کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 68

-1024 بررسی بیوسنتز اتیلن و رابطه آن با ریزش میوه در گلابی
احمد خلیقی، کورش وحدتی، احمد احمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 17.75 K

-1023 مطالعات تغییرات مورفولوژیکی اندام های جنسی گل در ارقام گلابی
غلامحسین داوری نژاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 10.91 K

-1022 ارزیابی ویژگی های میوه در تعدادی از گلابی های بومی (خوج) شمال کشور
اسد اسدی آبکنار، حسن ساری خوانی، نگار رضا زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 107.72 K

-1021 بررسی خصوصیات رشد رویشی رقم گلابی شاه میوه روی شش پایه در اصفهان
عبدالستار دارابی، محمد مهدی حداد، مهرداد جعفرپور، ایوبعلی قاسمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 127.94 K

-1020 بررسی تنوع ژنوتیپ ها و ارقام گلابی با استفاده از خصوصیات مورفولوژیکی
شادان خورشیدی، غلامحسین داوری نژاد، لیلا سمیعی، محمد مقدم
مشاهده مقاله اصل مقاله 130.62 K

-1019 ارزیابی توانایی باکتری های Erwinia herbicola و Pseudomonas fluorescens در کنترل بیولوژیک باکتری آتشک گلابی
علیرضا احمدی، مریم صداقت، الهه ساروخانی، صغری خوشکام
مشاهده مقاله اصل مقاله 13.76 K

-1018 وارد نموندن،مطالعات ازدیانی و قرنطینه ای بر بر روی برخی برخی از ارقام گلابی آسیایی (Pyrus Serotina) در ایران
کاظم ارزانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 19.13 K

-1017 استقراروریزازدیادی ارقام گلابی بومی ایران به منظور حفاظت درون شیشه ای
فریبا بختیاری، جواد مظفری، حمید عبداللهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 136.74 K

-1016 بررسی میزان تجمع نشاسته در بالا و پایین محل پیوند در برخی ارقام گلابی (Pyrus spp.)
میرحمید موسوی، کاظم ارزانی، مصطفی رحمتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 129.18 K

-1015 مقایسه تیمارهای گرمایی و شیمیایی در جلوگیری از قهوه ای شدن و حفظ کیفیت میوه برش خورده گلابی
الهه اکبری، مهدیه غلامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 148.21 K

-1014 بررسی اثر زمان برداشت و تیمار پس از برداشت کلرورکلسیم در عمر و کیفیت انباری گلابی رقم شاه میوه
مجید بصیرت، علسرضا طلایی، محمد جعفر ملکوتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 17.48 K

-1013 بررسی و انتخاب مناسب ترین پایه رویشی به برای ارقام تجارتی گلابی اصفهان
ایوبعلی قاسمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 12.25 K

-1012 بررسی اثر سطوح مختلف آهک بر فعالیت میزان آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانت در برخی ارقام گلابی
اکبر اسماعیلی، حمید عبدالهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 284.91 K

-1011 بررسی خصوصیات رویشی و صفات کمی و کیفی میوه تعدادی از ارقام گلابی آسیایی
مشهید هناره، قاسم حسنی
مشاهده مقاله اصل مقاله 310.41 K

-1010 اثر ملاتونین بر ویژگی‌های مورفولوژی دوپایه گلابی درگزی و پیرودوارف در شرایط تنش خشکی
مرتضی ابتدائی، کاظم ارزانی، حمید عبداللهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.07 M

-1009 بررسی تنوع ژنتیکی برخی ارقام گلابی (Pyrus spp.) با صفات مورفولوژیک برگ
امید اسدالهی، عبداله احتشام نیا، سید حسام الدین حجازی، حمید عبدالهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 695.87 K

-1008 مطالعه ی ریشه زایی ارقام مختلف گلابی بومی ایران به منظور حفاظت درون شیشه ای
فریبا بختیاری، جواد مظفری، حمید عبداللهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 489.74 K

-1007 بررسی اثر تنظیم کننده های رشد بر پرآوری پنج رقم گلابی ابته فتل، درگزی، کوشیا، ملینا و اسپادونا
نوشین کاطمی، فریبرز زارع نهندی، علی اکبر حبشی، محمدرضا دادپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 292.3 K

-1006 مقایسه میزان زنده مانی ارقام مختلف گلابی در شرایط گرمادرمانی
نوشین کاظمی، فریبرز زارع نهندی، علی اکبر حبشی، محمدرضا دادپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 278.9 K

-1005 بررسی تأثیر سطوح مختلف آهک بر میزان کلروفیل فلورسنس و کلروفیل در برخی ارقام گلابی
اکبر اسماعیلی، حمید عبدالهی، مسعود بازگیر، وحید عبدوسی
مشاهده مقاله اصل مقاله 219.59 K

-1004 مطالعه بیان ژن کلروپلاستی psbA در واکنش به حمله عامل بیماری آتشک در ارقام حساس و متحمل به بیماری گلابی
ندا سمیعی فراهانی، حمید عبداللهی، علیرضا سلامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 330.78 K

-1003 ارزیابی فنوتیپی برخی از ارقام بومی گلابی (Pyrus spp.) با استفاده از صفات مورفولوژیک برگ
امید اسدالهی، عبداله احتشام نیا، سید حسام الدین حجازی، حمید عبداللهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 539.02 K

-1002 اثر کاربرد پوتریسین بر عمر انبارمانی گلابی رقم شاه میوه (Pyrus serotina cv.Shahmiveh)
مرجان حسینی، مصباح بابالار، محمدعلی عسکری، سهراب داورپناه
مشاهده مقاله اصل مقاله 116.83 K

-1001 بررسی واکنش و سازگاری ارقام گلابی تجارتی پیوند شده روی پایه های رویشی کوئینس
ایوبعلی قاسمی، مصلح الدین رضائی
مشاهده مقاله اصل مقاله 107.71 K

-1000 بررسی اثر کلرید سدیم بر روی برخی پارامتر های مرفولوژیکی گلابی Pyrus communis cv. Dargazi در شرایط درون شیشه ای
فاطمه ظفری، محمداسماعیل امیری، علی وطن پور ازغندی
مشاهده مقاله اصل مقاله 428.75 K