اثر زمان های مختلف برداشت بر ویژگی های کیفی و ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه در دو رقم هلو (کوثری و انجیری مالکی)
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: نهمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز، تبریز، ایران
2دانشیار، گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز، تبریز، ایران
3دانشیار، گروه بیوشیمی، دانشکده علوم طبیعی، دانشگاه تبریز، تبریز، ایران
چکیده
کلیدواژه ها