کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 53

-624 خرم، رقم جدید نارنگی برای مناطق مرکبات خیز شمال کشور
بهروز گلعین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (91.2 K)

-623 معرفی نارنگی زودرس جهانگیر
بهروز گلعین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (87.86 K)

-622 تاثیر سطوح مختلف تغذیه نیتروژن و آهن بر برخی خصوصیات کیفی میوه سیب رقم گرانی اسمیت
صفورا دهقانی پوده، محمد علی عسکری سرچشمه، علیرضا طلایی، مصباح بابالار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (102.22 K)

-621 تاثیر 2 و _4 دی کلروفنوکسی استیک اسید (2,4D) در اندازه و کیفیت میوه نارنگی انشو
نگین اخلاق امیری، کاظم ارزانی، یونس ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.19 K)

-620 تغذیۀ برگی درختان زیتون با عناصر ازت،بر و روی و بررسی اثرات آن ها در کیفیت میوه ها و ترکیب معدنی برگ ها و میوه ها
مهدی طاهری، علیرضا طلائی، محمد جعفر ملکوتی، مصباح بابالار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.5 K)

-619 تاثیر کاربرد برگی پوترسین و اسید هیومیک بر عملکرد کیفی توت فرنگی واریته کاماروسا در کشت بدون خاک
سحر اشعری، ساسان راستگو، ملک حسین شهریاری، محمد امین کهن مو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (98.87 K)

-618 بررسی ویژگی‌های کمی و کیفی کیوی‌فروت در مکش‌های مختلف رطوبتی خاک
بیژن مرادی، سمیه شاهنظری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (116.23 K)

-617 اثر زمان های مختلف برداشت بر ویژگی های کیفی و ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه در دو رقم هلو (کوثری و انجیری مالکی)
احمد کهنموئی، جعفر حاجی لو، غلامرضا دهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.78 K)

-616 تأثیر محلولپاشی کلسیم و بر قبل از باز شدن کامل گلها، بر کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد
خسرو علیپور درگاه، محمود قاسم نژاد، علی خلقی اشکلک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (101.54 K)

-615 اجرا و ارزیابی عملکرد سیستم بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته فعال- بدون Co2 برای نگهداری میوه‌های انار
محمد رضا صفی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (323.08 K)

-614 ارزیابی تنوع توده های بومی گرمک جنوب استان کرمان
زهرا رودباری، احمد آئین، سیب گل خوشکام، گودرز خواجه پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB)

-613 تأثیر اسید فنیل فتالامیک و تغذیه بر عملکرد کمی و کیفی انگور رقم بیدانه سفید
بهرام زمردیان، علی خدیوی، علیرضا خالقی، عبدالکریم زارعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (315.21 K)

-612 بررسی تنوع مورفوفیزیولوژیکی میوه برخی جمعیت های گوجه فرنگی ایران
نعیمه سوسرایی، کامبیز مشایخی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (455.72 K)

-611 تاثیر اسانس آنیسون بر خصوصیات بیوشیمیایی و عمر انبارمانی رقم تجاری توت فرنگی
حبیب شیرزاد، بهاره قربانی، ابوالفضل علیرضالو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (394.97 K)

-610 بررسی استفاده از آسکوربیک اسید و آویشن شیرازی بر تغییرات فیزیکو شیمیایی میوه به
بهمن پناهی، نجمه سلیمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (309.92 K)

-609 اثر تیمار قبل از برداشت لاکتات کلسیم بر کیفیت و خواص آنتی اکسیدانی میوه توت فرنگی
فرح حسینی، محمداسماعیل امیری، فرهنگ رضوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (235.37 K)

-608 معرفی برخی ارقام امید بخش سیب برای شرایط محیطی ارومیه
قاسم حسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (451.99 K)

-607 بررسی کیفیت میوه ی نارنگی های جدید نوشین و شاهین در انبار معمولی و سردخانه
جواد فتاحی مقدم، الهام سیدقاسمی، معصومه کیااشکوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (231 K)

-606 تاثیرتیمار قبل از برداشت اسپری آب بر فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی در زمان برداشت میوه سیب رقم گرانی اسمیت
رقیه هدایتی، داود بخشی، نادر پیرمردیان، علی اعلمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (247.37 K)

-605 پیوند سبزی ها در ایران: پیشینه، کاربرد، موقعیت کنونی و چشم انداز این فناوری در کشور
رضا صالحی، عبدالکریم کاشی، معین موسوی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (407.9 K)

-604 خرمای پیارم رقم امیدبخش جهت جایگزینی و تغییر الگوی کشت در جنوب کشور
حمید زرگری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (211.51 K)

-603 خرمای مجول، رقم جدید برای کشت در مناطق خرماخیز جنوب کشور
حمید زرگری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (209.1 K)

-602 اثر محلول‌های غذایی بر خصوصیات کمی و کیفی دو رقم طالبی گلخانه‌ای
عبدالله افتخاری، مختار حیدری، محمدرضا زاع بوانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.08 K)

-601 بررسی ارتباط غلظت عناصر قلیایی برگ با برخی ویژگی های کمی و کیفی میوه پرتقال واشنگتن ناول در منطقه داراب، استان فارس
عباس میرسلیمانی، حسین امین، مهدی نجفی قیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (263.23 K)

-600 اثر محلول پاشی قبل از برداشت کلات و نانو کلات عنصر روی بر تغییرات رنگ میوه سیب
مسعود رسولی، محمود کوشش صبا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (318.34 K)