کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 33

-274 اثر تغذیه کودهای مختلف نیتروژن بر پارامترهای فتوسنتزی گیاه دارویی شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) در سیستم هواکشت
احمد استاجی، حمیدرضا روستا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (131.22 K)

-273 پاسخ گیاه کلم بروکلی به غلظت های مختلف نیتروژن آمونیومی
فردوس رحیمی، عبدالرضا سجادی نیا، شایان منتظری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (98.71 K)

-272 بررسی میزان تجمع نیترات در قسمت های خیار و گوجه فرنگی در شرایط گلخانه ای و فضای آزاد
علی شریف، محمد جواد نظری دلجو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (113.74 K)

-271 بررسی میزان تجمع نیترات در قسمت های مختلف سیزیجات میوه ای
علی شریف، محمد جواد نظری دلجو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (110.09 K)

-270 بررسی اثرات کاربرد کلرید کلسیم، نیترات کلسیم و بر بر کیفیت و کمیت ارقام سیب تجاری روی پایه رویشی MM106 در منطقه خرم دره
نادر یعقوبی اکرم، علی ایمانی، داوود صادق زاده اهری، بابک جلفایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (137.42 K)

-269 بررسی اثر نیتروژن بر رشد،عملکرد و تجمع نیترات در خیار ( .Cucumis sativa L)
عبدالکریم کاشی، محمد غیورباغبانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (17.3 K)

-268 اثر مواد تنظیم کننده رشد و نسبت های مختلف آمونیوم به نیترات در مراحل مختلف رشد رزهفت رنگ در شرایط In vitro
مهدی زیارت نیا، حسین هاشمی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (17.35 K)

-267 تاثیر غلظت های مختلف نیترات و آمونیوم بر شاخص های اکو فیزیولوژیک گیاه بامیه
شایان منتظری، فردوس رحیمی، عبدالرضا سجادی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (92.86 K)

-266 اثر محلول های غذایی مختلف بر تولید ریحان سبز (. Ocimum basilicum L)در گلخانه
سعید نوریان، معظم حسن پور اصیل، جمالعلی الفتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.85 K)

-265 تغییرات میزان پروتئین‌های محلول، نیترات و پرولین در ریشه پایه‌های مختلف مرکبات در شرایط تنش شوری
عبدالحسین ابوطالبی جهرمی، حامد حسن‌زاده خانکهدانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (454.01 K)

-264 تعیین بهترین منبع نیتروژن در سیستم هیدروپونیک در گیاه بادمجان با استفاده ازفلورسانس کلروفیل
علی مشکی، عبدالرضا سجادی نیا، نفیسه مهدوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (244.31 K)

-263 مقایسه اثر تغذیه نیتروژنی بر خصوصیات زایشی و گلدهی گیاه گلدانی بنت القنسول (Euphorbia pulcherrima)
علیرضا مشرفی عراقی، روح انگیز نادری، مصباح بابالار، محمدرضا طاهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (226.54 K)

-262 اثر شوری بر مقدار نیترات، پرولین و پروتئین های محلول در برگ پنج گونه مرکبات
عبدالحسین ابوطالبی جهرمی، حامد حسن زاده خانکهدانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (278.29 K)

-261 تأثیر سطوح مختلف آمونیوم به نیترات محلول غذایی در کشت هیدروپونیک برروی خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گیاه آلوئه ورا(. Aloe vera L).
فائقه سلیقه دار، اسحاق صداقت حور، شهرام صداقت محور، جمالعلی الفتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (301.93 K)

-260 اثر نیتروژن بر فعالیت آنزیم نیترات ردوکتاز در توده های منتخب اسفناج (. Spinacia oleracea L) بومی ایران
سمیه اسفندیاری، عبدالله افتخاری، مختار حیدری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (269.71 K)

-259 مقایسه فعالیت آنزیم نیترات ردوکتاز در مراحل مختلف رشد رویشی توده های منتخب اسفناج بومی ایران
معصومه عالمیان، عبدالله افتخاری، مختار حیدری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (268.62 K)

-258 تاثیر تزریق دی اکسیدکربن به محیط ریشه بر رشد و تجمع نیترات در کاهو
محمد رحمن پور آذر، جلال طباطبایی، صاحبعلی بلندنظر، اولدوز طهماسب پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (262.57 K)

-257 ارزیابی تغذیه نهال های کشت بافتی دو ژنوتیپ سیب (MM106) و (MM111) با نسبت های مختلف نیترات به آمونیوم
علی محمد یاوری، لطفعلی ناصری، میرحسین رسولی صدقیانی، هادی درزی رامندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.65 K)

-256 تاثیر غلظت نیتروژن محلول غذایی بر رشد رویشی گیاهان پیوندی و غیرپیوندی طالبی در سیستم کشت بدون خاک
مجید اسمعیلی، رضا صالحی، مصباح بابالار، محمدرضا طاهری، سهیلا صبحی، حسین محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (87.26 K)

-255 تاثیر نسبت های مختلف نیترات به آمونیوم روی میزان فتوسنتز و غلظت برخی عناصر ضروری در گیاه توت فرنگی
مریم یوسفی، سید جلال طباطبایی، جعفر حاجیلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.72 K)

-254 بررسی اثر متقابل شوری و نسبت آمونیوم به نیترات بر رشد و جذب عناصرپر مصرف در دو رقم زیتون
فاطمه بهبهانی مطلق، مهدی طاهری، ولی ربیعی، علی رضا واعظی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (422.53 K)

-253 اثر شوری بر تغییرات مقدار نیترات، پرولین و پروتئین های محلول در پنج پایه مرکبات
عبدالکریم اجرائی، عبدالحسین ابوطالبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (330.1 K)

-252 بررسی اثر مقادیر مختلف کود شیمیایی اوره در تجمع نیترات در میوه کدو خورشتی و اندام های قابل مصرف ریحان
علی بهمنی، فرهاد بهتاش، یعقوب دین پژوه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (314.06 K)

-251 اثر منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه بر تندی و تجمع نیترات در سیر (Allium sativum L.)
مریم نوری، فرشاد دشتی، احمد ارشادی، فریبا بیات
مشاهده مقاله | اصل مقاله (227.93 K)

-250 اثر نیترات یا آمونیوم بر رشد رویشی و غلظت کلروفیل a و b در دو گیاه کاهو و اسفناج کشت شده در محیط هیدروپونیک
واحد باقری، حمیدرضا روستا، زهرا محمدی، فاطمه قطبی، زهرا احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.29 K)