English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
43
-74
تعیین مناسب ترین محیط کشت و شرایط رشد جهت ریز ازدیادی پایه های رویشی GF677 (هیبرید هلوxبادام)
کاظم کمالی، اسلام مجیدی، رضا ضرغامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (16.37 K)
-73
بررسی مقاومت به شوری در هلو رقم آلبرتا با استفاده از غلظت عناصر غذایی
فردوس رحیمی، عبدالرضا سجادی نیا، رضا یعقوبی ساردوئیه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (95.08 K)
-72
بررسی اثرات تنک کننده های شیمیایی (اوره و NAA) روی صفات کمی و کیفی هلوی (رد هاون و دکسی رد) و شلیل (ردگلد وشلیل سان گلد)
آروین عابدینی، علی ایمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (101.91 K)
-71
ارزیابی صفات پومولوژیک و خصوصیات رویشی برخی ارقام تجاری هلو در منطقه مغان
غلامرضا طاهری، حسن حاج نجاری، مصطفی مصطفوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (121.47 K)
-70
اثر تنش رطوبتی بر صفات کمی و کیفی میوه و قابلیت نگهداری هلو
فرهاد کرمی، علیرضا طلایی، حسین لسانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (13.77 K)
-69
بررسی تاثیر هرس بر خواص کمی وکیفی هلو انجیری و کنترل سرشاخه خوار هلو
محمدعلی نجاتیان، حسین نوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (12.37 K)
-68
اثر زمان های مختلف برداشت بر ویژگی های کیفی و ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه در دو رقم هلو (کوثری و انجیری مالکی)
احمد کهنموئی، جعفر حاجی لو، غلامرضا دهقان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (106.78 K)
-67
بررسی و مقایسه عملکرد کیفی و کمی ارقام هلو
ناصر فرومدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (16.23 K)
-66
اثر نوع پایه و ضدعفونی خاک با نورخورشید بر جلوگیری از کوتاهی عمر درختان هلو Prunus persica L.
محی الدین پیرخضری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (286.06 K)
-65
بررسی تاثیر نانوذرات کلسیم بر تحمل به سرما هلو رقم آلبرتا زودرس در زمان باز شدن گلها
حسنا کیافر، موسی موسوی، علی عبادی، نورا... معلمی، محمد رضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (448.59 K)
-64
ارزیابی اثرات برخی پایههای رویشی بر خصوصیات کمی و کیفی میوه برای ارقام هلو شلیل در شرایط آب و هوایی استان گلستان
مینا غزایی یان، ناصر بوذری، صدیقه زمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (307 K)
-63
تاثیر نانوذرات دیاکسید تیتانیوم بر خصوصیات گل و میوه رقم هلو آلبرتازودرس
حسنا کیافر، موسی موسوی، علی عبادی، نورا... معلمی، محمد رضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (610.96 K)
-62
اثر اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات کیفی میوه هلو ( Prunus persica CV.Alberta)
محمد حسینی ملا، آیت اله رضایی، محمدعلی عسکری سرچشمه، اورنگ خادمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (248.83 K)
-61
بررسی تحمل سرمایی در برخی ارقام هلو
حسنا کیافر، موسی موسوی، علی عبادی، نورالله معلمی، محمدرضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (406.99 K)
-60
جمع بندی تعدادی از مهم ترین یافته های پژوهشی در درختان میوه هسته دار
ناصر بوذری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (143.01 K)
-59
تاثیر محیط کشت های مختلف بر ریشه زایی درون شیشه ای پایه رویشی ایشتارا
شیرین دیرکوند، علی عبادی، بتول حسین پور، علی قائم مقامی، احمد علی مددی، زهرا دیدار، علی رضایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (125.48 K)
-58
بررسی بیوانفورماتیکی آنزیم α-mannosidase در هلو (Prunus persica)
محمد حسن باقری، علی صالحی ساردویی، حجت رضایی، مصطفی خوشحال سرمست
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (501.08 K)
-57
بررسی روند آردی شدن میوه برخی ارقام هلو و شلیل در طول دوره نگهداری در سردخانه
نازی جعفرآبادی، منصوره کشاورزی، حسین فتحی، مصطفی مصطفوی، ناصر بوذری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (131.88 K)
-56
مقایسه سطوح آنتی اکسیدانت های میوه در برخی ارقام هلو و شلیل و روند تغییرات آن در سردخانه
نازی جعفرآبادی، منصوره کشاورزی، حسین فتحی، مصطفی مصطفوی، ناصر بوذری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (163.04 K)
-55
مطالعه همبستگی میان صفات رویشی و زایشی در برخی ژنوتیپ های هلو (Prunus persica)
محمدرضا راجی، محمدرضا فتاحی مقدم، عباسعلی جنتی زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (301.02 K)
-54
بررسی تنوع ژنتیکی برخی ژنوتیپ های هلو ( Prunus persica)با استفاده از خصوصیات مورفولوژیکی
محمدرضا راجی، محمدرضا فتاحی مقدم، عباسعلی جنتی زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (302.01 K)
-53
ارزیابی خصوصیات رشدی، عملکرد و پومولوژی 9 رقم شلیل و 22 رقم هلو در شرایط آب و هوایی مغان
غلامرضا طاهری، حسن حاج نجاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (239.38 K)
-52
ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه در چند رقم هلو
شبنم فخیم رضایی، جعفر حاجی لو، محمد عدلی پور، زهرا زارع
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (243.32 K)
-51
بررسی ارتباط بین برخی صفات پومولوژیک با شدت پوسیدگی در هلو و شلیل
تهمینه نعیم آبادی، منصوره کشاورزی، حسین علایی، ناصر بوذری، حسین فتحی، سونا حسین آوا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (230.19 K)
-50
ظرفیت آنتی اکسیدانی کل چند رقم هلو در ارتباط با فنل و فلاونوئید کل آنها
شبنم فخیم رضایی، غلامرضا دهقان، جعفر حاجی لو، هانیه رهبر، مریم نصیری، محمد عدلی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (239.22 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2