کلیدواژه ها = |
تعداد مقالات: 35 |
|
-149 |
|
تأثیر عصاره مخمر بر رشد و فعالیت آنتی اکسیدانی ریشه های موئین بذرالبنج مشبک (Hyoscyamus reticulatus) |
|
فرشته محرّمی، بهمن حسینی، منوچهر فرجامی نژاد، علی شرفی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 195.83 K
|
|
-148 |
|
ارزیابی پوشش هایی با پایه کربوکسی متیل سلولز و شربت گلوکز برای نگهداری پس از برداشت انگور سیاه "سمرقندی" (Vitis vinifera L.) |
|
محمدرضا صفی زاده، علی بهپوری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 164.43 K
|
|
-147 |
|
اثر زمان های مختلف برداشت بر ویژگی های کیفی و ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه در دو رقم هلو (کوثری و انجیری مالکی) |
|
احمد کهنموئی، جعفر حاجی لو، غلامرضا دهقان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 106.78 K
|
|
-146 |
|
تأثیر پوشش ژل آلوئه ورا بر عمر انبارمانی و برخی ویژگی های کیفی میوه انار رقم ملس ساوه |
|
علی ابوالفتحی، محمود اثنی عشری، علی عزیزی، محمد سیاری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 121.4 K
|
|
-145 |
|
بهبود کیفیت و ترکیبات زیست فعال آریل انار با استفاده از اسیدآسکوربیک |
|
سکینه احتشامی، فرزین عبدالهی، اصغر رمضانیان، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 400.36 K
|
|
-144 |
|
اثر پوشش کیتوزان و نانو فیبر کیتوزان بر کیفیت و انبارمانی میوهی توتفرنگی رقم پاروس |
|
مریم چوبتاشانی، محمد سیاری، مصطفی کرمی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 393.27 K
|
|
-143 |
|
پاسخ پرتقال خونی رقم مورو کاربرد شلاک و اسانس لعل کوهستان در طی دوره انبارداری |
|
سمیه رفیعی، اصغر رمضانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 669.07 K
|
|
-142 |
|
ارزیابی فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی برخی ارقام مختلف گل داوودی (Chrysanthemum morifolium Ramat.) |
|
شیرین تقی پور، عبداله احتشام نیا، حسن مومیوند |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 524.03 K
|
|
-141 |
|
تأثیر اعمال سریع و تدریجی تنش سرما در پاسخ فیزیولوژیک و سازگاری انگور بیدانه سفید |
|
شیما بهشتی روی، مهدی قبولی، روح الله کریمی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 270.58 K
|
|
-140 |
|
بررسی تأثیر عصاره مخمر بر میزان رشد و فعالیت آنتیاکسیدانی ریشههای موئین گیاه دارویی بذرالبنج کوتاه |
|
کمال خضری، بهمن حسینی، عباس حسنی، احد هدایتی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 444.31 K
|
|
-139 |
|
اثر کاربرد پیش از برداشت اسید اگزالیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه توت فرنگی طی انبارداری |
|
نعیمه سوخت سرایی، فریال وارسته، مهدی علیزاده |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 455.12 K
|
|
-138 |
|
تأثیر مناطق مختلف کاشت بر خصوصیات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه دارویی فیسالیس (Physalis alkekengi) |
|
پریسا یاری، ابوالفضل علیرضالو |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 580.58 K
|
|
-137 |
|
بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی و آنتی اکسیدانی میوه های گیاه دارویی Sambucus nigra جمع آوری شده از ارومیه |
|
شیوا صبری، بهمن حسینی، ابوالفضل علی رضالو، رامین ملکی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 229.89 K
|
|
-136 |
|
تغییرات میزان کلروفیل، قندهای محلول کل، نشاسته و فعالیت آنتی اکسیدانی شش پایه پسته در شرایط شوری |
|
احمد رئوفی، مجید راحمی، حسن صالحی، امان اله جوانشاه |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 460.74 K
|
|
-135 |
|
بررسی کمیت و کیفیت ترکیبات فنلی برگ سه رقم زیتون (.Olea europaea L)در منطقه گنبدکاووس |
|
میثم اشجعی، منیژه ذکایی، داود بخشی، حسین صادقی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 278.18 K
|
|
-134 |
|
تاثیر روش های مختلف عصاره گیری بر خاصیت آنتی اکسیدانی گیاه Lemon balm ( Melissa officinalis) |
|
سمیه محمدی، خدیجه کیارستمی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 84.95 K
|
|
-133 |
|
اثر آب انار (رقم ملس اصفهان) بر میزان فعالیت آنتی اکسیدانی فیلم های پروتئینی تهیه شده از دانه گاودانه |
|
اکرم عربستانی، مهدی کدیور، محمد شاهدی، امیر حسین گلی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 357.15 K
|
|
-132 |
|
برهمکنش سالیسیلیک اسید و سولفات پتاسیم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عمر انبارمانی میوه توت فرنگی رقم ‘پاروس’ قبل و بعد از انبارمانی |
|
حسین میردهقان، حمیدرضا کریمی، حمیدرضا روستا، سیروان پیره |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 660.24 K
|
|
-131 |
|
ارزیابی برخی خصوصیات شیمیایی چند رقم میوه فندق ایرانی و وارداتی در منطقه آستار |
|
فاطمه رضایی، داود بخشی، رضا فتوحی قزوینی، داود جوادی مجدد |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 229.1 K
|
|
-130 |
|
اثر تیمار قبل از برداشت اسیدسالسیلیک بر روی برخی از ویژگیهای کیفی و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه زردآلو رقم "شکرپاره" |
|
قاسم سرتیپ، جعفر حاجیلو، غلامرضا دهقان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 205.06 K
|
|
-129 |
|
بررسی نشت یونی و فعالیت آنزیم پراکسیداز در برگ و گلبرگ گل شاخه بریده رز رقم تحت تاثیر اسانس مرزه خوزستانی و اسید مالیک “Magic Red” |
|
فاطمه محمدیان زاده، عبدالحسین رضایی نژاد |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 139.9 K
|
|
-128 |
|
تغییرات میزان فنل، فلاونوئید و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه و برگ شلیل در طول فصل رشد |
|
یوسف قاسمی، قربانعلی نعمت زاده، حمیدرضا هاشمی، همت الله پیردشتی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 278.95 K
|
|
-127 |
|
مطالعه ترکیبات فنلی چهار رقم بومی و وارداتی سیب در منطقه کرج |
|
انسیه قربانی، داود بخشی، محمود قاسم نژاد، حسن حاج نجاری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 235.92 K
|
|
-126 |
|
تعیین فعالیت آنتی اکسیدانی، و ویژگی های کیفی میوه 12 رقم انگور استان فارس |
|
لقمان صالحی، سعید عشقی، عنایت اله تفضلی، محمدجواد کرمی، مسلم کیامرثی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 3.09 M
|
|
-125 |
|
تاثیر کاربرد پس از برداشت تیمار گرمایی بر عمر انبارداری، فعالیت آنتی اکسیدانی میوه کیوی رقم هایوارد (Actinidia deliciosa cv Hayward) |
|
زهره روحی، محمدرضا اصغری، یوسف رسمی، زهرا اصلانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 5.23 M
|