کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 79

1 اثر کاربرد خاکی پاکلوبوترازول و یونیکونازول بر اجزاء عملکرد انار (Punico granatum L.) ارقام شهوار و زاغ
سید ضیاءالدین طباطبایی اردکانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (19.02 K)

2 بررسی خصوصیات کمی انارهای استان کرمانشاه
منوچهر حیرانی، عیسی ارجی، محمد گردکانه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (109.61 K)

3 تاثیر اتیلن و 1- متیل سیکلوپروپن بر عمر انبارمانی میوه انار رقم ʽ ملس یوسفخانی ʼ
اورنگ خادمی، محمد حسینی ملا، عرفان سپهوند، محمدعلی عسکری سرچشمه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (127.52 K)

4 اثر محلول‌پاشی سولفات‌روی بر انار رقم اردستانی
سهراب داورپناه، علی تهرانی‌فر، غلامحسین داوری‌نژاد، رضا خراسانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (96.68 K)

5 تاثیر سطوح مختلف هیومیک‌اسید بر عملکرد انار
سهراب داورپناه، علی تهرانی فر، غلامحسین داوری نژاد، رضا خراسانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (122.1 K)

6 استفاده از تنظیم کننده های رشد گیاهی در کنترل پاجوش های درخت انار
عبدالحسین محمدی، وحید عبدوسی، مهرداد جعفرپور، فریناز صالح پور، مریم محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (133.75 K)

7 اثر تیمار هوای گرم بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آریل انار
سحر صداقت، مجید راحمی، الهام اصل مشتاقی، محسن رمضانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (157.4 K)

8 تاثیر تیمارهای گوگرد، کلروکلسیم، جیبرلین بر روی شاخص های بیومکانیکی و فیزیکی پوست انار ملس ساوه
منیره کمالیان مهریزی، مهدی شریفانی، وحید عبدوسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (123.78 K)

9 بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی چهار رقم انار تجاری منطقه کاشمر در طی دوره انبارداری
سیدجلال علمدار، کاظم ارزانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (142.54 K)

10 کشت بافت سه رقم انار ایران
بهروز شاهسون بهبودی، سید عباس میرجلیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (16.39 K)

11 ارزیابی ارتباط بین تراکم روزنه ای و سفتی دانه انار با نیاز سرمایی و گرمایی بیست رقم انار ایرانی
علی اکبر قاسمی سلوکلوئی، علی قرقانی، محمدرضا وظیفه شناس
مشاهده مقاله | اصل مقاله (102.51 K)

12 بررسی صفات کیفی ده رقم انار تجارتی استان یزد
حبیب بهزادی شهر بابکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.79 K)

13 پاسخ های فیزیولوژیک میوه انار (رقم رباب نی ریز) به تیمارهای پس برداشت آب گرم، ژل آلوئه وراء، کیتوزان و عصاره پوست انار در طول مدت انبارمانی
محسن رمضانی، مجید راحمی، اصغر رمضانیان، سحر صداقت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.01 K)

14 مقایسه پرآوری انار رقم میخوش و محلی دشتستان (Punica granatum L.)
فرحناز معطری، محمد هدایت، ساسان راستگو، محمد مدرسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.47 K)

15 طرح بررسی و مقایسه مقدماتی خواص کمی و کیفی ارقام انار
محمدرضا میرحسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (17.91 K)

16 اثر تنش شوری ناشی از کلرور سدیم بر جذب و انتقال عناصر معدنی و قندهای محلول سه رقمی تجاری انار
محمدرضا نائینی، حسین لسانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (12.88 K)

17 تأثیر محلول پاشی کائولین بر خصوصیات پس از برداشت انار رقم دانه قرمز شهرضا
ابراهیم لطیفی خواه، نفیسه یاراحمدی، غلامرضا ربیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (155.19 K)

18 تاثیر هیدروژن سیانیماید(دورمکس)، سالیسیلیک اسید و روغن ولک بر زمان شکفتن جوانه و کیفیت میوه انار واریته ریاب در مناطق گرمسیری
حسام الدین افشاری جعفربیگلو، سعید عشقی، مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (351.12 K)

19 تاثیر دانه گرده ارقام مختلف بر روی خصوصیات کمی و کیفی میوه انار رقم ملس یزدی
نعمت االله کرونی، نسیم محمدی، محمدرضا وظیفه شناس، روح االله جهانبین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (194.04 K)

20 تاثیر تیمارهای خشک کردن و چینه سرمایی بر درصد جوانه زنی بذر دو رقم انار (نرم دانه و سخت دانه)
وحید محمودی فرد، ذبیح الله زمانی، محمد رضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (158.6 K)

21 بررسی روند تغییرات طعم میوه انار در مراحل مختلف نموی
عبدالکریم زارعی، مجاهد کمالی زاده، امیر صحرارو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (132.68 K)

22 بررسی اثر محلول‌پاشی کائولین، تنک میوه و آبیاری تکمیلی در کاهش شدت عارضه سفیدشدگی آریل دانه
محمد کاوند، کاظم ارزانی، محسن برزگر، مجید میرلطیفی، ضیاء الدین طباطبایی، فاطمه کیخائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (132.69 K)

23 اثر تنک میوه بر مقدار آسکوربیک اسید و ظرفیت ضد اکسایشی میوه انار رقم ملس ترش ساوه
اعظم جعفری، کاظم ارزانی، اسماعیل فلاحی، محسن برزگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (131.09 K)

24 اثر تنش شوری ناشی از کلرورسدیم بر الگوی رشد سه رقم تجارتی انار و تعیین مقاومن نسبی آن ها به شوری
محمدرضا نائینی، حسن لسانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.62 K)

25 تأثیر پوشش روغن بادام بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار رقم ملس ساوه
علی ابوالفتحی، محمود اثنی عشری، علی عزیزی، محمد سیاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (116.06 K)