بررسی میزان رنگیزه آنتوسیانین در دو رقم گوجه فرنگی سیاه و قرمز

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (1.12 MB)
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1عضو سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، مدیر عامل شرکت سالم کشت آسیا، رفسنجان، ایران
2دانشجوی کارشناسی ارشد تولید محصولات گلخانهای دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان، کارشناس فنی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، رفسنجان، ایران
3باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد حاج قاسم سلیمانی، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمان، ایران
چکیده
کلیدواژه ها