کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 68

1 بررسی بیوسنتز اتیلن و رابطه آن با ریزش میوه در گلابی
احمد خلیقی؛ کورش وحدتی؛ احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (17.75 K)

2 مطالعات تغییرات مورفولوژیکی اندام های جنسی گل در ارقام گلابی
غلامحسین داوری نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (10.91 K)

3 ارزیابی ویژگی های میوه در تعدادی از گلابی های بومی (خوج) شمال کشور
اسد اسدی آبکنار؛ حسن ساری خوانی؛ نگار رضا زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.72 K)

4 بررسی خصوصیات رشد رویشی رقم گلابی شاه میوه روی شش پایه در اصفهان
عبدالستار دارابی؛ محمد مهدی حداد؛ مهرداد جعفرپور؛ ایوبعلی قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (127.94 K)

5 بررسی تنوع ژنوتیپ ها و ارقام گلابی با استفاده از خصوصیات مورفولوژیکی
شادان خورشیدی؛ غلامحسین داوری نژاد؛ لیلا سمیعی؛ محمد مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (130.62 K)

6 ارزیابی توانایی باکتری های Erwinia herbicola و Pseudomonas fluorescens در کنترل بیولوژیک باکتری آتشک گلابی
علیرضا احمدی؛ مریم صداقت؛ الهه ساروخانی؛ صغری خوشکام
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.76 K)

7 وارد نموندن،مطالعات ازدیانی و قرنطینه ای بر بر روی برخی برخی از ارقام گلابی آسیایی (Pyrus Serotina) در ایران
کاظم ارزانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (19.13 K)

8 استقراروریزازدیادی ارقام گلابی بومی ایران به منظور حفاظت درون شیشه ای
فریبا بختیاری؛ جواد مظفری؛ حمید عبداللهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (136.74 K)

9 بررسی میزان تجمع نشاسته در بالا و پایین محل پیوند در برخی ارقام گلابی (Pyrus spp.)
میرحمید موسوی؛ کاظم ارزانی؛ مصطفی رحمتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (129.18 K)

10 مقایسه تیمارهای گرمایی و شیمیایی در جلوگیری از قهوه ای شدن و حفظ کیفیت میوه برش خورده گلابی
الهه اکبری؛ مهدیه غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (148.21 K)

11 بررسی اثر زمان برداشت و تیمار پس از برداشت کلرورکلسیم در عمر و کیفیت انباری گلابی رقم شاه میوه
مجید بصیرت؛ علسرضا طلایی؛ محمد جعفر ملکوتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (17.48 K)

12 بررسی و انتخاب مناسب ترین پایه رویشی به برای ارقام تجارتی گلابی اصفهان
ایوبعلی قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (12.25 K)

13 بررسی اثر سطوح مختلف آهک بر فعالیت میزان آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانت در برخی ارقام گلابی
اکبر اسماعیلی؛ حمید عبدالهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.91 K)

14 بررسی خصوصیات رویشی و صفات کمی و کیفی میوه تعدادی از ارقام گلابی آسیایی
مشهید هناره؛ قاسم حسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (310.41 K)

15 اثر ملاتونین بر ویژگی‌های مورفولوژی دوپایه گلابی درگزی و پیرودوارف در شرایط تنش خشکی
مرتضی ابتدائی؛ کاظم ارزانی؛ حمید عبداللهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB)

16 بررسی تنوع ژنتیکی برخی ارقام گلابی (Pyrus spp.) با صفات مورفولوژیک برگ
امید اسدالهی؛ عبداله احتشام نیا؛ سید حسام الدین حجازی؛ حمید عبدالهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (695.87 K)

17 مطالعه ی ریشه زایی ارقام مختلف گلابی بومی ایران به منظور حفاظت درون شیشه ای
فریبا بختیاری؛ جواد مظفری؛ حمید عبداللهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (489.74 K)

18 بررسی اثر تنظیم کننده های رشد بر پرآوری پنج رقم گلابی ابته فتل، درگزی، کوشیا، ملینا و اسپادونا
نوشین کاطمی؛ فریبرز زارع نهندی؛ علی اکبر حبشی؛ محمدرضا دادپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (292.3 K)

19 مقایسه میزان زنده مانی ارقام مختلف گلابی در شرایط گرمادرمانی
نوشین کاظمی؛ فریبرز زارع نهندی؛ علی اکبر حبشی؛ محمدرضا دادپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (278.9 K)

20 بررسی تأثیر سطوح مختلف آهک بر میزان کلروفیل فلورسنس و کلروفیل در برخی ارقام گلابی
اکبر اسماعیلی؛ حمید عبدالهی؛ مسعود بازگیر؛ وحید عبدوسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (219.59 K)

21 مطالعه بیان ژن کلروپلاستی psbA در واکنش به حمله عامل بیماری آتشک در ارقام حساس و متحمل به بیماری گلابی
ندا سمیعی فراهانی؛ حمید عبداللهی؛ علیرضا سلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (330.78 K)

22 ارزیابی فنوتیپی برخی از ارقام بومی گلابی (Pyrus spp.) با استفاده از صفات مورفولوژیک برگ
امید اسدالهی؛ عبداله احتشام نیا؛ سید حسام الدین حجازی؛ حمید عبداللهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (539.02 K)

23 اثر کاربرد پوتریسین بر عمر انبارمانی گلابی رقم شاه میوه (Pyrus serotina cv.Shahmiveh)
مرجان حسینی؛ مصباح بابالار؛ محمدعلی عسکری؛ سهراب داورپناه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (116.83 K)

24 بررسی واکنش و سازگاری ارقام گلابی تجارتی پیوند شده روی پایه های رویشی کوئینس
ایوبعلی قاسمی؛ مصلح الدین رضائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.71 K)

25 بررسی اثر کلرید سدیم بر روی برخی پارامتر های مرفولوژیکی گلابی Pyrus communis cv. Dargazi در شرایط درون شیشه ای
فاطمه ظفری؛ محمداسماعیل امیری؛ علی وطن پور ازغندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (428.75 K)