کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 94

76 بررسی اثرات محلول پاشی غلظت های مختلف اوره، اسید بوریک، آهن، مس، روی در زمان های متفاوت بر خصوصیات میوه زرشک (Berberis vulgaris L)
فاطمه نخمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.35 MB)

77 بررسی اثر محلول پاشی غلظت های مختلف اسید جیبرلیک و بنزیل آدنین در زمان های متفاوت بر خصوصیات میوه زرشک
فاطمه نخعی؛ فرید مرادی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.35 MB)

78 تاثیر شدت هرس و طول شاخه بارده بر عملکرد و کیفیت انگور دیم ارقام رشه و خوشناو
فرهاد کرمی؛ محمد جواد کرمی؛ حسن احمدی؛ امین رستمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.84 K)

79 تعیین روابط همبستگی بین صفات کمی و کیفی میوه انار
فریال وارسته اکبرپور؛ کاظم ارزانی؛ ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.84 K)

80 تأثیر ساکارز و پلی اتیلن گالایکول بر رنگیزه های فتوسنتزی و پرولین جنین های رویشی مارچوبه
عقیله لطفی؛ یوسف حمید اوغلی؛ جواد موسوی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (797.84 K)

81 اثرات تیمار پلاسمای سرد بر فعالیت آنتی اکسیدانی، آنتوسیانین و فلاونوئید پسته تازه رقم احمد آقایی (.Pistacia vera L )در طی انبارمانی
سمانه ملایی؛ حسین میر دهقان؛ فاطمه ناظوری؛ مهدی شریعت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.39 MB)

82 مقایسه سطح بیان برخی ژن های مسیر بیوسنتزی آنتوسیانین در سه رقم انار با رنگ های مختلف
اورنگ خادمی؛ امیرمحمد ناجی؛ عبدالکریم زارعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.16 MB)

83 اثر کلریدکلسیم بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه زغال اخته
شیوا قاسمی؛ مصطفی قاسمی؛ محمد علی نجاتیان؛ مجید گلمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.18 MB)

84 بررسی اثر اسانس نعناع فلفلی بر عمر پس از برداشت و کیفیت میوه انار رقم رباب
عبدالعلی حسامی؛ محمدغلام حکیمی؛ لیلا کرمی؛ مرتضی زاهدی؛ سعادت ساریخانی؛ نیره هوشمند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

85 بررسی اثر نور با کیفیت های متفاوت بر میزان آنتوسیاین، جذب محلول، مالون دی آلدهید و عمر گلجایی رز (Rosa hybrid L) رقم دولس ویتا
عارف کرکئی؛ محمدرضا صالحی سلمی؛ پیام پورمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.46 MB)

86 تأثیر ترکیبی امواج فراصوت و بسته بندی اتمسفر تغییریافته بر ماندگاری و کیفیت آریل انار Punica granatum L. رقم شیشه کپ
اسماء حیدری؛ فرید مرادی نژاد؛ الهام انصاری فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.24 MB)

87 مقایسه ترکیبات آنتی اکسیدانی و برخی خصوصیات فیزیولوژیک میوه مرکبات موجود در بازار شمال غرب ایران
لمیا وجودی مهربانی؛ رعنا ولیزاده کامران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1022.29 K)

88 بررسی اثر پوشش سایه بان های رنگی و محلول پاشی اسیدهای آمینه و اسید هیومیک بر صفات فیزیولوژیکی توت فرنگی تحت تنش خشکی
زهرا ناروئی؛ شهرام صداقت حور؛ بهزاد کاویانی؛ محمدحسین انصاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (957.28 K)

89 بررسی میزان کمی و تنوع کیفی آنتوسیانین های میوه چند رقم انار در استان فارس
مختار حیدری؛ اسدالله توکلی؛ مژده نظرپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (33.47 K)

90 بررسی اثر اکوفیزیولوژیکی علف هرز سس افتیمون بر صفات کیفی و اسانس بادرنجبویه و ریحان
عاطفه شجاعیان؛ خدیجه احمدی؛ علی قادری؛ عارفه شجاعیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB)

91 بررسی فیتوشیمیایی میوه های منجمد و خشک ذغال اخته (Cornus mas L) با دو روش استخراج
مرضیه باباش پوراصل؛ مرضیه پیریایی؛ میرمهدی ابوالقاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB)

92 بررسی اثر کودهای زیستی بر روی برخی صفات مورفولوژی و بیوشیمیایی شلیل رقم کیوتا
فاطمه صادقیان؛ محمد مهدی شریفانی؛ حسین کاظمی؛ صادق آتشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (972.19 K)

93 تفاوت های اپتیکی موجود در گیاهچه های درون شیشه ای و سازگار شده سرخس بوستونی
رضا فتوحی قزوینی؛ حسین آذریان؛ مرضیه شفیعی حاجی آبادی؛ عباس آذریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.48 K)

94 کلون نمودن ژن فلاونوئید هیدروکسیلاز، یکی از انزیم های مسئول ساخت آنتوسیانین در انگور رقم شیراز
علی عبادی؛ سیمون رابینسون
مشاهده مقاله | اصل مقاله (32.93 K)