نویسنده = |
تعداد مقالات: 34 |
|
1 |
|
کنترل پوسیدگی آلترناریایی پرتقال با استفاده از اسانسهای گیاهی |
|
اصغر رمضانیان، مسلم آزادی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 162.11 K
|
|
2 |
|
پوششهای خوراکی، روشی نوین برای حفظ کیفیت پس از برداشت میوهها |
|
اصغر رمضانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 107.86 K
|
|
3 |
|
اثر پوشش های خوراکی مختلف آلوئه ورا و کیتوزان بر ویژگی های کمی و کیفی توت فرنگی |
|
زهرا شمس، اصغر رمضانیان، پویا جلالی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 112.46 K
|
|
4 |
|
تاثیر تیمار های نانو نقره، سیتریک اسید و اتانول بر عمر گلجایی دو رقم ورد Rosa hybriad L. |
|
سارا دارباز، حسن صالحی، اصغر رمضانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 149.25 K
|
|
5 |
|
پاسخ های فیزیولوژیک میوه انار (رقم رباب نی ریز) به تیمارهای پس برداشت آب گرم، ژل آلوئه وراء، کیتوزان و عصاره پوست انار در طول مدت انبارمانی |
|
محسن رمضانی، مجید راحمی، اصغر رمضانیان، سحر صداقت |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 107.01 K
|
|
6 |
|
بررسی اثر غلظتهای مختلف پوترسین و پوشش واکس روی ویژگیهای کمی و کیفی پرتقال رقم ‘اولیندا والنسیا’ در شرایط انبار |
|
اصغر رمضانیان، احمد احمدپور، فرشته خرّم |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 113.81 K
|
|
7 |
|
پوشش های خوراکی، روشی نوین برای حفظ کیفیت پس از برداشت میوه ها |
|
اصغر رمضانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 107.86 K
|
|
8 |
|
بهبود کیفیت و ترکیبات زیست فعال آریل انار با استفاده از اسیدآسکوربیک |
|
سکینه احتشامی، فرزین عبدالهی، اصغر رمضانیان، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 400.36 K
|
|
9 |
|
تعدیل سرعت رسیدن میوه خرمالو رقم شیراز توسط تیمارهای پس از برداشت |
|
فرشته خرم، اصغر رمضانیان، فریبرز حبیبی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 283.87 K
|
|
10 |
|
بررسی اثرات تیمارهای اگزالیک اسید و کیتوزان بر کیفیت پس از برداشت میوه خرمالو |
|
سارا اترش، اصغر رمضانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 267.77 K
|
|
11 |
|
اثر برخی از اسانس های گیاهی بر کیفیت و عمر گلجایی گل بریدنی ژربرا (Gerbera jamesonii) |
|
طاهره ملاحی، اصغر رمضانیان، محمدجمال سحرخیز، جمال جوانمردی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 287.45 K
|
|
12 |
|
اثر هم افزایی شوری آب و تیمار اسید سالیسیلیک بر ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه انار در دوره انبارداری |
|
مسلم جلالی، اصغر رمضانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.23 M
|
|
13 |
|
مقایسه تاثیر دو منبع روی در حفظ ویژگیهای کیفی اناردان |
|
ریحانه امین زاده، اصغر رمضانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 442.39 K
|
|
14 |
|
اثر محلول پاشی اسید سالیسیلیک بر میزان ترکیبات زیست فعال میوه لیمو شیرین (limettioides Tanaka Citrus) |
|
مریم خانی امیرسالاری، اصغر رمضانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 437.45 K
|
|
15 |
|
پاسخ پرتقال خونی رقم مورو کاربرد شلاک و اسانس لعل کوهستان در طی دوره انبارداری |
|
سمیه رفیعی، اصغر رمضانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 669.07 K
|
|
16 |
|
اثر اسانس گیاهی، آب گرم و پوشش خوراکی بر پوسیدگی کپک سبز در لیموترش |
|
سارا اترش، اصغر رمضانیان، مجید راحمی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 250.13 K
|
|
17 |
|
کنترل درون شیشه ای قارچ Penicillium digitatum با استفاده از اسانس مرزه باغی |
|
سارا اترش، اصغر رمضانیان، مجید راحمی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 253.73 K
|
|
18 |
|
تاثیر تیمار گرمایی بر ویژگی های کیفی و انبارمانی میوه کیوی رقم هایوارد |
|
اصغر رمضانیان، شیرین شاهکوه محلی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 363.62 K
|
|
19 |
|
تاثیر محلول پاشی کلسیم و بور روی ویژگی های کمی و کیفی میوه سیب رقم ‘گلاب کهنز’ |
|
شهرام آزادی بوگری، علی قرقانی، سعید عشقی، اصغر رمضانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 225.54 K
|
|
20 |
|
بررسی اثر پوشش های رنگی بر کیفیت و سرعت رسیدن میوه خرما رقم کبکاب |
|
اله کرم رستمی، مجید راحمی، سعید عشقی، اصغر رمضانیان، محمود ایزدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 263.49 K
|
|
21 |
|
بررسی اثر محلول پاشی سالیسیلیک اسید و کلرید کلسیم بر عمرگلجایی گلهای بریدنی ورد رقم ‘Dolce Vita’ |
|
مهدی عبدالملکی، مرتضی خوشخوی، سعید عشقی، اصغر رمضانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 159.53 K
|
|
22 |
|
تاثیر استفاده از سطوح مختلف نانوسیلور در افزایش عمر گل بریده میخک |
|
ژیلا کشاورز، مریم مظفریان، اصغر رمضانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 124.76 K
|
|
23 |
|
نقش تیمار پس از برداشت کلسیم و آب گرم بر ویژگی های کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد در طول مدت نگهداری در سردخانه |
|
شیرین شاهکوه محلی، اصغر رمضانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 165.91 K
|
|
24 |
|
تاثیر پوشش های خوراکی کیتوزان، نانو کیتوزان، متیل سلولز و پکتین بر ماندگاری پس از برداشت و ویژگی های کیفی اناردانه |
|
پگاه احمدی، اصغر رمضانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 183.75 K
|
|
25 |
|
بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی میوه کیوی رقم هایوارد در طول مدت نگهداری در انبار سرد |
|
شیرین شاهکوه محلی، اصغر رمضانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 5.23 M
|