کلیدواژه ها = |
تعداد مقالات: 26 |
|
-574 |
|
مقایسه اثرات آسکوربیک اسید و سالسیلیک اسید بر فعالیت آنزیم های سوپر اکسید دیسموتاز و فنیل آلانین آمونیالیاز و دوام عمر گل شاخه بریده رز رقم black magic |
|
سوانا قدیمیان، الهام دانائی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 133.38 K
|
|
-573 |
|
بررسی اثر محلول پاشی اسید اسکوربیک و تیامین بر برخی صفات مرفولوژیکی گیاه همیشه بهار |
|
محمدعلی برومند، وحیدرضا صفاری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 212.16 K
|
|
-572 |
|
بررسی تاثیر کاربرد پس از برداشت سالیسیلیک اسید و اسید آسکوربیک بر دوام گل های شاخه بریده رز |
|
نیلوفر حسنجانی روشن، الهام دانائی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 100.27 K
|
|
-571 |
|
بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی و عناصر معدنی دو اکوتیپ گونه دارویی ترشک وحشی (Rumex turcomanicus Czerep) |
|
مرتضی عیرضایی نقندر، مجید عزیزی، سید حسین نعمتی، پرویز رضوانی مقدم، شمسعلی رضازاده |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 109.8 K
|
|
-570 |
|
اثر سالیسیلیک اسید و اسید آسکوربیک بر برخی صفات و طول عمر پس از برداشت گل های شاخه بریده ژربرا |
|
حسام الدین کریمی نسب، الهام دانائی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 122.33 K
|
|
-569 |
|
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شاه توت(nigra Morus وalba Morus) طی چهار مرحله رشدی میوه |
|
سارا بخشی، یحیی سلاح ورزی، بهرام عابدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.24 M
|
|
-568 |
|
مطالعه رابطه بین ترکیدگی میوه انار با برخی خصوصیات مورفو-فیزیولوژیکی میوه و برگ |
|
جواد عرفانی مقدم، نسرین شیراوند |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 300.5 K
|
|
-567 |
|
اثر محلول و بخار هگزانال روی برخی ویژگی های کیفی و انبارمانی قارچ تکمه ای |
|
محمد سیاری، شقایق شاکری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 270.61 K
|
|
-566 |
|
بررسی تأثیر اسید آسکوربیک بر خواص کییفی و ماندگاری میوه تازه بریده ی گلابی رقم بارتلت |
|
پرستو همتی اصل، لطفعلی ناصری، پریناز جعفرپور |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 342.24 K
|
|
-565 |
|
اثر محلول پاشی اسید آسکوربیک و تیامین روی رنگیزه های گل جعفری |
|
حبیب حسینی، همایون فرهمند، وحیدرضا صفاری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 398.84 K
|
|
-564 |
|
تاثیر محلولپاشی اسید آسکوربیک و سدیم نیتروپروساید بر اجزای عملکرد گلرنگ تحت شرایط کم آبیاری |
|
صفبه عرب، مهدی برادران فیروزآبادی، حمیدرضا اصغری، احمد غلامی، مهدی رحیمی، صدیقه صفایی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 85.61 K
|
|
-563 |
|
جلوگیری از زوال پروتئین و بهبود روابط آبی در گل بریده ی ژربرا (Gerbera jamesonii cv.‘Roseta )به کمک اسید آسکوربیک |
|
سحر دخت رضائی لی پائی، داود هاشم آبادی، رسول انسی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 2.55 M
|
|
-562 |
|
تاثیر براسینواستروئید بر برخی خواص کمی و کیفی پرتقال واشنگتن ناول |
|
منصوره افضلی گروه، ایرج توسلیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 267.9 K
|
|
-561 |
|
مطالعه اثرات تنش خشکی و اسید آسکوربیک بر برخی صفات رشد گیاه ریحان (Ocimum basilicum L.) |
|
حسین همایونی، عبدالعلی شجاعیان، مهدی صادقی، صابر شکری، علیرضا عسکری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 110.17 K
|
|
-560 |
|
تاثیرمحلولپاشی اسید سالیسیلیک، اسید آسکوربیک و تیامین در طول دوره رشد، بر عمر گلجایی آفتاب گردان زینتی (Helianthus annus L.) |
|
محدثه منتظری شاهتوری، وحیدرضا صفاری، همایون فرهمند |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 147.87 K
|
|
-559 |
|
تاثیر محلول پاشی براسینواستروئید در عمر پس از برداشت پرتقال رقم واشنگتن ناول |
|
منصوره افضلی گروه، ایرج توسلیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 181.6 K
|
|
-558 |
|
بررسی اثر هرس بوته و تنک میوه بر میزان رنگدانه ها، مواد جامد محلول میوه و اسید آسکوربیک سه رقم گوجه- فرنگی گلخانه ای (esculentum Lycopersicon) |
|
عاطفه طبسی، حسین نعمتی، علی تهرانی فر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 227.05 K
|
|
-557 |
|
تاثیر اسید آسکوربیک روی برخی ویژگی های رویشی و فیزیولوژیکی نعناع فلفلی در شرایط کشت بدون خاک |
|
ساسان علی نیائی فرد، عبدالحسین رضائی نژاد، مریم سیفی کلهر، احمد شهلایی، امین علی نیائی فرد |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 314.91 K
|
|
-556 |
|
تاثیر دما، اسید آسکوربیک و نوع بسته بندی روی ماندگاری پسته تازه |
|
مهدیه سلطانی نژاد، مهدی شریفانی، امان اله جوانشاه، حسین حکم آبادی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 253.19 K
|
|
-555 |
|
بررسی تاثیر توام اسید آسکوربیک و سرما بر فعالیت بعضی از آنزیم های آنتی اکسیدانی در دانهال های لیمو آب شیراز |
|
هادی شهیدی پور اکبری، رضا فتوحی قزوینی، وهب جعفریان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 365.43 K
|
|
-554 |
|
تغییر در سیستم رویشی و فیزیولوژیکی گیاه دارویی نعناع فلفلی بوسیله اسید آسکوربیک در شرایط کشت بدون خاک |
|
ساسان علی نیائی فرد، عبدالحسین رضائی نژاد، مریم سیفی کلهر، احمد شهلایی، امین علی نیائی فرد |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 526.24 K
|
|
-553 |
|
اصلاح کاربردی سیب: شناسایی QTL های کنترل کننده اسید آسکوربیک در سیب (Malus domestica) |
|
فرزانه رضوی، مارک دیوی، وانس کلمانس |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 50.01 K
|
|
-552 |
|
بررسی تاثیر محیط های کشت مختلف روی ریزازدیاری تمشک بی خار |
|
اعظم جعفری نجف آبادی، یوسف حمید اوغلی، رضا فتوحی قزوینی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 30.38 K
|
|
-551 |
|
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شاه توت ( Morus nigraو Morus alba) طی چهار مرحله رشدی میوه |
|
سارا بخشی، یحیی سلاح ورزی، بهرام عابدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 850.38 K
|
|
-550 |
|
بررسی کاربرد پس از برداشت امواج فراصوت بر تغییرات اسید آسکوربیک و رنگ میوه تازه زرشک بی دانه (Berberis vulgaris) |
|
محمدرضا صائبی، فرید مرادی نژاد، الهام انصاری فر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1022.98 K
|