English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
34
-49
کنترل پوسیدگی آلترناریایی پرتقال با استفاده از اسانسهای گیاهی
اصغر رمضانیان؛ مسلم آزادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (162.11 K)
-48
پوششهای خوراکی، روشی نوین برای حفظ کیفیت پس از برداشت میوهها
اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (107.86 K)
-47
اثر پوشش های خوراکی مختلف آلوئه ورا و کیتوزان بر ویژگی های کمی و کیفی توت فرنگی
زهرا شمس؛ اصغر رمضانیان؛ پویا جلالی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (112.46 K)
-46
تاثیر تیمار های نانو نقره، سیتریک اسید و اتانول بر عمر گلجایی دو رقم ورد Rosa hybriad L.
سارا دارباز؛ حسن صالحی؛ اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (149.25 K)
-45
پاسخ های فیزیولوژیک میوه انار (رقم رباب نی ریز) به تیمارهای پس برداشت آب گرم، ژل آلوئه وراء، کیتوزان و عصاره پوست انار در طول مدت انبارمانی
محسن رمضانی؛ مجید راحمی؛ اصغر رمضانیان؛ سحر صداقت
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (107.01 K)
-44
بررسی اثر غلظتهای مختلف پوترسین و پوشش واکس روی ویژگیهای کمی و کیفی پرتقال رقم ‘اولیندا والنسیا’ در شرایط انبار
اصغر رمضانیان؛ احمد احمدپور؛ فرشته خرّم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (113.81 K)
-43
پوشش های خوراکی، روشی نوین برای حفظ کیفیت پس از برداشت میوه ها
اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (107.86 K)
-42
بهبود کیفیت و ترکیبات زیست فعال آریل انار با استفاده از اسیدآسکوربیک
سکینه احتشامی؛ فرزین عبدالهی؛ اصغر رمضانیان؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (400.36 K)
-41
تعدیل سرعت رسیدن میوه خرمالو رقم شیراز توسط تیمارهای پس از برداشت
فرشته خرم؛ اصغر رمضانیان؛ فریبرز حبیبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (283.87 K)
-40
بررسی اثرات تیمارهای اگزالیک اسید و کیتوزان بر کیفیت پس از برداشت میوه خرمالو
سارا اترش؛ اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (267.77 K)
-39
اثر برخی از اسانس های گیاهی بر کیفیت و عمر گلجایی گل بریدنی ژربرا (Gerbera jamesonii)
طاهره ملاحی؛ اصغر رمضانیان؛ محمدجمال سحرخیز؛ جمال جوانمردی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (287.45 K)
-38
اثر هم افزایی شوری آب و تیمار اسید سالیسیلیک بر ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه انار در دوره انبارداری
مسلم جلالی؛ اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.23 MB)
-37
مقایسه تاثیر دو منبع روی در حفظ ویژگیهای کیفی اناردان
ریحانه امین زاده؛ اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (442.39 K)
-36
اثر محلول پاشی اسید سالیسیلیک بر میزان ترکیبات زیست فعال میوه لیمو شیرین (limettioides Tanaka Citrus)
مریم خانی امیرسالاری؛ اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (437.45 K)
-35
پاسخ پرتقال خونی رقم مورو کاربرد شلاک و اسانس لعل کوهستان در طی دوره انبارداری
سمیه رفیعی؛ اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (669.07 K)
-34
اثر اسانس گیاهی، آب گرم و پوشش خوراکی بر پوسیدگی کپک سبز در لیموترش
سارا اترش؛ اصغر رمضانیان؛ مجید راحمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (250.13 K)
-33
کنترل درون شیشه ای قارچ Penicillium digitatum با استفاده از اسانس مرزه باغی
سارا اترش؛ اصغر رمضانیان؛ مجید راحمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (253.73 K)
-32
تاثیر تیمار گرمایی بر ویژگی های کیفی و انبارمانی میوه کیوی رقم هایوارد
اصغر رمضانیان؛ شیرین شاهکوه محلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (363.62 K)
-31
تاثیر محلول پاشی کلسیم و بور روی ویژگی های کمی و کیفی میوه سیب رقم ‘گلاب کهنز’
شهرام آزادی بوگری؛ علی قرقانی؛ سعید عشقی؛ اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (225.54 K)
-30
بررسی اثر پوشش های رنگی بر کیفیت و سرعت رسیدن میوه خرما رقم کبکاب
اله کرم رستمی؛ مجید راحمی؛ سعید عشقی؛ اصغر رمضانیان؛ محمود ایزدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (263.49 K)
-29
بررسی اثر محلول پاشی سالیسیلیک اسید و کلرید کلسیم بر عمرگلجایی گلهای بریدنی ورد رقم ‘Dolce Vita’
مهدی عبدالملکی؛ مرتضی خوشخوی؛ سعید عشقی؛ اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (159.53 K)
-28
تاثیر استفاده از سطوح مختلف نانوسیلور در افزایش عمر گل بریده میخک
ژیلا کشاورز؛ مریم مظفریان؛ اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (124.76 K)
-27
نقش تیمار پس از برداشت کلسیم و آب گرم بر ویژگی های کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد در طول مدت نگهداری در سردخانه
شیرین شاهکوه محلی؛ اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (165.91 K)
-26
تاثیر پوشش های خوراکی کیتوزان، نانو کیتوزان، متیل سلولز و پکتین بر ماندگاری پس از برداشت و ویژگی های کیفی اناردانه
پگاه احمدی؛ اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (183.75 K)
-25
بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی میوه کیوی رقم هایوارد در طول مدت نگهداری در انبار سرد
شیرین شاهکوه محلی؛ اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (5.23 MB)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2