اثرات تیمار پلاسمای سرد بر فعالیت آنتی اکسیدانی، آنتوسیانین و فلاونوئید پسته تازه رقم احمد آقایی (.Pistacia vera L )در طی انبارمانی
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجوی دکتری فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت ، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ولیعصر رفسنجان، ایران
2استاد گروه علوم باغبانی- فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ولیعصر رفسنجان، ایران
3استادیار گروه علوم باغبانی- فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ولیعصر رفسنجان، ایران
4استادیار گروه فیزیک- فوتونیک (پلاسما( ، دانشکده علوم پایه، دانشگاه ولیعصر رفسنجان، ایران
چکیده
کلیدواژه ها