English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
17
1
بررسی اثر سطوح مختلف آهک بر فعالیت میزان آنزیمهای آنتیاکسیدانت در برخی ارقام گلابی
اکبر اسماعیلی، حمید عبدالهی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
284.91 K
2
بررسی تنوع مورفوفیزیولوژیکی میوه برخی جمعیت های گوجه فرنگی ایران
نعیمه سوسرایی، کامبیز مشایخی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
455.72 K
3
کاربرد رزینهای تبادل یونی در رنگزدایی عصاره استویا
روح الله احمدی، یوسف حمیداوغلی، بهمن شریفزاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
504.83 K
4
تأثیر تنش خشکی بر پارامترهای فیزیولوژیکی پرولین، رنگیزههای فتوسنتزی و جذب کلسیم و میزان کارآیی مصرف آب در گل ناز (Portulacea grandiflora)
شقایق بهشتی، محمد جواد نظری دلجو
مشاهده مقاله
اصل مقاله
445.98 K
5
بررسی اثرات محلول پاشی جیبرلیک اسید بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی میوه و عملکرد عناب (Zizyphus jujuba)
فاطمه نخعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
355.79 K
6
بررسی اثرات محلول پاشی اوره بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی میوه و عملکرد عناب (Zizyphus jujuba)
فاطمه نخعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
356 K
7
تاثیر آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره ی مورخوش بر عمر پس از برداشت گل بریده ی میخک رقم ‘ وایت لایبرتی’
محدثه رضاعلیپور، داود هاشم آبادی، محمدرضا شفیعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
179.71 K
8
بررسی تغییرات میزان آنتوسیانین، کاروتنوئید و مواد جامد محلول در میوه انگور رقم رشه در شیب و ارتفاع های مختلف
سالار دارایی، بخیار شکری، ناصر قادری، آریو امامی فر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
292.17 K
9
اثر همزیستی قارچ های میکوریز آربوسکولار روی برخی پارامترهای فیزیولوژیکی پایه های رویشی سیب
آرام حسینی، علی قرقانی، مجید راحمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
337.08 K
10
بررسی وراثت پذیری عمومی و میزان تجمع رنگیزه های گیاهی در ارقام زنبق بومی استان زنجان
سمیه جزقاسمی، ولی ربیعی، علی سلیمانی، احمد خلیقی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
208.24 K
11
اثر جیبرلین، بنزیل آدنین، ساکارز بر دوام عمر و صفات کیفی گل شاخه بریده لیزیانتوس (Eustoma grandiflorum c.v.Mariachi grande green)
مرضیه نوربخش سامانی، عبد الرحمان محمدخانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
142.4 K
12
تأثیر قارچ میکوریزا بر برخی ویژگی های فیزیولوژیک گیاه استاتیس (Limonium sinuatum) تحت تنش سرب و کادمیوم
مرتضی شیخ اسدی، عزیزاله خندان میرکوهی، سیاوش محمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
89.71 K
13
بررسی اثر هرس بوته و تنک میوه بر میزان رنگدانه ها، مواد جامد محلول میوه و اسید آسکوربیک سه رقم گوجه- فرنگی گلخانه ای (esculentum Lycopersicon)
عاطفه طبسی، حسین نعمتی، علی تهرانی فر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
227.05 K
14
بررسی اثر محلول پاشی عنصر بُر بر روی برخی از خصوصیات بیوشیمیایی گوجه فرنگی رقم سوپر آ
نعیمه حیدری، کامبیز مشایخی، علیرضا موحدی نائینی، بهنام کامکار
مشاهده مقاله
اصل مقاله
334.32 K
15
تأثیر تیمارهای اسید سالیسیلیک، متیل جاسمونات و سولفات پتاسیم بر روی رنگیزه ها و ویژگی های فتوسنتزی گیاه انار
غلامرضا وطن پرست، حسین میر دهقان، حمید رضا کریمی، محمد رضا وطیفه شتاس
مشاهده مقاله
اصل مقاله
306.93 K
16
تأثیر ساکارز بر رنگیزه های فتوسنتزی جنین های رویشی مارچوبه (Asparagus officinalis) اکتاپلوئید
زینب طوسی، جواد موسوی زاده، کامبیز مشایخی، مهدی علیزاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.14 M
17
مطالعه ی اثر محلول پاشی عناصر سیلیسیم و پتاسیم بر برخی شاخص های رویشی و فعالیت فتوسنتزی دانهال های پسته ی رقم بادامی ریز زرند در شرایط تنش شوری
مریم رنجبرکبوترخانی، مجید اسمعیلی زاده، حمیدرضا کریمی، محمدحسین شمشیری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.17 M
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه