English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
33
1
اثر تغذیه کودهای مختلف نیتروژن بر پارامترهای فتوسنتزی گیاه دارویی شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) در سیستم هواکشت
احمد استاجی، حمیدرضا روستا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (131.22 K)
2
پاسخ گیاه کلم بروکلی به غلظت های مختلف نیتروژن آمونیومی
فردوس رحیمی، عبدالرضا سجادی نیا، شایان منتظری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (98.71 K)
3
بررسی میزان تجمع نیترات در قسمت های خیار و گوجه فرنگی در شرایط گلخانه ای و فضای آزاد
علی شریف، محمد جواد نظری دلجو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (113.74 K)
4
بررسی میزان تجمع نیترات در قسمت های مختلف سیزیجات میوه ای
علی شریف، محمد جواد نظری دلجو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (110.09 K)
5
بررسی اثرات کاربرد کلرید کلسیم، نیترات کلسیم و بر بر کیفیت و کمیت ارقام سیب تجاری روی پایه رویشی MM106 در منطقه خرم دره
نادر یعقوبی اکرم، علی ایمانی، داوود صادق زاده اهری، بابک جلفایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (137.42 K)
6
بررسی اثر نیتروژن بر رشد،عملکرد و تجمع نیترات در خیار ( .Cucumis sativa L)
عبدالکریم کاشی، محمد غیورباغبانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (17.3 K)
7
اثر مواد تنظیم کننده رشد و نسبت های مختلف آمونیوم به نیترات در مراحل مختلف رشد رزهفت رنگ در شرایط In vitro
مهدی زیارت نیا، حسین هاشمی مقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (17.35 K)
8
تاثیر غلظت های مختلف نیترات و آمونیوم بر شاخص های اکو فیزیولوژیک گیاه بامیه
شایان منتظری، فردوس رحیمی، عبدالرضا سجادی نیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (92.86 K)
9
اثر محلول های غذایی مختلف بر تولید ریحان سبز (. Ocimum basilicum L)در گلخانه
سعید نوریان، معظم حسن پور اصیل، جمالعلی الفتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (279.85 K)
10
تغییرات میزان پروتئینهای محلول، نیترات و پرولین در ریشه پایههای مختلف مرکبات در شرایط تنش شوری
عبدالحسین ابوطالبی جهرمی، حامد حسنزاده خانکهدانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (454.01 K)
11
تعیین بهترین منبع نیتروژن در سیستم هیدروپونیک در گیاه بادمجان با استفاده ازفلورسانس کلروفیل
علی مشکی، عبدالرضا سجادی نیا، نفیسه مهدوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (244.31 K)
12
مقایسه اثر تغذیه نیتروژنی بر خصوصیات زایشی و گلدهی گیاه گلدانی بنت القنسول (Euphorbia pulcherrima)
علیرضا مشرفی عراقی، روح انگیز نادری، مصباح بابالار، محمدرضا طاهری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (226.54 K)
13
اثر شوری بر مقدار نیترات، پرولین و پروتئین های محلول در برگ پنج گونه مرکبات
عبدالحسین ابوطالبی جهرمی، حامد حسن زاده خانکهدانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (278.29 K)
14
تأثیر سطوح مختلف آمونیوم به نیترات محلول غذایی در کشت هیدروپونیک برروی خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گیاه آلوئه ورا(. Aloe vera L).
فائقه سلیقه دار، اسحاق صداقت حور، شهرام صداقت محور، جمالعلی الفتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (301.93 K)
15
اثر نیتروژن بر فعالیت آنزیم نیترات ردوکتاز در توده های منتخب اسفناج (. Spinacia oleracea L) بومی ایران
سمیه اسفندیاری، عبدالله افتخاری، مختار حیدری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (269.71 K)
16
مقایسه فعالیت آنزیم نیترات ردوکتاز در مراحل مختلف رشد رویشی توده های منتخب اسفناج بومی ایران
معصومه عالمیان، عبدالله افتخاری، مختار حیدری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (268.62 K)
17
تاثیر تزریق دی اکسیدکربن به محیط ریشه بر رشد و تجمع نیترات در کاهو
محمد رحمن پور آذر، جلال طباطبایی، صاحبعلی بلندنظر، اولدوز طهماسب پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (262.57 K)
18
ارزیابی تغذیه نهال های کشت بافتی دو ژنوتیپ سیب (MM106) و (MM111) با نسبت های مختلف نیترات به آمونیوم
علی محمد یاوری، لطفعلی ناصری، میرحسین رسولی صدقیانی، هادی درزی رامندی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (271.65 K)
19
تاثیر غلظت نیتروژن محلول غذایی بر رشد رویشی گیاهان پیوندی و غیرپیوندی طالبی در سیستم کشت بدون خاک
مجید اسمعیلی، رضا صالحی، مصباح بابالار، محمدرضا طاهری، سهیلا صبحی، حسین محمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (87.26 K)
20
تاثیر نسبت های مختلف نیترات به آمونیوم روی میزان فتوسنتز و غلظت برخی عناصر ضروری در گیاه توت فرنگی
مریم یوسفی، سید جلال طباطبایی، جعفر حاجیلو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (284.72 K)
21
بررسی اثر متقابل شوری و نسبت آمونیوم به نیترات بر رشد و جذب عناصرپر مصرف در دو رقم زیتون
فاطمه بهبهانی مطلق، مهدی طاهری، ولی ربیعی، علی رضا واعظی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (422.53 K)
22
اثر شوری بر تغییرات مقدار نیترات، پرولین و پروتئین های محلول در پنج پایه مرکبات
عبدالکریم اجرائی، عبدالحسین ابوطالبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (330.1 K)
23
بررسی اثر مقادیر مختلف کود شیمیایی اوره در تجمع نیترات در میوه کدو خورشتی و اندام های قابل مصرف ریحان
علی بهمنی، فرهاد بهتاش، یعقوب دین پژوه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (314.06 K)
24
اثر منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه بر تندی و تجمع نیترات در سیر (Allium sativum L.)
مریم نوری، فرشاد دشتی، احمد ارشادی، فریبا بیات
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (227.93 K)
25
اثر نیترات یا آمونیوم بر رشد رویشی و غلظت کلروفیل a و b در دو گیاه کاهو و اسفناج کشت شده در محیط هیدروپونیک
واحد باقری، حمیدرضا روستا، زهرا محمدی، فاطمه قطبی، زهرا احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (309.29 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2