English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
53
-624
خرم، رقم جدید نارنگی برای مناطق مرکبات خیز شمال کشور
بهروز گلعین
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (91.2 K)
-623
معرفی نارنگی زودرس جهانگیر
بهروز گلعین
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (87.86 K)
-622
تاثیر سطوح مختلف تغذیه نیتروژن و آهن بر برخی خصوصیات کیفی میوه سیب رقم گرانی اسمیت
صفورا دهقانی پوده، محمد علی عسکری سرچشمه، علیرضا طلایی، مصباح بابالار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (102.22 K)
-621
تاثیر 2 و _4 دی کلروفنوکسی استیک اسید (2,4D) در اندازه و کیفیت میوه نارنگی انشو
نگین اخلاق امیری، کاظم ارزانی، یونس ابراهیمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (15.19 K)
-620
تغذیۀ برگی درختان زیتون با عناصر ازت،بر و روی و بررسی اثرات آن ها در کیفیت میوه ها و ترکیب معدنی برگ ها و میوه ها
مهدی طاهری، علیرضا طلائی، محمد جعفر ملکوتی، مصباح بابالار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (15.5 K)
-619
تاثیر کاربرد برگی پوترسین و اسید هیومیک بر عملکرد کیفی توت فرنگی واریته کاماروسا در کشت بدون خاک
سحر اشعری، ساسان راستگو، ملک حسین شهریاری، محمد امین کهن مو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (98.87 K)
-618
بررسی ویژگیهای کمی و کیفی کیویفروت در مکشهای مختلف رطوبتی خاک
بیژن مرادی، سمیه شاهنظری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (116.23 K)
-617
اثر زمان های مختلف برداشت بر ویژگی های کیفی و ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه در دو رقم هلو (کوثری و انجیری مالکی)
احمد کهنموئی، جعفر حاجی لو، غلامرضا دهقان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (106.78 K)
-616
تأثیر محلولپاشی کلسیم و بر قبل از باز شدن کامل گلها، بر کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد
خسرو علیپور درگاه، محمود قاسم نژاد، علی خلقی اشکلک
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (101.54 K)
-615
اجرا و ارزیابی عملکرد سیستم بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته فعال- بدون Co2 برای نگهداری میوههای انار
محمد رضا صفی زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (323.08 K)
-614
ارزیابی تنوع توده های بومی گرمک جنوب استان کرمان
زهرا رودباری، احمد آئین، سیب گل خوشکام، گودرز خواجه پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.07 MB)
-613
تأثیر اسید فنیل فتالامیک و تغذیه بر عملکرد کمی و کیفی انگور رقم بیدانه سفید
بهرام زمردیان، علی خدیوی، علیرضا خالقی، عبدالکریم زارعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (315.21 K)
-612
بررسی تنوع مورفوفیزیولوژیکی میوه برخی جمعیت های گوجه فرنگی ایران
نعیمه سوسرایی، کامبیز مشایخی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (455.72 K)
-611
تاثیر اسانس آنیسون بر خصوصیات بیوشیمیایی و عمر انبارمانی رقم تجاری توت فرنگی
حبیب شیرزاد، بهاره قربانی، ابوالفضل علیرضالو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (394.97 K)
-610
بررسی استفاده از آسکوربیک اسید و آویشن شیرازی بر تغییرات فیزیکو شیمیایی میوه به
بهمن پناهی، نجمه سلیمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (309.92 K)
-609
اثر تیمار قبل از برداشت لاکتات کلسیم بر کیفیت و خواص آنتی اکسیدانی میوه توت فرنگی
فرح حسینی، محمداسماعیل امیری، فرهنگ رضوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (235.37 K)
-608
معرفی برخی ارقام امید بخش سیب برای شرایط محیطی ارومیه
قاسم حسنی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (451.99 K)
-607
بررسی کیفیت میوه ی نارنگی های جدید نوشین و شاهین در انبار معمولی و سردخانه
جواد فتاحی مقدم، الهام سیدقاسمی، معصومه کیااشکوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (231 K)
-606
تاثیرتیمار قبل از برداشت اسپری آب بر فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی در زمان برداشت میوه سیب رقم گرانی اسمیت
رقیه هدایتی، داود بخشی، نادر پیرمردیان، علی اعلمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (247.37 K)
-605
پیوند سبزی ها در ایران: پیشینه، کاربرد، موقعیت کنونی و چشم انداز این فناوری در کشور
رضا صالحی، عبدالکریم کاشی، معین موسوی نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (407.9 K)
-604
خرمای پیارم رقم امیدبخش جهت جایگزینی و تغییر الگوی کشت در جنوب کشور
حمید زرگری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (211.51 K)
-603
خرمای مجول، رقم جدید برای کشت در مناطق خرماخیز جنوب کشور
حمید زرگری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (209.1 K)
-602
اثر محلولهای غذایی بر خصوصیات کمی و کیفی دو رقم طالبی گلخانهای
عبدالله افتخاری، مختار حیدری، محمدرضا زاع بوانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (438.08 K)
-601
بررسی ارتباط غلظت عناصر قلیایی برگ با برخی ویژگی های کمی و کیفی میوه پرتقال واشنگتن ناول در منطقه داراب، استان فارس
عباس میرسلیمانی، حسین امین، مهدی نجفی قیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (263.23 K)
-600
اثر محلول پاشی قبل از برداشت کلات و نانو کلات عنصر روی بر تغییرات رنگ میوه سیب
مسعود رسولی، محمود کوشش صبا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (318.34 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3