نویسنده = |
تعداد مقالات: 39 |
|
-624 |
|
ارزیابی پاسخ های رویشی برخی از پایه های پیوندی و غیر پیوندی بادام به تنش خشکی |
|
حسین مرادی، محمود اثنی عشری، احمد ارشادی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 108.02 K
|
|
-623 |
|
اثر بنتونیت سدیم - کلسیم بر کاهش وزن و حفظ کیفیت میوه انار رقم ملس ساوه طی دوره انبارمانی |
|
پروین باباخانی، محمد سیاری، محمود اثنی عشری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 114.44 K
|
|
-622 |
|
اثر پرتوتابی نورفرابنفش نوع C بر برخی خصوصیات کیفی خرمالو طی دوره انبارمانی |
|
زهرا عسگریان، محمد سیاری، محمود اثنی عشری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 141.1 K
|
|
-621 |
|
تأثیر پوشش روغن بادام بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار رقم ملس ساوه |
|
علی ابوالفتحی، محمود اثنی عشری، علی عزیزی، محمد سیاری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 116.06 K
|
|
-620 |
|
تأثیر پوشش ژل آلوئه ورا بر عمر انبارمانی و برخی ویژگی های کیفی میوه انار رقم ملس ساوه |
|
علی ابوالفتحی، محمود اثنی عشری، علی عزیزی، محمد سیاری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 121.4 K
|
|
-619 |
|
تأثیر پوترسین روی انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میوه هلو رقم مخملی |
|
سولماز فاضلی روشن، محمود اثنی عشری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 328.14 K
|
|
-618 |
|
تاثیر کیفیت نور بر شاخهزایی درون شیشهای پایه گلابی OH × F333 |
|
مریم موسوی فتاح، حسین ساری خانی، محمود اثنی عشری، علی عزیزی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 82.68 K
|
|
-617 |
|
اثر کاربرد پیش از برداشت پوترسین بر میزان الاژیک اسید، فنول کل و فعالیت آنتی اکسیدانتی توت فرنگی رقم گاویتا |
|
زهرا بیگم مرادی شکوریان، منصور غلامی، محمود اثنی عشری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 205.33 K
|
|
-616 |
|
تأثیر استفاده از پوشش های مختلف شاخه برخی ارقام (ژنوتیپ ها) گردو (.Juglans regia L)بر محتوی فنل و فلاونوئید کل شاخه |
|
عبداله احتشام نیا، منصور غلامی، محمود اثنی عشری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 425.58 K
|
|
-615 |
|
ارزیابی محتوی فنل و فلاونوئید کل طی مراحل مختلف رشد برگ ارقام (ژنوتیپ های) مختلف گردو (.Juglans regia L) |
|
عبداله احتشام نیا، منصور غلامی، محمود اثنی عشری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 357.48 K
|
|
-614 |
|
اثر تنش کمبود آب بر ویژگی های رشدی چهار رقم زیتون (. Olea europaea L) |
|
معرفت برخورداری ثابت، محمود اثنی عشری، صفر معروفی، احمد ارشادی، تیمور جوادی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 228.6 K
|
|
-613 |
|
بررسی تأثیر قارچ میکوریز بر پارامترهای رشد و تولید ریزغده در گیاهچه های حاصل از کشت بافت سیب زمینی |
|
خسرو پرویزی، فرشاد دشتی، محمود اثنی عشری، فرهاد رجالی، مهرداد چایچی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 146.45 K
|
|
-612 |
|
اثر محیط کشت و غلظتهای مختلف NAA بر ریشه زایی شاخساره های دو ژنوتیپ گردوی ایرانی Juglans ( regia L.) |
|
محمد باقر یاری، منصور غلامی، محمود اثنی عشری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 243.47 K
|
|
-611 |
|
بررسی تأثیر امواج فراصوت و روشهای پیش فراوری بر استخراج روغن از دانه انار کوهدشت پس از برداشت |
|
لیلا فتحی، محمود اثنی عشری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 152.93 K
|
|
-610 |
|
تأثیر بر روی کنترل پوسیدگی خاکستری و کیفیت پس از برداشت میوه انگور رقم بیدانه سفید |
|
اعظم رحیمیان، محمود اثنی عشری، حسن ساری خانی، دوستمراد ظفری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 148.35 K
|
|
-609 |
|
کنترل پوسیدگی ناشی از Botrytis cinerea میوه انگور با استفاده از بر در شرایط درون شیشه ای |
|
اعظم رحیمیان، محمود اثنی عشری، دوستمراد ظفری، حسن ساری خانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 264.6 K
|
|
-608 |
|
بررسی عوامل مؤثر روی مرگ ریز نمونه ها در ریز ازدیادی گردوی ایرانی |
|
شادی محمدی نژاد، منصور غلامی، محمود اثنی عشری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 275.76 K
|
|
-607 |
|
تأثیر روش های مختلف کاربرد کود آهن بر میزان کلروفیل برگ درختان سیب مبتلا به کلروز |
|
زهرا اولیایی، محمود اثنی عشری، احمد ارشادی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 245.38 K
|
|
-606 |
|
بررسی تأثیر تلقیح با قارچ میکوریز بر سطوح فیتوهورمون های گیاهی و کیفیت تولید ریز غده در گیاهچه های سیب زمینی |
|
خسرو پرویزی، فرشاد دشتی، محمود اثنی عشری، فرهاد رجالی، مسعود بوجار |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 113.93 K
|
|
-605 |
|
اثر اوره و کود زیستی نیتروکسین روی جذب برخی عناصر غذایی در شنبلیله (Trigonella foenum graecum L.) |
|
مریم شیخ بابائی، محمود اثنی عشری، فرشاد دشتی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 70.24 K
|
|
-604 |
|
اثر کاربرد برگی اسید آبسیزیک در بهبود مقاومت به سرمای انگور بیدانه سفید |
|
روح االله کریمی، احمد ارشادی، محمود اثنی عشری، مسعود مشهدی اکبر بوجار |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 115.65 K
|
|
-603 |
|
تاثیر نیتروژن و تراکم کاشت بر رشد، عملکرد و میزان اسانس در نعناع فلفلی |
|
زهرا گودرزی، گودرز احمدوند، محمود اثنی عشری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 159.4 K
|
|
-602 |
|
اثر کاربرد پوترسیم بر تغییرات الاژیک اسید و فعالیت آنتی اکسیدانتی توت فرنگی رقم کاویتا در طی دوره انبارداری |
|
منصور غلامی، زهرا بیگم مرادی شکوریان، محمود اثنی عشری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 5.23 M
|
|
-601 |
|
اثر کیتوزان بر عمر پس از برداشت و برخی ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی (Fragarria ananassa) |
|
معصومه کاظمی، احمد ارشادی، محمود اثنی عشری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 316.26 K
|
|
-600 |
|
اثر شوری بر برخی ویژگی های فیزیولوژیکی دو رقم انگور (Vitis vinifera L.) ریش بابا و صاحبی |
|
الناز حاتمی، محمود اثنی عشری، تیمور جوادی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 461.78 K
|