کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 23

1 کاربرد غلظت های مختلف بنزیل آدنین به عنوان تنک کننده میوه بر ویژگی های کیفی آلو رقم قطره طلا در طول دوره انبارمانی
شاهرخ پیری؛ جعفر حاجی لو؛ غلامرضا دهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.18 K)

2 تاثیر محلول پاشی نانوذرات سیلیس (SiO2) وکلرید کلسیم (CaCl2) بر خصوصیات کیفی میوه آلو رقم قطره طلا
مهری سلیمی؛ یوسف فرخ زاد؛ یاور شرفی؛ جلال طباطبایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (119.69 K)

3 تأثیر هیومیک اسید بر خصوصیات کیفی و کمی دو رقم ژربرا
محمود امیری؛ مصطفی عرب؛ بهزاد آزادگان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (113.59 K)

4 اثر نسبتهای مختلف آمونیوم:نیترات:اوره در حضور نیکل بر ویژگی‌های کیفی میوه‌ی توت‌فرنگی رقم پاروس
بهاره دانشمند؛ سعید عشقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (124.14 K)

5 اثرات مواد کمک کننده بر میزان استخراج و کیفیت روغن زیتون رقم طارم 7
حسن نوروزی مقدم؛ اسماعیل خالقی؛ محمدحسن مرتضوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (278.88 K)

6 اثرات مواد کمک کننده بر میزان استخراج و کیفیت روغن رقم طارم 7
حسن نوروزی مقدم؛ اسماعیل خالقی؛ سید محمد حسن مرتضوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (558.12 K)

7 اثر نانوامولسیون کیتوسان بر برخی شاخص های فیزیکی و شیمیایی میوه توت سیاه (Morus L. nigra)
وحید پرویزی؛ حبیب شیرزاد؛ ابوالفضل علیرضالو؛ شیرین رحمن زاده ایشکه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (633.77 K)

8 اثر اسانس رازیانه بر برخی شاخص های فیزیکی و شیمیایی میوه توت سیاه (Morus nigra L.)
وحید پرویزی؛ حبیب شیرزاد؛ ابوالفضل علیرضالو؛ شیرین رحمن زاده ایشکه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.06 K)

9 بررسی اثر بستر کشت های مختلف بر روی جوانه زنی و خصوصیات کیفی نشا گل های فصلی کلم زینتی (واریته فر و صاف ) و مینا چمنی
هانیه هادیزاده؛ محمود شور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (92.34 K)

10 بررسی روند تغییرات خصوصیات کیفی برخی ارقام انگور در طی رسیدن میوه
عهدیه خالدی؛ رسول جلیلی مرندی؛ محسن اسمعیلی؛ علیرضا فرخزاد؛ لعیا خوش اندام
مشاهده مقاله | اصل مقاله (326.47 K)

11 بررسی تاثیر مقادیر و منابع پتاسیم با ریز مغذی ها بر عملکرد و کیفیت انگور در استان قزوین
جعفر شهابی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (230.86 K)

12 بررسی اثر نوع سیستم تربیتی بر برخی از خصوصیات کیفی و غلظت عناصر غذایی میوه در دو رقم سیب گالا و دلبار استیوال
عرفان سپهوند؛ محمود قاسم نژاد؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ علیرضا طلایی؛ محمدعلی عسگری سرچشمه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (235.98 K)

13 مقایسه تاثیرپذیری ارقام تازهخوری و خشکباری زردآلو از زمان های برداشت میوه
شبنم فخیم رضایی؛ جعفر حاجی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (699.62 K)

14 بررسی اثر جیبرلیک و هیومیک اسید بر پارامترهای رشد، عملکرد، تعداد و برخی خصوصیات کیفی میوه طالبی melo var ( Cucumis .reticulatus cv.samsouri) رقم سمسوری
سجاد باقری؛ محمد جواد آروین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (118.82 K)

15 اثر جیبرلیک اسید بر پارامترهای رشد، عملکرد، تعداد و برخی خصوصیات کیفی میوه طالبی ( Cucumis melo var .reticulatus cv.samsouri) رقم سمسوری
سجاد باقری؛ محمد جواد آروین؛ نجمه زینلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (117.74 K)

16 بررسی کاربرد اکسین (ایندول بوتریک اسید) بر پارامترهای رشد، عملکرد و برخی خصوصیات کیفی میوه طالبی melo ( Cucumis L.) رقم های سمسوری و آناناسی
سجاد باقری؛ محمد جواد آروین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (118.58 K)

17 اثر کاربرد پس از برداشت کلریدکلسیم بر خصوصیات کیفی و عمر انباری میوه گیلاس رقم تکدانه
محمد قنبری نجار؛ جعفر حاجی‌لو؛ رحیم نقشی‌بند؛ قاسم سرتیپ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (168.93 K)

18 ارزیابی بازار پسندی و برخی خصوصیات کیفی پنج رقم انگور پس از یک ماه سرد انباری
عهدیه خالدی؛ رسول جلیلی مرندی؛ محسن اسمعیلی؛ علیرضا فرخزاد؛ لعیا خوش اندام
مشاهده مقاله | اصل مقاله (257.18 K)

19 تاثیر تیمار پس از برداشت سالیسیلیک اسید بر خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه زردآلو رقم عسگرآباد در طول دوره انبارمانی
شبنم فخیم رضایی؛ جعفر حاجی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (96.42 K)

20 اثر تیمار اسید جیبرلیک بر عمر انباری و برخی شاخص های کیفی گیلاس رقم مشهد
اعظم صدیقی؛ منصور غلامی؛ حسن ساری خانی؛ احمد ارشادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (333.58 K)

21 تاثیر سطوح مختلف زل آلوئه ورا بر خصوصیات کیفی پس از برداشت هلو رقم زعفرانی zaferani Prunus persica var
سجاد ریایی؛ محمدرضا اصغری؛ عبدالرحمان کلیجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.22 MB)

22 بررسی تاثیر رقم و طول دوره ابار داری روی برخش صفات کیفی آب میوه هفت رقم انار
فاطمه باقری؛ محمود اثنی عشری؛ منصور غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.23 MB)

23 بررسی میزان رنگیزه آنتوسیانین در دو رقم گوجه فرنگی سیاه و قرمز
ساسان کفایی؛ مجید رمضانی سربندی؛ محمدرضا شریفی فدیجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)