کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 20

1 اثر پیش تیمار شوری در مرحله گیاهچه‌ای در بهبود میزان تحمل به تنش شوری دو رقم تجاری فلفل در مرحله رشد رویشی
محمدرضا زارع بوانی؛ غلامعلی پیوست؛ محمود قاسم نژاد؛ اکبر فرقانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (173.68 K)

2 بررسی تغییرات پروتئین، پراکسیداز و پلی فنول اکسیداز دو رقم زیتون طی مراحل مختلف ریشه زایی
الهام اصل مشتاقی؛ علیرضا شهسوار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (102.45 K)

3 تغییرات ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و عمر گلجای گل شاخه‌بریده مریم (Polianthes tuberosa L.) تحت تاثیر محلول‌پاشی قبل از برداشت اسید سالیسیلیک
مهران کنعانی؛ محمد جواد نظری دلجو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (125.05 K)

4 تاثیر فسفیت پتاسیم بر میزان فعالیت آنزیم پراکسیداز، وزن تر ریشه و اندام های هوایی در خیار تحت تنش قارچ پیتیوم
مریم مفیدنخعی؛ وحید عبدوسی؛ علی دهستانی کلاگر؛ همت االله پیردشتی؛ ولی االله بابایی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (132.29 K)

5 تأثیر تیمار تریاکانتانول بر میزان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی در انگور سلطانی (Vitis vinifera L.) تحت تنش شوری
مریم شهبازی؛ فریبرز زارع نهندی؛ محمدرضا دادپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (182.61 K)

6 اثر تیمار پس از برداشت کیتوزان و لاکتات کلسیم بر برخی خصوصیات آنتی اکسیدانی میوه فلفل دلمه ای
نعیمه سلطانی؛ نجمه زینلی؛ ایرج توسلیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (246.15 K)

7 اثر کاربرد مالتونین بر فیزیولوژی و رشد فلفل دلمه ای تحت تنش شوری
فریدون الواری؛ مریم حقیقی؛ علی اکبر رامین؛ احمدرضا محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (379.06 K)

8 اثر کاربرد ملاتونین بر فیزیولوژی و رشد فلفل دلمه‌ای تحت تنش شوری
فریدون الواری؛ مریم حقیقی؛ علی اکبر رامین؛ احمدرضا محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (373.09 K)

9 مطالعه بیوشیمیایی دانهال های گواوا تحت تنش شوری
راضیه اسفندیاری قلاتی؛ منصوره شمیلی؛ احمد همائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.45 K)

10 تأثیر ساکارز و مانیتول بر فعالیت آنزیمی و نشت یونی گل بریدنی رز
ادریس شافعی؛ زینب روئین؛ محمدعلی شیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (334.39 K)

11 اثر نیتروپروساید بر آنزیم های آنتی اکسیدان و کمیت و کیفیت ماده موثرۀ (Cucurbita pepo L. var. oleifera Pietsch) تحت تنش خشکی
حسین ربی انگورانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (588.67 K)

12 تأثیر محلول پاشی سولفات روی و سولفات منگنز بر فعالیت برخی آنزیم های میوه پرتقال نافی (Citrus sinensis CV. Navel )
سارا خبازی؛ فرزین عبدالهی؛ مصطفی قاسمی؛ سمیه رستگار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.51 K)

13 تأثیر شدت نور بر فعالیت برخی آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی گل جعفری فرانسوی (Tagetes patula L.)
مهری مهدوی فرد؛ صادق موسوی فرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (461.79 K)

14 تغییرات فعالیت آنزیم پراکسیداز و کاتالاز در برگ برخی پایه های دانهالی پسته در شرایط تنش خشکی
مصطفی قاسمی؛ کاظم ارزانی؛ عباس یداللهی؛ حسین حکم آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (212.67 K)

15 تأثیر سالیسیلیک اسید بر ویژگی های فیزیولوژیکی مرزه اورامی (Satureja avromanica Maroofi)در سیستم کشت درون شیشه ای
نرگس نوری؛ علی اکبر مظفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (397.99 K)

16 اندازه گیری فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی در بافت های رویشی و زایشی رز رقم Magic Black تحت تاثیر کاربرد سالیسیلیک اسید
میترا اعلایی؛ مصباح بابالار؛ روح انگیز نادری؛ محسن کافی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (320.08 K)

17 مقایسه اثر کمبود آب خا; بر فعالیت آنزیم های ضد اکسنده (سوپراکسید دیسموتاز وپراکسیداز) و میزان پرولین در سه رقم زیتون (.L europaea Olea) در فصل تابستان اهواز
زهره امینی؛ نوراالله معلمی؛ صفورا سعادت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.7 K)

18 مطالعه تاثیر کلشی سین بر میزان قندهای محلول، فعالیت پراکسیداز و اسیدسالیسیلیک اندوژن در کشت درون شیشه ای چای
نرگس مجتهدی؛ فرانسواز برنارد؛ حسین شاکر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.9 K)

19 بررسی آنزیم های آنتی اکسیدانت در پاسخ به تنش خشکی در چاوی چندساله تراریخت RD29A-IPTو نمونه های محلی آن
سمیه اسماعیلی خویگانی؛ حسن صالحی؛ مرتضی خوشخوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.22 MB)

20 استفاده از دو سیستم آنزیمی پراکسیداز و اسید فسفاتاز برای مقایسه نخل خرمای رقم برحی حاصل از کشت بافت با پایه های مادری حاصل از پاجوش
شهره زیوردار؛ موسی موسوی؛ ناصر عالم زاده انصاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.47 K)