کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 20

1 اثر میزان بار درخت به کیفیت و خواص آنتی اکسیدانی میوه آلوی رقم قطره طلا ناشی از کاربرد بنزیل آدنین
شاهرخ پیری؛ جعفر حاجی لو؛ غلامرضا دهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (112.89 K)

2 کاربرد غلظت های مختلف بنزیل آدنین به عنوان تنک کننده میوه بر ویژگی های کیفی آلو رقم قطره طلا در طول دوره انبارمانی
شاهرخ پیری؛ جعفر حاجی لو؛ غلامرضا دهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.18 K)

3 تاثیر پوترسین و اسانس نعناع بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه آلو (Prunus domestica L.) رقم شابلون
آرا علی نژاد اله شاه؛ حسین مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (452.51 K)

4 تاثیر تنظیم کننده های رشد گیاهی و زمان محلول پاشی بر خصوصیات کمی و کیفی آلو (Prunus sp.)
وحید عبدوسی؛ قاسم حاجیان؛ سعیده کیوانفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (160.64 K)

5 کاهش پراکسیداسیون لیپیدهای میوه آلو (Prunus domestica L.) طی انبارمانی در دمای پایین: نقش آلفا توکوفرول
رضایی حجت؛ زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (140.05 K)

6 تاثیر محلول پاشی نانوذرات سیلیس (SiO2) وکلرید کلسیم (CaCl2) بر خصوصیات کیفی میوه آلو رقم قطره طلا
مهری سلیمی؛ یوسف فرخ زاد؛ یاور شرفی؛ جلال طباطبایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (119.69 K)

7 شناسایی، جمع آوری و ارزیابی ژنوتیپ های برتر بومی آلو و گوجه به منظور دستیابی به ارقام مناسب
ابراهیم لطیفی خواه؛ محسن پیرمرادیان؛ محی‌الدین پیرخضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (128.17 K)

8 اثر کم آبیاری تنظیم شده بر عملکرد و کیفیت میوه آلو ژاپنی (Prunus salicina) رقم متلی
قاسم حاجیان؛ رضا فتوحی قزوینی؛ محمود قاسم نژاد؛ محمدرضا خالدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (112.55 K)

9 بررسی اثر تیمار سایکوسل روی ویژگی های میوه آلو
سها بلوچ پور؛ زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.41 K)

10 مطالعه وضعیت سازگاری و درصد تشکیل میوه در سه رقم آلو
عطیه نصیری؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ علی عبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB)

11 ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی میوه در تعدادی از ارقام تجاری آلو (Prunus spp L.)
محی الدین پیرخضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (319.21 K)

12 ارزیابی سازگاری پیوند و قدرت رشد برخی پایه های رویشی برای گونه های مختلف آلو و گوجه
محی الدین پیرخضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (633.87 K)

13 بررسی پتانسیل ژنتیکی و اصلاحی هسته دارها (آلو، و بادام)
محمدرضا فتاحی مقدم؛ ذبیح االله زمانی؛ علی عبادی؛ مصباح بابالار؛ محمدرضا نقوی؛ علیرضا عباسی؛ علی ایمانی؛ داراب حسنی؛ کاظم کمالی؛ اصغر موسوی؛ علیرضا راحمی؛ موسی رسولی؛ عباسعلی جنتی زاده؛ فاطمه نکونام؛ محی الدین پیرخضری؛ مرضیه اتحادپور؛ مهدی آران؛ الهام ایزدی؛ محمدرضا راجی؛ قدرت اله سلیمانی؛ علی جداخانلو؛ عرفان سپهوند؛ ساسان صادق حسنی؛ مهدی مهدی زاده؛ علیرضا رحیمی؛ آمنه راحمی؛ مریم عبادی؛ سپیده محبعلی؛ سمانه یوسفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (42.05 K)

14 بررسی تکثیر آلوچه با استفاده از بذر
مرضیه اتحادپور؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.17 K)

15 بررسی تکثیر رویشی برخی از ژنوتیپ های آلو و گوجه در شرایط کرج
مرضیه اتحادپور؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.19 K)

16 بررسی اثر دما در حفظ کیفیت و ماندگاری دو رقم آلو شابرون و سانتاروزا
مجید اسمعیلی؛ سیامک کلانتری؛ شهاب الدین عرب ورامینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (244.03 K)

17 تعیین نیاز سرمایی جوانه های گل در ارقام مختلف زردآلو و آلو و مقایسه آن با هیبرید بین گونه ای آلو ×زردآلو
فرهنگ رضوی؛ جعفر حاجی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.43 K)

18 بررسی تنوع ژنتیکی در تعدادی از ارقام آلو با استفاده از صفات مورفولوژیکی
الناز جلیلی؛ ولی ربیعی؛ محمدعلی اعظمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (265.83 K)

19 تاثیر غلظتهای مختلف و نوع پلی آمین های برون اد بر ویژگی های کیفی آلوی رقم شابلون در طول دوره انبارداری
صبا شکراله فام؛ جعفر حاجیلو؛ فریبرز زارع نهندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.22 MB)

20 ارزیابی تلاقی پذیری ارقام زودرس و میانرس آلو ژاپنی (P. salicina)
محی الدین پیرخضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (980.28 K)