کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 64

1 مقایسه اثرات آسکوربیک اسید و سالسیلیک اسید بر فعالیت آنزیم های سوپر اکسید دیسموتاز و فنیل آلانین آمونیالیاز و دوام عمر گل شاخه بریده رز رقم black magic
سوانا قدیمیان؛ الهام دانائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (133.38 K)

2 مطالعه اثرات نانو سیلور، نیترات نقره و ساکارز بر افزایش عمر نگهداری گل شاخه بریده آلسترومریا رقم
محدثه هاتفی؛ ابراهیم گنجی مقدم؛ احمد اصغرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (311.04 K)

3 پوشش‌های خوراکی، روشی نوین برای حفظ کیفیت پس از برداشت میوه‌ها
اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.86 K)

4 کاربرد پس از برداشت اسانس‌های میخک و دارچین بر کیفیت و عمر انبارمانی انار رقم ‘پوست قرمز طارم’
مهشید غفوری؛ علی سلیمانی؛ ولی ربیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (138.28 K)

5 تاثیر اتیلن و 1- متیل سیکلوپروپن بر عمر انبارمانی میوه انار رقم ʽ ملس یوسفخانی ʼ
اورنگ خادمی؛ محمد حسینی ملا؛ عرفان سپهوند؛ محمدعلی عسکری سرچشمه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (127.52 K)

6 تأثیراسید سالیسیلیک و صمغ عربی بر عمر انبارداری و کیفیت میوه کنار هندی (Ziziphus mauritina Lam, CV. ˈSeb)
سعیده زربخش؛ سمیه رستگار؛ فاطمه صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (181.54 K)

7 تاثیر ترکیبات مختلف کلسیم بر برخی شاخص های موثر بر عمر پس از برداشت میوه خیار
منا پورشفیعی؛ علی اکبر رامین؛ فریبا امینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.72 K)

8 بررسی اثر غلظت ژل کتیرا و زمان انبارداری بر برخی شاخص‌های کیفی آریل‌های تازه انار با حداقل فرآوری
مدینه طاهری؛ مختار حیدری؛ محمد حسین دانشور؛ خلیل عالمی سعید
مشاهده مقاله | اصل مقاله (152.09 K)

9 تغییرات کیفیت و فعالیت آنتی اکسیدانی پس از برداشت فلفل شیرین تحت تاثیر کاربرد پیش از برداشت نانو کلسیم
فریبا امینی؛ لادن بیات؛ شیما حسین خانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (158.65 K)

10 اثر پرتوتابی نورفرابنفش نوع C بر برخی خصوصیات کیفی خرمالو طی دوره انبارمانی
زهرا عسگریان؛ محمد سیاری؛ محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (141.1 K)

11 پوشش های خوراکی، روشی نوین برای حفظ کیفیت پس از برداشت میوه ها
اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.86 K)

12 اثر تیمارهای پوششی بر خصوصیات انبارمانی میوه پرتقال محلی منطقه حاجی آباد
حمیدرضا بهرامی؛ ایران محمدپور؛ مریم تاتاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (326.16 K)

13 تأثیر پوترسین بر کاهش آسیب سرمازدگی میوه خیار سبز رقم ناگین
علیرضا قادری؛ سمیه رستگار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB)

14 مقایسه اثر اسانس های گیاهی و تیمارهای شیمیایی روی عمر گلجایی و برخی صفات کیفی گل شاخه بریده ی میخک (.Dianthus caryophyllus L)
ماریا میثاقی؛ حسن عابدینی آبکسری؛ داود هاشم آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (268.88 K)

15 بررسی زمان برداشت و ویژگی های کیفی میوه سه رقم “به” (.Cydonia oblonga Mill) در شرایط سردخانه
مریم تاتاری؛ اصغر موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (237.46 K)

16 اثر کیتوزان و اسانس رزماری بر سفتی، ماندگاری و برخی ویژگی های کیفی انگور عسکری (Vitis vinifera L. cv. Askari)
مریم مجدی؛ بیژن کاوسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (255.65 K)

17 واکنش برخی از ویژگی های کمی و کیفی انگور ریش بابا (Vitis vinifera L.cv.Rishbaba) به تیمار اسانس رزماری و پوشش کیتوزان
مریم مجدی؛ بیژن کاوسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (257.03 K)

18 تأثیر کلرید کلسیم و کیتوزان بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انبه رقم لانگرا
سمیه رستگار؛ سجاد ذاکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (303.06 K)

19 اثر برخی از اسانس های گیاهی بر کیفیت و عمر گلجایی گل بریدنی ژربرا (Gerbera jamesonii)
طاهره ملاحی؛ اصغر رمضانیان؛ محمدجمال سحرخیز؛ جمال جوانمردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.45 K)

20 مقایسه تاثیر دو منبع روی در حفظ ویژگی‌های کیفی اناردان
ریحانه امین زاده؛ اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (442.39 K)

21 تأثیر عصاره برخی گیاهان دارویی بر عمر انباری میوه گوجه فرنگی
حسین مرادی؛ کامران قاسمی؛ مجتبی اسمعیل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (250.97 K)

22 روش دانش-محور در انتخاب ماشین سورتینگ مناسب محصولات
جلال کفاشان؛ فرید امیر شقاقی؛ حسین غفاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (348.69 K)

23 بهینه سازی بکارگیری ضایعات پس از برداشت پوست سه نوع رقم انار استان های مختلف ایران به منظور استخراج آنتوسیانین با بکارگیری امواج فراصوت
نازنین امیراحمدی؛ مرجان نوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (226.11 K)

24 حفظ کیفیت و کاهش بار میکروبی میوه انجیر (Ficus carica L.) با پوشش آلوئه ورا
امین میرشکاری؛ بابک مدنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (515.63 K)

25 مطالعه ی تغییرات شاخص طعم قطعات تازه برش خورده ی هندوانه در انبار
بشری علی بیگی؛ فروزنده سلطانی؛ سیامک کلانتری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.02 K)