101.5 K
-1118
بررسی برخی از عوامل موثر در عمر انباری انگورهای مجلسی (بیدانه سفید) و (سرخ فخری شاهرود)
ولی ربیعی، احمد خلیقی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
11.69 K
-1117
اثر سولفید هیدروژن بر برخی ویژگیهای کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم استانلی
ام البنین سوگوار، ولی ربیعی، فرهنگ رضوی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
370.31 K
-1116
بررسی و مقایسه خصوصیات هسته 20 ژنوتیپ برتر زردآلو در منطقه خلخال
رضا غلامی، سعید پیری پیرایواتلو، ولی ربیعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
389.11 K
-1115
بررسی تأثیر نانو ذرات دیاکسید تیتانیوم بر عمر انبارمانی انجیر (رقم کشانی)
حمید سلیمانی، ولی ربیعی، حسنا کیافر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
383.04 K
-1114
ارزیابی ژنوتیپ های برتر زردآلو با استفاده از خصوصیات مورفولوژیکی برگ
رضا غلامی، سعید پیری پیرایواتلو، ولی ربیعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
259.93 K
-1113
ارزیابی برخی خصوصیات پومولوژیکی و بیوشیمیایی چند رقم و ژنوتیپ فندق در منطقه اشکورات رودسر
شبنم یعقوبی فر، فرهنگ رضوی، ولی ربیعی، داوود جوادی، اکبر حسنی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
422.56 K
-1112
بررسی تاثیر نانوذرات کلسیم بر عمر انبار مانی انجیر (رقم کشانی)
حمید سلیمانی، ولی ربیعی، حسنا کیافر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
511.49 K
-1111
بررسی تنوع مرفولوژیکی ارقام زنبق (Iris .sp) بومی استان زنجان
سمیه جزقاسمی، علی سلیمانی، ولی ربیعی، احمد خلیقی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
388.58 K
-1110
بهبود مقاومت به سرمای انگور رقم بیدانه سفید از طریق افزایش فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان تحت تاثیر محلول پاشی برگی پاییزه سولفات پتاسیم
حدیثه حقی، ولی ربیعی، احمد ارشادی، فرهنگ رضوی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
386.76 K
-1109
اثر بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP)بر برخی پارامترهای کمی شلیل رقم سانگلو
ولی ربیعی، محمد فرهمند، محمدرضا عظیمی، فریبرز حبیبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
231.87 K
-1108
تاثیر سالیسیلیک اسید بر جوانه زنی بذر دو رقم ریحان تحت تنش شوری
سالومه طاهری، ولی ربیعی، طاهر برزگر، حسین ربی انگورانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
440.22 K
-1107
شناسایی ارقام توت بومی در استان کرمانشاه (صحنه)
سعیدالدین روحتافی، ابوالمحسن حاجی امیری، ولی ربیعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
241.62 K
-1106
شناسایی و ارزیابی مقدماتی ارقام محلی انگور شهرستان ماهنشان (زنجان)
معموصه عباسی، ولی ربیعی، جلال صبا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
265.26 K
-1105
بررسی مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی برخی ژنوتیپ های آلوی جنگلی در منطقه املش استان گیلان
فروغ سیدنوری املشی، ولی ربیعی، داود بخشی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
231.33 K
-1104
روند تغییرات فصلی برخی از عناصر ماکرو و میکرو در برگ های بادام
ژاله پیرمحمدی، ولی ربیعی، علی ایمانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
317.89 K
-1103
تاثیر پرولین، گلایسین و نیترات پتاسیم برای مقابله با تنش شوری ناشی کلرید سدیم در پایه GF677
سعید اشتری نخعی صومه علیانی، ولی ربیعی، علی ایمانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
221.8 K
-1102
ارزیابی خصوصیات خشکباری ژنوتیپ های زردآلو گزینش شده از منطقه خلخال
رضا غلامی، سعید پیری پیرایواتلو، ولی ربیعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.42 M
-1101
بررسی خصوصیات فنولوژیکی برخی از ژنوتیپ های برتر گردو در شهرستان خرمدره استان زنجان
ولی ربیعی، بهزاد پناهلو، مهدی طاهری، فریبرز حبیبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
174.01 K
-1100
بررسی وراثت پذیری عمومی و میزان تجمع رنگیزه های گیاهی در ارقام زنبق بومی استان زنجان
سمیه جزقاسمی، ولی ربیعی، علی سلیمانی، احمد خلیقی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
208.24 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3