کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 64

-774 مقایسه اثرات آسکوربیک اسید و سالسیلیک اسید بر فعالیت آنزیم های سوپر اکسید دیسموتاز و فنیل آلانین آمونیالیاز و دوام عمر گل شاخه بریده رز رقم black magic
سوانا قدیمیان، الهام دانائی
مشاهده مقاله اصل مقاله 133.38 K

-773 مطالعه اثرات نانو سیلور، نیترات نقره و ساکارز بر افزایش عمر نگهداری گل شاخه بریده آلسترومریا رقم
محدثه هاتفی، ابراهیم گنجی مقدم، احمد اصغرزاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 311.04 K

-772 پوشش‌های خوراکی، روشی نوین برای حفظ کیفیت پس از برداشت میوه‌ها
اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 107.86 K

-771 کاربرد پس از برداشت اسانس‌های میخک و دارچین بر کیفیت و عمر انبارمانی انار رقم ‘پوست قرمز طارم’
مهشید غفوری، علی سلیمانی، ولی ربیعی
مشاهده مقاله اصل مقاله 138.28 K

-770 تاثیر اتیلن و 1- متیل سیکلوپروپن بر عمر انبارمانی میوه انار رقم ʽ ملس یوسفخانی ʼ
اورنگ خادمی، محمد حسینی ملا، عرفان سپهوند، محمدعلی عسکری سرچشمه
مشاهده مقاله اصل مقاله 127.52 K

-769 تأثیراسید سالیسیلیک و صمغ عربی بر عمر انبارداری و کیفیت میوه کنار هندی (Ziziphus mauritina Lam, CV. ˈSeb)
سعیده زربخش، سمیه رستگار، فاطمه صادقی
مشاهده مقاله اصل مقاله 181.54 K

-768 تاثیر ترکیبات مختلف کلسیم بر برخی شاخص های موثر بر عمر پس از برداشت میوه خیار
منا پورشفیعی، علی اکبر رامین، فریبا امینی
مشاهده مقاله اصل مقاله 106.72 K

-767 بررسی اثر غلظت ژل کتیرا و زمان انبارداری بر برخی شاخص‌های کیفی آریل‌های تازه انار با حداقل فرآوری
مدینه طاهری، مختار حیدری، محمد حسین دانشور، خلیل عالمی سعید
مشاهده مقاله اصل مقاله 152.09 K

-766 تغییرات کیفیت و فعالیت آنتی اکسیدانی پس از برداشت فلفل شیرین تحت تاثیر کاربرد پیش از برداشت نانو کلسیم
فریبا امینی، لادن بیات، شیما حسین خانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 158.65 K

-765 اثر پرتوتابی نورفرابنفش نوع C بر برخی خصوصیات کیفی خرمالو طی دوره انبارمانی
زهرا عسگریان، محمد سیاری، محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله اصل مقاله 141.1 K

-764 پوشش های خوراکی، روشی نوین برای حفظ کیفیت پس از برداشت میوه ها
اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 107.86 K

-763 اثر تیمارهای پوششی بر خصوصیات انبارمانی میوه پرتقال محلی منطقه حاجی آباد
حمیدرضا بهرامی، ایران محمدپور، مریم تاتاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 326.16 K

-762 تأثیر پوترسین بر کاهش آسیب سرمازدگی میوه خیار سبز رقم ناگین
علیرضا قادری، سمیه رستگار
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.08 M

-761 مقایسه اثر اسانس های گیاهی و تیمارهای شیمیایی روی عمر گلجایی و برخی صفات کیفی گل شاخه بریده ی میخک (.Dianthus caryophyllus L)
ماریا میثاقی، حسن عابدینی آبکسری، داود هاشم آبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 268.88 K

-760 بررسی زمان برداشت و ویژگی های کیفی میوه سه رقم “به” (.Cydonia oblonga Mill) در شرایط سردخانه
مریم تاتاری، اصغر موسوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 237.46 K

-759 اثر کیتوزان و اسانس رزماری بر سفتی، ماندگاری و برخی ویژگی های کیفی انگور عسکری (Vitis vinifera L. cv. Askari)
مریم مجدی، بیژن کاوسی
مشاهده مقاله اصل مقاله 255.65 K

-758 واکنش برخی از ویژگی های کمی و کیفی انگور ریش بابا (Vitis vinifera L.cv.Rishbaba) به تیمار اسانس رزماری و پوشش کیتوزان
مریم مجدی، بیژن کاوسی
مشاهده مقاله اصل مقاله 257.03 K

-757 تأثیر کلرید کلسیم و کیتوزان بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انبه رقم لانگرا
سمیه رستگار، سجاد ذاکری
مشاهده مقاله اصل مقاله 303.06 K

-756 اثر برخی از اسانس های گیاهی بر کیفیت و عمر گلجایی گل بریدنی ژربرا (Gerbera jamesonii)
طاهره ملاحی، اصغر رمضانیان، محمدجمال سحرخیز، جمال جوانمردی
مشاهده مقاله اصل مقاله 287.45 K

-755 مقایسه تاثیر دو منبع روی در حفظ ویژگی‌های کیفی اناردان
ریحانه امین زاده، اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 442.39 K

-754 تأثیر عصاره برخی گیاهان دارویی بر عمر انباری میوه گوجه فرنگی
حسین مرادی، کامران قاسمی، مجتبی اسمعیل زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 250.97 K

-753 روش دانش-محور در انتخاب ماشین سورتینگ مناسب محصولات
جلال کفاشان، فرید امیر شقاقی، حسین غفاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 348.69 K

-752 بهینه سازی بکارگیری ضایعات پس از برداشت پوست سه نوع رقم انار استان های مختلف ایران به منظور استخراج آنتوسیانین با بکارگیری امواج فراصوت
نازنین امیراحمدی، مرجان نوری
مشاهده مقاله اصل مقاله 226.11 K

-751 حفظ کیفیت و کاهش بار میکروبی میوه انجیر (Ficus carica L.) با پوشش آلوئه ورا
امین میرشکاری، بابک مدنی
مشاهده مقاله اصل مقاله 515.63 K

-750 مطالعه ی تغییرات شاخص طعم قطعات تازه برش خورده ی هندوانه در انبار
بشری علی بیگی، فروزنده سلطانی، سیامک کلانتری
مشاهده مقاله اصل مقاله 284.02 K