کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 22

1 اثرات تیمار کوتاه مدت پلی آمین ها بر برخی ویژگی های کمی، کیفی و طول عمر گل های شاخه بریده رز رقم grand prix
زهره رزم آور، محمد فرجادی شکیب، الهام دانائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (98.53 K)

2 مقایسه برخی صفات مرفولوژیکی، فیزیولوژیکی و دوام عمر گل های شاخه بریده رز رقم grand prix با کاربرد پوتریسین، اسپرمین و اسپرمیدین
زهره رزم آور، محمد فرجادی شکیب، الهام دانائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (105.75 K)

3 اثرات تیمار بلند مدت پوتریسین، اسپرمین و اسپرمیدین بر طول عمر گل های شاخه بریده رز رقم grand prix
فریبا فرمانی، الهام دانائی، محمد فرجادی شکیب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (117.33 K)

4 بررسی کاربرد بلند مدت غلظت های مختلف اسپرمیدین و پوتریسین بر خصوصیات مختلف گل شاخه بریده میخک
مرضیه واعظی، وحید عبدوسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (146.17 K)

5 بررسی اثرات تیمار کوتاه مدت غلظت های مختلف اسپرمیدین و پوتریسین و زمان بر خصوصیات مختلف گل شاخه بریده میخک
مرضیه واعظی، وحید عبدوسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (351.2 K)

6 اثر تغذیه برگی پوتریسین بر عملکرد و اجزای عملکرد انگور (Vitis vinifera L.) رقم بیدانه سفید
حدیثه حقی، ولی ربیعی، حسن ساری‌خانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (101.5 K)

7 تأثیر قارچ تریکودرما ( Trichoderma virens)،باکتری پانتوآ ( Pantoea ananatis) و پوتریسین بر برخی خصوصیات رویشی لایم کوآت
حسین خلیقی، حسین صادقی، همت اله پیردشتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (222.92 K)

8 تلفیق کاربرد قبل از برداشت پلی آمین ها و تیمار پس از برداشت کایتوزان بر ویژگی های کیفی پست هتر رقم اکبری
ملیکا بارزمان، حسین میردهقان، فاطمه ناظوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.07 K)

9 تأثیر پلی آمین های پوتریسین، اسپرمیدین و اسپرمین بر برخی از فاکتورهای رشد و کمیت اسانس گیاه دارویی بادرشبو
رقیه راحتی اسفهلان، فریبرز زارع نهندی، لیلا حکیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (313.03 K)

10 اثر کاربرد پوتریسین بر عمر انبارمانی گلابی رقم شاه میوه (Pyrus serotina cv.Shahmiveh)
مرجان حسینی، مصباح بابالار، محمدعلی عسکری، سهراب داورپناه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (116.83 K)

11 تاثیر زمان کاربرد و غلظت های مختلف پوتریسین بر خصوصیات کیفی میوه در هلو
حامد پیام، جعفر حاجی لو، غلامرضا دهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (446.96 K)

12 کاربرد پلی آمین ها به منظور افزایش پتانسیل عمر انباری و حفظ ویژگی های کیفی میوه ها طی انبارمانی
حسین میردهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (112.72 K)

13 بررسی اثر پوتریسین برمیزان کال زایی و جنین زایی سوماتیک در یونجه
بهناز علیزاده، شهلا امانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.18 K)

14 کاربرد پس از برداشت پوتریسین بر کنترل آلودگی میکروبی و بهبود صفات کیفی پسته تازه طی انبارمانی
زهرا خنامانی، زهرا خنامانی-، محمد حسین شمشیری، حسین حکم آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (179.55 K)

15 بررسی اثرپلی آمین ها بر کیفیت میوه کنار
کبری توکلی، مجید راحمی، ناصر فرار، خسرو عمرانی، غضنفر مودت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (230.57 K)

16 بررسی اثرپوتریسین بر روی عارضه خشکیدگی خوشه خرما در منطقه بم
بهمن پناهی، بهاره دامنکشان، محمد اسعدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (237.1 K)

17 بررسی اثراتپلی آمین ها, ایزوپروپیل استر تو، فور- دی, نفتالین استامید بر عملکرد وخصوصیات کیفی و کیفی خرمای کبکاب
کبری توکلی، مجید راحمی، عنایت االله تفضلی، سعید عشقی، رحیم خادمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (236.58 K)

18 تاثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین بر عمر انباری و خواص کیفی در میوه کیوی
زهره روحی، محمد رضا اصغری، یوسف رسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (373.44 K)

19 اثر پوتریسین خارجی در حفظ کیفیت و طولانی کردن عمر پس از برداشت میوه کیوی رقم هایوارد
سجاد علیزاده، مصطفی عشورنژاد، مهسا عاشوری، زینب جهانپور، محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.22 MB)

20 مقایسه اثرات چند ماده شیمیایی برون زاد بر ویژگی های کیفی و ماندگاری آلوی رقم قطره طلا
صبا شکراله فام، جعفر حاجیلو، فریبرز زارع نهندی، جلال طباطبایی، رحیم نقشی بند حسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.22 MB)

21 تاثیر غلظتهای مختلف و نوع پلی آمین های برون اد بر ویژگی های کیفی آلوی رقم شابلون در طول دوره انبارداری
صبا شکراله فام، جعفر حاجیلو، فریبرز زارع نهندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.22 MB)

22 تاثیر بهبود دهنده های زیستی و شیمیایی بر رنگیزه های فتوسنتزی توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch)
فاطمه اسحاقی، اعظم سیدی، ابولقاسم حمیدی مقدم، پارسا مطلق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (964.48 K)