کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 43

-174 تعیین مناسب ترین محیط کشت و شرایط رشد جهت ریز ازدیادی پایه های رویشی GF677 (هیبرید هلوxبادام)
کاظم کمالی، اسلام مجیدی، رضا ضرغامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (16.37 K)

-173 بررسی مقاومت به شوری در هلو رقم آلبرتا با استفاده از غلظت عناصر غذایی
فردوس رحیمی، عبدالرضا سجادی نیا، رضا یعقوبی ساردوئیه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (95.08 K)

-172 بررسی اثرات تنک کننده های شیمیایی (اوره و NAA) روی صفات کمی و کیفی هلوی (رد هاون و دکسی رد) و شلیل (ردگلد وشلیل سان گلد)
آروین عابدینی، علی ایمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (101.91 K)

-171 ارزیابی صفات پومولوژیک و خصوصیات رویشی برخی ارقام تجاری هلو در منطقه مغان
غلامرضا طاهری، حسن حاج نجاری، مصطفی مصطفوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.47 K)

-170 اثر تنش رطوبتی بر صفات کمی و کیفی میوه و قابلیت نگهداری هلو
فرهاد کرمی، علیرضا طلایی، حسین لسانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.77 K)

-169 بررسی تاثیر هرس بر خواص کمی وکیفی هلو انجیری و کنترل سرشاخه خوار هلو
محمدعلی نجاتیان، حسین نوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (12.37 K)

-168 اثر زمان های مختلف برداشت بر ویژگی های کیفی و ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه در دو رقم هلو (کوثری و انجیری مالکی)
احمد کهنموئی، جعفر حاجی لو، غلامرضا دهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.78 K)

-167 بررسی و مقایسه عملکرد کیفی و کمی ارقام هلو
ناصر فرومدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (16.23 K)

-166 اثر نوع پایه و ضدعفونی خاک با نورخورشید بر جلوگیری از کوتاهی عمر درختان هلو Prunus persica L.
محی الدین پیرخضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.06 K)

-165 بررسی تاثیر نانوذرات کلسیم بر تحمل به سرما هلو رقم آلبرتا زودرس در زمان باز شدن گل‌ها
حسنا کیافر، موسی موسوی، علی عبادی، نورا... معلمی، محمد رضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (448.59 K)

-164 ارزیابی اثرات برخی پایه‌های رویشی بر خصوصیات کمی و کیفی میوه برای ارقام هلو شلیل در شرایط آب و هوایی استان گلستان
مینا غزایی یان، ناصر بوذری، صدیقه زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (307 K)

-163 تاثیر نانوذرات دی‌اکسید تیتانیوم بر خصوصیات گل و میوه رقم هلو آلبرتازودرس
حسنا کیافر، موسی موسوی، علی عبادی، نورا... معلمی، محمد رضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (610.96 K)

-162 اثر اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات کیفی میوه هلو ( Prunus persica CV.Alberta)
محمد حسینی ملا، آیت اله رضایی، محمدعلی عسکری سرچشمه، اورنگ خادمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (248.83 K)

-161 بررسی تحمل سرمایی در برخی ارقام هلو
حسنا کیافر، موسی موسوی، علی عبادی، نورالله معلمی، محمدرضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (406.99 K)

-160 جمع بندی تعدادی از مهم ترین یافته های پژوهشی در درختان میوه هسته دار
ناصر بوذری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (143.01 K)

-159 تاثیر محیط کشت های مختلف بر ریشه زایی درون شیشه ای پایه رویشی ایشتارا
شیرین دیرکوند، علی عبادی، بتول حسین پور، علی قائم مقامی، احمد علی مددی، زهرا دیدار، علی رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (125.48 K)

-158 بررسی بیوانفورماتیکی آنزیم α-mannosidase در هلو (Prunus persica)
محمد حسن باقری، علی صالحی ساردویی، حجت رضایی، مصطفی خوشحال سرمست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (501.08 K)

-157 بررسی روند آردی شدن میوه برخی ارقام هلو و شلیل در طول دوره نگهداری در سردخانه
نازی جعفرآبادی، منصوره کشاورزی، حسین فتحی، مصطفی مصطفوی، ناصر بوذری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (131.88 K)

-156 مقایسه سطوح آنتی اکسیدانت های میوه در برخی ارقام هلو و شلیل و روند تغییرات آن در سردخانه
نازی جعفرآبادی، منصوره کشاورزی، حسین فتحی، مصطفی مصطفوی، ناصر بوذری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (163.04 K)

-155 مطالعه همبستگی میان صفات رویشی و زایشی در برخی ژنوتیپ های هلو (Prunus persica)
محمدرضا راجی، محمدرضا فتاحی مقدم، عباسعلی جنتی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (301.02 K)

-154 بررسی تنوع ژنتیکی برخی ژنوتیپ های هلو ( Prunus persica)با استفاده از خصوصیات مورفولوژیکی
محمدرضا راجی، محمدرضا فتاحی مقدم، عباسعلی جنتی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (302.01 K)

-153 ارزیابی خصوصیات رشدی، عملکرد و پومولوژی 9 رقم شلیل و 22 رقم هلو در شرایط آب و هوایی مغان
غلامرضا طاهری، حسن حاج نجاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (239.38 K)

-152 ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه در چند رقم هلو
شبنم فخیم رضایی، جعفر حاجی لو، محمد عدلی پور، زهرا زارع
مشاهده مقاله | اصل مقاله (243.32 K)

-151 بررسی ارتباط بین برخی صفات پومولوژیک با شدت پوسیدگی در هلو و شلیل
تهمینه نعیم آبادی، منصوره کشاورزی، حسین علایی، ناصر بوذری، حسین فتحی، سونا حسین آوا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (230.19 K)

-150 ظرفیت آنتی اکسیدانی کل چند رقم هلو در ارتباط با فنل و فلاونوئید کل آنها
شبنم فخیم رضایی، غلامرضا دهقان، جعفر حاجی لو، هانیه رهبر، مریم نصیری، محمد عدلی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (239.22 K)