پاسخ های فیزیولوژیک میوه انار (رقم رباب نی ریز) به تیمارهای پس برداشت آب گرم، ژل آلوئه وراء، کیتوزان و عصاره پوست انار در طول مدت انبارمانی

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: نهمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد بخش علوم باغبانی دانشکده کشاورزی، شیراز
2استاد بخش علوم باغبانی دانشکده کشاورزی، شیراز
3استادیار بخش علوم باغبانی دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز
4دانشجوی دکتری بخش علوم باغبانی دانشکده کشاورزی، شیراز
چکیده
کلیدواژه ها