بررسی وضعیت عناصر غذایی برگ و ریشه در برخی ترکیب های پیوندی بادام در مقایسه با پایه های غیر پیوندی تحت تنش شوری

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (332.07 K)
عنوان دوره: یازدهمین کنگره ملی علوم باغبانی
نویسندگان
1دانش آموخته دکتری، گروه علوم باغبانی، دانشگاه زنجان، زنجان، ایران
2استاد گروه علوم باغبانی، دانشگاه زنجان، زنجان، ایران
3استادیار مرکز ملی تحقیقات شوری، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، یزد، ایران
4دانشیار پژوهشکده میوه های معتدله و سردسیری، موسسه تحقیقات علوم باغبانی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، کرج، ایران
چکیده
کلیدواژه ها