نویسنده =
تعداد مقالات: 25

1 اثر آسکوربات کلسیم بر سفتی و کیفیت پس از برداشت میوه گوجه فرنگی رقم ریوگرند
صدیقه زارع؛ محمد سیاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (145.94 K)

2 اثر بنتونیت سدیم - کلسیم بر کاهش وزن و حفظ کیفیت میوه انار رقم ملس ساوه طی دوره انبارمانی
پروین باباخانی؛ محمد سیاری؛ محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (114.44 K)

3 اثر عصاره نشاء گوجه فرنگی بر حفظ کیفیت میوه پرتقال رقم مورو و کنترل کپک آبی در طول دوره انبارداری
نوراله موسی کرباسی؛ محمد سیاری؛ سهیلا میرزایی؛ علی عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (193.55 K)

4 اثر اسانس گیاه دارویی مفراح بر حفظ کیفیت میوه پرتقال رقم مورو و کنترل کپک آبی در طول دوره انبارداری
نورالله موسی کرباسی؛ محمد سیاری؛ سهیلا میرزایی؛ علی عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (339.96 K)

5 اثر پرتوتابی نورفرابنفش نوع C بر برخی خصوصیات کیفی خرمالو طی دوره انبارمانی
زهرا عسگریان؛ محمد سیاری؛ محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (141.1 K)

6 تأثیر پوشش روغن بادام بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار رقم ملس ساوه
علی ابوالفتحی؛ محمود اثنی عشری؛ علی عزیزی؛ محمد سیاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (116.06 K)

7 تأثیر پوشش ژل آلوئه ورا بر عمر انبارمانی و برخی ویژگی های کیفی میوه انار رقم ملس ساوه
علی ابوالفتحی؛ محمود اثنی عشری؛ علی عزیزی؛ محمد سیاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.4 K)

8 تأثیر غلظت های متفاوت ملاتونین بر رسیدن میوه توت فرنگی
سیروان منصوری؛ حسن ساری خانی؛ محمد سیاری؛ مرتضی سلیمانی اقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.32 MB)

9 اثر پوشش کیتوزان و نانو فیبر کیتوزان بر کیفیت و انبارمانی میوه‌ی توت‌فرنگی رقم پاروس
مریم چوبتاشانی؛ محمد سیاری؛ مصطفی کرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (393.27 K)

10 نقش اسید اسکوربیک در بهبود قدرت رشد و جنبه های فیزیولوژیکی گیاهان فلفل شیرین خشکی تنش تحت( Capsicum annuum L .cv. Red Bell Pepper)
زهرا خزائی؛ راحله قنبری محب سراج؛ محمد سیاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (256.77 K)

11 ارزیابی گوناگونی و ساختار ژنتیکی برخی توده های بومی گل محمدی با استفاده از نشانگرهای ISSR و RAPD
فاطمه عبدالی ورکانه؛ علی عزیزی؛ محمد سیاری؛ امیرحسین کشتکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (763.42 K)

12 اثر محلول و بخار هگزانال روی برخی ویژگی های کیفی و انبارمانی قارچ تکمه ای
محمد سیاری؛ شقایق شاکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (270.61 K)

13 اثرآمینولوولینیک اسید درمقاومت گیاهان به تنش های محیطی
فردین قنبری؛ محمد سیاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (319.34 K)

14 تأثیر نوردهی تکمیلی بر رشد و عملکرد توت فرنگی رقم کاماروسا در شرایط گلخانه
پرنیا پاکان؛ احمد ارشادی؛ حسن ساری خانی؛ محمد سیاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (248.73 K)

15 تاثیر تنش شوری و نیترات پتاسیم بر برخی ویژگی های چمن پاسپالوم
خلیل اسدی وفا؛ مهرانگیز چهرازی؛ مهدی صیدی؛ نوراله معلمی؛ محمد سیاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.66 K)

16 کاربرد نیترات پتاسیم بر برخی ویژگی های چمن آفریقایی در شرایط تنش شوری
خلیل اسدی وفا؛ مهدی صیدی؛ مهرانگیز چهرازی؛ محمد سیاری؛ نوراله معلمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.74 K)

17 اثر اسید سالیسیلیک بر مقاومت به تنش‌های شوری و قلیائیت گیاه فلفل شیرین
محمد سیاری؛ فردین قنبری؛ علی اشرف امیری نژاد؛ سجاد کردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (148.71 K)

18 تحریک مقاومت به سرما در گیاهچه‌های خیار با کاربرد کاتکین
محمد سیاری؛ سعد الله اکبری؛ فردین قنبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (334.87 K)

19 اثر تنش خشکی و برهمکنش آن با اسید اسکوربیک بر برخی پاسخ‌های فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی در فلفل شیرین (Capsicum annuum L .cv. Red Bell Pepper.)
محمد سیاری؛ زهرا خزایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (113.16 K)

20 تاثیر اسید سالیسیلیک بر مقاومت به تنش خشکی در کاهو
مجتبی قوامی؛ محمد سیاری؛ سجاد کردی؛ فردین قنبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.29 K)

21 اثر اسید سالیسیلیک بر مقاومت به شوری گیاه کاهو ( .Lactuca sativa L)
مریم محمدی؛ زهرا خزائی؛ محمد سیاری؛ مهدی صیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (268.42 K)

22 تأثیر5-آمینولوولونیک اسید بر مقاومت به خشکی فلفل شیرین ( Capsicum annuum)
زهرا خرایی؛ مریم محمدی؛ محمد سیاری؛ مهدی صیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (233.8 K)

23 اثر کاربرد تدخینی ازن بر کیفیت و عمر انباری میوه توت فرنگی رقم پاروس
بهاره شیربیگ؛ محمد سیاری؛ حسن ساریخانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.49 MB)

24 اثر روش های مختلف خشک کردن بر کیفیت و کمیت اسانس گیاه شمعدانی عطری (Pelargoninm graveolens)
نسترن علوی سیاه پوش؛ محمد سیاری؛ علی عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.31 MB)

25 تولید همزمان شاخساره و ریشه ز کشت درون شیشه ای خیار گلخانه ای
محمد سیاری؛ ذبیح الله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (16.62 K)