کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 120

1 تاثیر تنش شوری بر میزان عناصر سدیم و پتاسیم در گیاه داروئی ریحان مقدس (Ocimum sanctum)
ملک عسکری زاده کووئی؛ محمدعلی وکیلی شهربابکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.37 K)

2 اثر پتاسیم بر روی کمیت و کیفیت سیب زمینی در چهار منطقه ایران(اردبیل،اصفهان،دماوند،همدان)
کاووس حسین پور؛ محمد جعفر ملکوتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (18.74 K)

3 بررسی اثرات ازت و پتاسیم بر خواص کمی و کیفی گل سرخ رقم Masquerade
فرید مرادی نژاد؛ محمد جعفر ملکوتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.73 K)

4 تعیین مقاومت به شوری در نتاج انجیر سبز استهبان
مهوش زارعی؛ مجید راحمی؛ مجید عزیزی؛ علی تهرانی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (214.36 K)

5 تاثیر تغذیه ی نیتروژن و آهن بر برخی خواص کیفی و غلظت عناصر موجود در برگ و میوه سیب رقم گالا
خدیجه جلیلی؛ مصباح بابالار؛ محمد علی عسکری سرچشمه؛ علیرضا طلایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (152.29 K)

6 بررسی پاسخ های فیزیولوژیکی ارقام زیتون(Olea europaea L.) به کاربرد برگی سولفات پتاسیم در شرایط آب و هوایی اهواز
شهره زیودار؛ کاظم ارزانی؛ محمدکاظم سوری؛ نوراله معلمی؛ منصور سیدنژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (128.16 K)

7 تاثیر مقادیر مختلف کود پتاس بر عملکرد کمی و کیفی دو رقم پرتقال در داراب
حسن حقیقت نیا؛ امیر رضا توکلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.54 K)

8 اثر پتاسیم بر روی خواص کمی و کیفی پرتقال محلی
بیژن مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.18 K)

9 اثرمحلول پاشی سیلیکون و روی برغلظت برخی عناصربرگ انگور در شرایط شوری
حسین عزیزی؛ عباس حسنی؛ میر حسن صدقیانی؛ ناصر عباسپور؛ حامد دولتی بانه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (155.89 K)

10 تأثیر محلول پاشی منابع مختلف پتاسیم و سیلیسیم، بر تغییرات رنگیزه‌های فتوسنتزی و عملکرد توت فرنگی (Fragaria ananasa cv Duch. Selva) در کشت بدون خاک
مسعود حق شناس؛ عثمان مام رش پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (138.71 K)

11 اثر نسبت های مختلف پتاسیم به کلسیم بر عملکرد گیاه عروسک پشت پرده (physalis alkekengi) در کشت هایدروپونیک
علیرضا یاوری؛ جلال طباطبایی؛ سعید فلاح
مشاهده مقاله | اصل مقاله (115.65 K)

12 بررسی ازت،پتاسیم،منیزیم،آهن،روی و بور بر کمیت و کیفیت محصول انگور (Vitis vinifera Cv sulatan)
محمداسماعیل امیری؛ احمد گلچین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.72 K)

13 اثر پیش تیمارهای بذر پیاز بر روی خصوصیات جوانه زنی و نشت یونی
محمد جواد آروین؛ شهرام خسروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (16.33 K)

14 بررسی تأثیر کود نانو کلسیم و کلات آهن بر برخی صفات بیوشیمیایی گل میمون (Antirrhinum majus L.)
لیلا صالحی؛ مهرانگیز چهرازی؛ سید موسی موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (153.31 K)

15 اثرات ازت،پتاسیم و آبیاری روی خصوصیات کمی و کیفی پرتقال تامسون ناول
بیژن مرادی؛ یونس ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (9.12 K)

16 روند تغییرات ازت،فسفر و پتاسیم در مراحل مختلف رشد برگ دو رقم بادام
وحید روحی؛ جهانگرد محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.61 K)

17 بررسی وضعیت عناصر غذایی برگ و ریشه در برخی ترکیب های پیوندی بادام در مقایسه با پایه های غیر پیوندی تحت تنش شوری
طاهر سقلی؛ محمد اسماعیل امیری؛ علی مومن پور؛ علی ایمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (332.07 K)

18 بهبود برخی شاخص های رشدی و عملکرد گل رز رقم دولسه ویتا از طریق افزایش نسبت پتاسیم به نیتروژن محلول غذایی در کشت هیدروپونیک
سبحان سنگین آبادی؛ جواد رضاپورفرد؛ پرویز نوروزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (312.25 K)

19 تاثیر افزایش نسبت پتاسیم به نیتروژن محلول غذایی بر برخی شاخص های رشدی و رنگیزه های گل رز رقم دولسه ویتا در شرایط گلخانه ای
سبحان سنگین آبادی؛ جواد رضاپورفرد؛ پرویز نوروزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (340.57 K)

20 مدیریت مصرف پتاسیم درمراحل مختلف فنولوژی برای درختان نارنگی انشو
علی اسدی کنگرشاهی؛ نگین اخلاقی امیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (405.86 K)

21 کاربرد تفاله شیرین بیان در محیط کشت و اسیدهیومیک بر میزان جذب عناصر معدنی در فلفل دلمه ای
علی یوسفی؛ مهدی حسینی فرهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (339.12 K)

22 اثر کاربردهای پتاسیم بر خصوصیات فیزیولوژیک طالبی گلخانه ای در کشت هیدروپونیک
صاحب سنگدوینی؛ رضا صالحی؛ مجتبی دلشاد؛ علی صالحی ساردویی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (424.97 K)

23 بررسی اثر محلول پاشی پتاسیم ونانوپتاسیم بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی وبیوشیمیایی لیلیوم رقمTresor
اشرف عباسی؛ علیرضا خالقی؛ علی خدیوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (272.04 K)

24 اثر محلول های غذایی مختلف بر تولید ریحان سبز (. Ocimum basilicum L)در گلخانه
سعید نوریان؛ معظم حسن پور اصیل؛ جمالعلی الفتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.85 K)

25 بررسی اثر کاربرد برگی سولفات پتاسیم (K-Leaf ®) بر خصوصیات کمی و کیفی هلو (Prunus persica cv. Elberta)
سعادت ساریخانی؛ سهیل کریمی؛ سمانه حسینی؛ رباب قهرمان‌زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (658.69 K)